Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Hun tabte 5 kilo

Hun tabte sig hele 5 kg og 26,5 cm på kun 3 uger

Mød denne fantastiske kvinde som på kun 3 uger ændrede hendes livsstil og er godt på vej mød hendes drømme krop!

Læs med her og lær hvordan hun gjorde!

Resultater på kun 3 uger

På kun 3 uger tabte hun sige hele 5 kg og 26,5 cm om kroppen!Mød denne skønne kvinde som med hjælp fra WeightWorld satte gang i hendes vægttab. Hun har førhen haft svært ved at tabe sig og har altid kæmpet en hård kamp med at komme af med de sidste kilo.

Med produkterne fra WeightWorld har hun sat gang i hendes vægttab og tab sig hele 5 kg på KUN 3 uger og alt i alt 26,5 cm fra både mave, arme og lår!

Hendes vægttab i tal & mål

Hun tabte sig 5 kilo på 3 uger og gik fra 68 kg til at veje 63 kg.

Alt i alt tabte hun sig 26,5 cm om kroppen:

  • Hofter: fra 96 cm til 92 cm
  • Talje: fra 80 cm til 74 cm
  • Højre lår: fra 63 cm til 58,5 cm
  • Venstre lår: fra 61 cm til 57 cm
  • Højre arm: fra 30 cm til 28 cm
  • Venstre arm: fra 28 cm til 26,5 cm
  • Numsen: fra 105,5 cm til 101 cm

Hvordan gjorde hun?

På kun 3 uger formåede hun at tabe sig 5 kilo. Hun startede sin slankekur d. 16 april 2015 og bestemte sig for at køre intensivt i 3 uger frem til d. 7 maj 2015.

Med 3 ugers kostomlægning og brug af produkterne Hindbær Keton Plus+, Acai Advanced og Fucus Appetitdæmpende plastre satte hun skub i hendes vægttab og tabte sig de sidste kilo som hun førhen havde svært ved at komme af med.

Efter hendes fantastiske vægttab sendte hun før/efter billederne til vores kundeservice. Vi blev meget glade for at modtage hendes dokumenterede resultater og ringede derfor til hende med det samme!

Vi spurgte hende om følgende:

Hvad fik dig til at vælge WeightWorld?

Jeg har prøvet jeres produkter før og de virkede også sidste gang. Derfor valgte jeg er købe mine vægttabstilskud på WeightWorld, fordi jeg vidste at de virker!

Gjorde du noget bestemt for at tabe dig?

Jeg tog Raspberry Ketone & Acai Advanced kombi pakken sammen med Fucus Appetitnedsættende Plastre. Jeg tog supplementerne cirka 2 gange om dagen. Produkterne har hjulpet mig med at sætte gang i min fedtforbrænding. Sammen med supplementerne valgte jeg også at omlægge min kost og jeg begyndte også at spise sundere. Helt naturligt gjorde de appetitnedsættende plastre dog også, at jeg slet ikke har lyst til at spise usundt!

Tilmeld
nyhedsbrev