• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Sådan udrenser din krop for affaldsstoffer med Teatox

Desværre er der kun få af os, som faktisk gør noget ved de mange tungmetaller og giftstoffer, som vi har i kroppen ved at få en grundig udrensning.

De irriterende affaldsstoffer og toksiner, som vi får ind i vores kroppe gør, at vi har en dårlig fornemmelse og utilpas fornemmelse i kroppen og huden hele dagen.

Det med at udrense eller detoxe har fået billedet af at det kræver en masse tid, og at det er svært at presse ind i de daglige rutiner i vores travle og stresset hverdag. Men vi drikker egentlig flere liter af det ugentligt, og nogle af os står ved det, men ingen har taget sig tid til virkelig at forstå den fulde effekt af denne dagligdags væske. Vi taler om te. Lad os se på, hvordan man kan udrense og detoxe din krop med te. Se hele vores udvalg fra vores populære mærke detox te, som laver te i højeste kvalitet til gode priser.

Grøn er godt

På et eller andet punkt, har du sikkert hørt om den magiske eliksir, grøn te. Fyldt med endeløse antioxidanter, vitaminer og generelle gode næringsstoffer, er grøn te gået hen og blevet en vigtig del af mange sundhedsbevidste kostvaner. Nogle af fordelene i grøn te kan hurtigt nævnes:

Hjælper med at forbrænde fedt: Antioxidanternes funktioner i grøn te bidrager til at fremskynde dit stofskifte, hvilket resulterer i at kalorier bliver forbrændt, selv når kroppen ikke aktiv.

Forbedrer immunsystemet: Kroppen bliver mere immun over for influenza og forkølelse.

Super medicin: Der er blevet rapporter om, at det kan forebygge og sikre sig mod visse sygedomme heriblandt, gigt og diabetes.

Undgå dehydrering: Grøn te hydrerer kroppen med lignende effekt som almindeligt vand.

Dette er kun en lille liste over de fordele grøn te tilbyder, men artiklen vil fokusere på en super grøn te, som giver 10 gange kraften som i en normal grøn te.

Japansk Matcha Te

Ved at drikke en kop matcha te svarer til 10 kopper grøn te – så snakker vi ernæringsrig te! Matcha te er utrolig populær i Japan og er nu ved at blive almindeligt anerkendt i hele verden for sin evne til at støtte i detox og udrensningskure. Selv barer i København har åbnet alene for at sælge drikke med matcha pulver, heriblandt matcha te. Nogle af de vigtigste fordele ved Matcha te er:

 • 137 gange så mange antioxidanter end normal grøn te
 • Perfekt til at blande med morgenmad, juice, drinks, dressing, kager og meget mere
 • Øger termogenese med mellem 10 og 43%
 • Øger energiomsætningen og stofskiftet
 • Indeholder 5 gange mere aminosyre L-theanine end almindelig grøn te

Grønt er godt gælder ikke kun dine grøntsager, men også din te - jo grønnere desto bedre. Du kender til fordelene og detox egenskaberne fra grøn te, så nu skal du bare komme i gang med at bruge det i dit daglige liv stil. Du vil opdage, at det er faktisk ikke er anstrengende eller hårdt, men super enkel at indføre i den daglige rutine.

Vi sælger vores populære matcha te fra Teatox her på siden til kun 199 kr. Læs mere om Teatox Matcha te pulver på siden her.