WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Vegan Collagen Powder

300 g Pulver | Plantebaseret Anti-Ageing Formel WeightWorld

Det kan være udfordrende at booste dit kollagen-niveau, når du er veganer eller vegetar. Det er grunden til, at vi hos WeightWorld har opfundet vores eksklusive Veganske Kollagen-pulver! Vores smagsløse pulver er et alsidigt kosttilskud af højeste kvalitet. Det er designet til at kunne understøtte den naturlige produktion af kollagen, der allerede sker i kroppen. Det er lavet af naturlige ingredienser af høj kvalitet, så du kan tage hånd om din huds helbred og velbefindende. Det indeholder både Vitamin C, Hyaluronsyre og Resveratrol, som alle er nogle af de bedste plantebaserede valg. Vores Veganske Kollagen-pulver er altså det perfekte valg, hvis du gerne vil passe godt på din hud allerede i dag!

  • Understøtter produktionen af kollagen
  • Giver sund, ungdommelig hud
  • Avanceret vegansk aminosyreblanding
  • 100 % plantebaseret formel
  • Indeholder 60 hele portioner
  • Vegansk
  • Vegetarisk
37.34
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

>Hvad er WeightWorld Vegan Collagen Powder?

Dette Vegan Collagen Powder er en plantebaseret løsning for veganere og vegetarer, der gerne vil booste deres produktion af kollagen. Pulveret er let at bruge og er produceret af de allerbedste naturlige ingredienser såsom Vitamin C, MSM og en lang række vitale aminosyrer. Det er samtidig uden smag, så du let kan tilføje det til din daglige rutine uden problemer, og det indeholder hele 60 serveringer, så du får mest muligt for pengene.

>Hvordan virker det?

Dette unikke Vegan Collagen Powder er lavet af førsteklasses plantebaserede ingredienser, der er blandet sammen, så vi kan levere et fuldstændig naturligt produkt til at booste dit kollagen-niveau. Hver eneste ingrediens i denne formel er nøje udvalgt til at spille en vigtig rolle i din anti-aging rutine! Vitamin C er valgt for sin evne til at understøtte kollagen-produktion, mens Resveratrol og Hyaluronsyre er udvalgt, fordi de kan holde huden fugtig. Kollagen-pulveret er også beriget med et hemmeligt våben - en avanceret vegansk aminosyre-blanding, der er essentiel til at støtte kollagen-produktionen.

>Hvem kan få glæde af det?

WeightWorld’s Vegan Collagen Powder er opfundet som et alternativ til dem, der følger en vegansk eller vegetarisk diæt, lever en miljøvenlig livsstil, og som samtidig gerne vil opnå alle fordelene, der er forbundet med at booste kroppens produktion af kollagen. Det er også ideelt, hvis du leder efter en mere versatil metode til at styrke dit kollagen-niveau, da pulveret er let at bruge - det kan for eksempel tilføjes til smoothies, drinks eller lignende. Derudover er dette kosttilskud et fremragende valg for dem, der gerne vil have mest muligt ud af de ting, de putter i kroppen.

>Brugsanvisning

Du skal ganske simpelt tilføje en teske (5g) af det veganske kollagen-pulver til vand på daglig basis. Du kan også vælge at blande det i juice eller en smoothie, hvis du foretrækker det. Hvis du er endnu mere eventyrlysten, kan du ovenikøbet inkorporere pulveret i dine yndlingsopskrifter - både varme og kolde drikke, kager og protein-desserter. Kun din fantasi sætter grænser!

Dette førsteklasses kosttilskud indeholder kun naturlige og plantebaserede ingredienser, så det er fuldstændig sikkert at bruge, og der er ingen kendte bivirkninger. Du bedes venligst læse hele ingredienslisten før brug, så du kan tjekke for eventuelle personligt allergifremkaldende ingredienser.

>Komplet ingrediensliste

Vitamin C, Zink, Vitamin E, Appelsin-pulver, Grønkåls-pulver, Broccoli-pulver, Hybenpulver, Methyl Sulfonyl Methane (MSM), Rutin, Resveratrol, Enzym-blanding (Amylase, Protease, Lipase, Lactase, Cellulase), Lactobacillus Acidophilus, Hyaluronsyre, Pebermynte.

Læs mere
Vegan Collagen Powder 300 g Pulver | Plantebaseret Anti-Ageing Formel

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

80.00% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fedt med et vegansk alternativ!

L Linea
Bekræftet køb

Elsker at det er vegansk

M Malene
Bekræftet køb

Synes at jeg kan se en lille forskel på min hud

B Birthe
Bekræftet køb

Min hud føles frisk og smidig :)

A Alberte
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter