• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Tab dig med superfoods

Hvad er superfoods og hvad kan de gøre for mig og min krop? Kan jeg tabe mig med superfoods – hvorfor og hvordan?

Hvad er superfoods?

Superfood er et term brugt til beskrive bestemte fødevarer der fremmer sundheden i kroppen og indeholder rigtig mange vitaminer, mineraler og antioxidanter. Der findes mange forskellige former for superfoods. Blandt andet hindbær, acai, afrikansk mango, grøn kaffe, goji bær, mangostan, garcinia cambogia og grøn te.

Superfood trenden har eksploderet over hele verden og spillet en stor rolle i ændringen af menneskers livsstil. Superfoods kan hjælpe dig med dit vægttab og mange andre ting. Blandt andet siges det at kunne mindske processen der gør, at man bliver ældre af udseende; det kan booste dit humør og give dig mere energi i hverdagen.

Processen at tabe sig

Når du er på en kur, så mad og bestemte fødevarer stort set det eneste du kan fokuseret på i løbet af dagen. På mange kure må man ikke spise kulhydrater, så brød og pasta er det eneste du tænker på hele dagen. Du må ikke spise kage og usunde ting, så fredage på kontoret er en dræber. Du må ikke få for meget alkohol, så et glas rødvin til aftensmaden eller en øl til frokost er et absolut no-go, men ellers en værre livsnyder. Du må ikke få småkager til aftenskaffen, da man ikke må spise efter kl. 20:00 ifølge mange slankekure. Ja, vi kunne blive ved… Slankekure er ikke sjove. Hvorfor skal det være sådan negativ proces at tabe sig? Når det handler om at leve livet og ikke gå og være sulten hele tiden, så handler det om at spise de helt rigtige råvarer for at få mest ud af hverdagen. Det er her superfoods kommer ind i billedet. Superfoods med et maksimal indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter giver dig lige præcis det din krop har brug for uden at være fyldt med sukker, fedt og kulhydrater.

Tab dig med superfoods

Der findes mange forskellige former for superfoods som alle hver i sær har deres fordel og kan hjælpe dig med at opnå forskellige mål. Ønsker du at øge din fedt forbrænding så er grøn te en god mulighed for dig. Ønsker du i stedet at reducerer dit stress niveau og din træthedsfølelse, så skulle du prøve goji bær. Ønsker du i stedet for et superfood der er godt for dit helbred, dit hjerte og sundheden af din hud? Så skulle du prøve acai bær.

Spørg bare - vi er her for at hjælpe

Vi har mange års erfaring med naturlige slanketilskud og vægttabsløsninger og holder os altid opdaterede med det seneste nye. Skulle du have nogle spørgsmål til nogle af vores supergoods eller vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf, live chat, telefon eller eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 10 og 19.