Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Ortte Tea Body Scrub for Cellulite 200g | Body scrub

Af: Örtte

129 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Örtte Natural™ Scrub Me Tender er en naturlig body scrub, som kan hjælpe med at fjerne appelsinhud og strækmærker. De naturlige og unikke ingredienser kan forbedre din huds struktur og hudtone, så du virkelig vil mærke en forskel.

 • Kan fjerne strækmærker
 • Kan fjerne appelsinhud
 • Blødgører din hud
 • 100% naturlige ingredienser
 • Kan hjælpe mod uren hud og rødme
 • Kan virke eksfolierende

Få en blødere og mere glat hud med Örtte Natural™ Scrub Me Tender. Den professionelle body scrubs aktive ingredienser er specielt sammensat for at reducere appelsinhud og indeholder ingredienser fra hele verden.

Læs mere
Type: Body Scrub
Størrelse: 200 g
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Örtte Natural™ Scrub Me Tender?

Örtte Natural™ tror på, at hvis du skal eksfoliere din hud med en body scrub – så skal du også bruge den bedste! Alle Body scrubs er af fineste kvalitet og er sammensat af ingredienser fra hele verden. Alle ingredienser er 100% naturlige og rene og alle olier er koldpresset og ekstra jomfruolier.

Örtte Natural™ kan hjælpe dig med at bekæmpe dine problemområder samt fjerne appelsinhud, strækmærker og kedelig, grå hud med deres naturlige body scrubs.

Ingredienser

De naturlige ingredienser i Örtte Natural™ Teatox Body Scrub er meget effektive mod specielt appelsinhud, og de bidrager til den fantastiske effekt.

grøn te
Grøn te: Grøn te er en fyldt med antioxidanter, der beskytter huden mod frie radikaler.
flager af havsalt
Flager af havsalt :Havsalt indeholder lige omkring 60 forskellige mineraler, hvor de fleste i høj grad gavner din hud.
æblecidereddike
Æblecidereddike: Æblecidereddike blev førhen brugt som desinfektionsmiddel samt til behandling af sår. Det har alt i alt en fremragende virkning på din hud.
uraffineret sukker
Uraffineret sukker: Uraffineret rørsukker blødgører og renser huden, så den føles ekstra velplejet.
gelatine
Gelatine: Gelatine er et geleringsmiddel, der består af protein, og som gavner din hud på fordelagtig vis. Kan hjælpe med at reducere ujævnheder som appelsinhud.
enebærolie
Enebærolie: Virker cellefornyende, sammentrækkende og rensende. Særdeles velegnet til uren og fedtet hud..
grapefrugtolie
Grapefrugtolie: Grapefrugtolie er en astringerende olie, som også øger blodcirkulationen. Desuden god mod fedtet og uren hud.
hybenolie
Hybenolie: Hybenolie indeholder omega 3 og 6, der kan hjælpe med at reparere brudte cellemembraner og -væv.

Hvad er forskellen på de forskellige Örtte Natural™ Body Scrubs?

new start new me body scrub

Örtte Natural™ New start, new me er et godt valg, hvis du har tør hud, da den lindrer udslæt, kløe samt skællende hud. Denne body scrub kan øge den naturlige produktion af kollagen samt stimulere cellereparationen, som resulterer i en blødere og mere lækker hud. Silkeblød og strålende hud er som regel resultatet heraf.

clean me up body scrub

Örtte Natural™ Clean me up har en unik virkning mod akne og uren hud. Body scrubben arbejder dybt nede i hudens lag, hvor den kan reducere produktionen af sebum og fremme hudens kollagenproduktion. Dette kan hjælpe din irriterede hud samt hudlidelser som psoriasis, akne og eksem. Produktet giver dig en renere og mere velplejet hud.

scrub me tender body scrub

Örtte Natural™ Scrub me tender er meget effektiv mod appelsinhud og strækmærker. Body scrubben er fuld af naturlige ingredienser, som kan give dig en ren og smuk hud uden strækmærker og cellulite/appelsinhud. Den hjælper med at stimulere celledannelsen, hvilket medfører, at du kan få en fast og glat hud på hurtig vis.

Ingredienserne i Scrub Me Tender

Alle ingredienserne er 100% naturlige og rene, aktive ingredienser. Skab et blødere dig med denne professionelle body scrub som kan fjerne appelsinhud og strækmærker.

Gør din krop i omtrent 2 minutter (enten i badet eller med en våd klud).

Tag en lille håndfuld af din body scrub og gnid så ellers løs i cirkulære bevægelser. På udsatte problemområder bør du skrubbe ekstra meget. Lad body scrubben virke i 5-10 minutter.

Rens din krop grundigt med vand og tør den. Nyd nu din eksfolierede og velplejede hud. renere og blødere end nogensinde før.

Det anbefales, at du bruger produktet 2-3 gange om ugen for den bedste effekt.

Du kan anvende Örtte Natural™ hver gang du går i bad, for at opnå de bedste resultater. Anvend en klat på størrelse med en 5 krone og scrub på dit ønskede område. Husk at lukke posen med din body scrub efter du har brugt den, så den ikke tørrer ud. Endvidere bør du opbevare din Örtte Natural™ Body Scrub til tør hud et køligt og tørt sted væk fra direkte sollys.

Kan jeg bruge Örtte Natural™, hvis jeg har sensitiv hud?

Örtte Natural™ Scrubs i alle varianter er specielt tilegnet til alle hudtyper og især til tør og sensitiv hud. Alle Örtte Natural™ ingredienserne er 100% naturlige og faktisk så rene, at du kan spise dem! Men lad os nu bare holde os til at bruge dem på kroppen.

Fjern strækmærker og fjern appelsinhud med Örtte Natural™ Scrub Me Tender!


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 10 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

 • * Virkelig god til hovedet. Min hud bliver så blød og man kan mærke at al urenhederne forsvinder især omkring næsen. synes dog at prisen er lidt høj
 • * Har prøvet forskellige body scrubs efterhånden og må sige at det er det bedste hidtil
 • * Tilfreds med produktet men leveringen kunne godt være hurtigere
 • * Der er ikke en prik at sætte på body scrubben, den er virkelig god
 • * Lækker kollektion fra body blendz
 • * Det gør din hud lækker blød, og medmindre jeg snyder mig selv, kan jeg godt se et forandring efter at have brugt det kun 3 gange! :-)
 • * God service. Hurtig og kvik betjening.
 • * Nemt og hurtigt betjening Kunne ikke være bedre
 • * Meget diskret.... Dejlig diskret hjemmeside at handle på. Desuden nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt på, hvilket gør at jeg ihvert fald vil handle der igen.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev