• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Te kan føre til vægttab

Vi afslører nu sandheden om te. Læs med her for fordele om te og hvorfor den kan hjælpe dig med at fremme dit vægttab. Øg dit vægttab, øg din fedtforbrænding og få mere overskud og energi med Slimming Tea.

Kan te hjælpe mig med vægttab?

At drikke grøn te bringer en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, og en af de store fordele er, at det kan hjælpe med vægttab. Det er blevet bevist, at grøn te kan hjælpe kroppen forbrænde kalorier og fedt, og det er grunden til, at det bruges som ingredienser i populære Slankepiller. At drikke te giver dig selvfølgelig ikke hurtige resultater ligesom nogle andre vægttabs produkter, men det kan det hjælpe dig med at tabe uden at gå på kompromis med dit helbred.

Te reducerer fedt

Når du indtager sukker og fedt gennem din kost, vil de blive syntetiseret i et væsentligt stof kaldet triglycerid. Denne proces med syntesen finder sted i tyndtarmen og leveren, og triglycerid vil blive transporteret til andre dele af kroppen via blodbanerne. Triglycerid er et meget vigtigt stof, fordi det giver energi til at understøtte forskellige funktioner i kroppen. Der kan ske det, at der opstår midlertidige problemer i kroppen, når der er en stor mængde af triglycerid går igennem kroppen. Den overskydende triglycerid vil nemlig blive omdannet til fedt, og dette kan resultere i fedme.

Slimming Tea kan modvirke truslen af overskydende triglycerid, fordi det har en høj mængde af polyphenoler. Polyphenoler fungerer således at det aktiverer et bestemt enzym i kroppen, og dette enzym vil opløse overskydende triglycerid. Det betyder, at fedtindholdet i din krop vil blive reduceret med Slimming Tea hvis du drikker det på regelmæssig basis.

Grøn te stimulerer dit stofskifte

Grøn te indeholder en række af aktive antioxidanter, der kan gavne din krop på mange måder. En af disse antioxidanter kaldes epigallocatechin gallate eller EGCG, og det har evnen til at stimulere kroppens stofskifte og fremskynde vægttab. Sammen med koffein, der findes i Slimming Tea, arbejder ECGC for at stimulere det centrale nervesystem og frigiver fedt i blodet, således at kroppen kan bruge fedt som brændstof. Denne proces med anvendelse af fedt som brændstof er kendt som termogenese, og den indebærer produktionen af ekstra energi, frigivelse af overskydende vand og forbrændingen af kropsfedt. Koffein kan forårsage termogenese i sig selv, men det er meget mere effektiv, når den kombineres med ECGC og andre næringsstoffer som findes i Slimming Tea.

Te forbedrer udholdenhed under træning

Du skal være opmærksom på, at motion er en af de mest effektive måder at tabe sig. Det forbrænder ikke kun kalorier, men det øger også energi niveauet og bidrager i høj grad til muskeltræning, som vil øge dit stofskifte. Catechin polyphenoler, der er til stede i grøn te vil hjælpe din krop med at stimulere muskelcellerne og leveren til at forbrænde flere fedtsyrer. Som et resultat, vil din krop opbruge kulhydrater langsommere. Med flere kulhydrater tilbage i din krop, kan du udøve motion i en længere periode, og din krop vil brænde flere kalorier.

Alle fordelene ved Slimming Tea

 • Brug Slimming Tea som en 14 eller 30 dags detox kur
 • Indeholder kun 100% naturlige ingredienser
 • Giver en fedtforbrændende effekt
 • Udrenser kroppen med sin vanddrivende effekt
 • Har en slankende effekt
 • Teen er fyldt med antioxidanter
 • Øger dit velvære
 • Er velegnet for vegetarer og veganere
 • Er super let at lave og kræver kun at du drikker 2 kopper om dagen