• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Største kilder til toksiner – og grunde til at tage en udrensningskur

Hvad er toksiner og hvornår behøver man at foretage en udrensningskur? Toksiner er giftstoffer, der forværre kroppens sundhed og effektivitet, som leveren renser væk i visse mængder. Det er dog meget normalt, at man bliver udsat for store mængder toksiner af utallige grunde.

Vi indtager toksiner hver dag og producere dem selv, hvis vi ikke er opmærksomme nok eller gør noget ved det, som f.eks. tager en udrensningskur jævnligt. Overspisning af fødevarer gør at kroppen ikke er i stand til at behandle og dermed fjerne toksiner og affaldsstoffer fra kroppen. Heraf bliver en vis mængde giftstoffer i kroppen, som skader kroppens helbred og immunforsvar og fører til forgiftning af kroppen. Dette har flere konsekvenser. Hele din krop vil ikke fungere optimalt og den vil bruge mere energi på at fjerne disse giftstoffer, hvorved energiniveauet forværres, huden bliver uren og meget mere. Du vil automatisk tage på, og det er netop her, at en udrensningskur kan resultere i et vægttab.

De mest almindelige kilder til toksiner findes i behandlet forarbejdet fødevarer, der indeholder konserveringsmidler, kunstige smagsstoffer, farvestoffer. Hvis du ikke er god til at holde dig til uforarbejdet fødevarer, er dette alene en god grund til at begynde en udrensningskur. Herudover bliver vi udsat for parasitter gennem forurenet vand, kæledyr, dårlig kvalitets kød og især fisk, dårligt vaskede frugter og grøntsager, offentlige toiletter og swimmingpools. Parasitter opholder sig mest i mave-tarmkanalen. For store mængder parasitter i kroppen giver problemer med maven. Derfor kan en udrensningskur være en god kur og medicin mod maveproblemer.

Andre væsentlige kilder til toksiner er rengøringsmidler i form af kemikalier til rengøring af huset og til vask, luft i form af udstødningsgasser og tobaksrøg. Disse kilder er meget almene og normale mennesker bliver udsat for disse, og derfor bør alle foretage en udrensningskur en gang i mellem for at bevare kroppens sundhed. Herudover er dårlige vaner såsom alkohol, cigaretter, narkotika store kilder til toksiner. Selv drikkevand og stress er en væsentlig kilde til toksiner og endnu en god grund til jævnligt at tage en udrensningskur. Selv medicin, specielt antibiotika, er en stor kilde til toksiner.

Det er svært at undgå en usund mængde af toksiner selv for den umage. Vi anbefaler at alle bør tage en udrensningskur jævnligt for kroppens skyld. En udrensningskur vil give din krop mere energi, pænere hud, mindre stress, tabe vægt og meget mere. Det vil kun have positive konsekvenser. Der findes mange metoder at tage en udrensningskur på. Mest effektivt er ved piller, plastre, body wraps og detox te. Her kan du finde vores udvalg af sunde udrensningskur

Find din yndlingsmetode og begynd at udrense din krop for toksiner, så du kan blive mere frisk og sund end du nogensinde har været. Du vil få en dejlig fornemmelse af hovedrengøring i kroppen. Din krop vil blive mere modtagelig af vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra den mad du spiser. Se de forskellige metoder af effektive udrensningskure på vores hjemmeside for at finde din nye yndlingskur. Læs mere om vores mest populære og effektive detox te fra Somatox og udrens din krop ligesom Kendall Jenner.