Flydende Vitamin D3 Til Børn

100 ml Dråber | Til børns immunforsvar, muskler & knogler
WeightWorld

Oversigt

Giv dine børn det boost de behøver med WeightWorld’s helt naturlige flydende tilskud af Vitamin D3. Det er perfekt for spædbørn i alderen 0 til 12 måneder, og for børn i alderen 1 til 12. Tilføj det blot til et måltid for at bidrage til normalfunktionen af immunforsvaret, muskelfunktionen og vedligeholdelse af knoglerne. Tilskuddet er ideelt for vintermånederne, da kroppen naturligt optager mindre D-vitamin igennem dem.

 • Hjælper knogler, muskler og immunforsvaret
 • Laktosefri, mejerifri og Non-GMO
 • Effektiv og til en god pris
 • Nem at drikke flydende - en praktisk tilføjelse til ethvert måltid
 • Giver børn 1000 iu naturligt D-vitamin
 • Velegnet til vegetarer og veganere
 • Glutenfri
 • Vegansk
 • Køb 1 139 kr.
 • Køb 2 250 kr. 278 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 333 kr. 417 kr. Du sparer 20%

Hvad er flydende Vitamin D3 til børn?

Flydende vitamin D3 til børn er et premium tilskud, der er designet til at hjælpe med opretholdelse af normalfunktionen af børns immunforsvar, og samtidigt hjælpe med at støtte kalcium optaget for at opnå normale, sunde knogler. Vitamin D3 (eller cholecalciferol) er den foretrukne form for D-vitamin tilskud, da dette er den eksakte form produceret af huden på baggrund af eksponering til sollys. Dette flydende tilskud er let at indtage, da det kan tilføjes til ethvert måltid, hvilket gør det perfekt for kræsne børn! Hver flaske indeholder 100ml af premium vitamin D3.

Hvorfor er D-vitamin vigtigt?

D-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der hjælper med kalcium absorbering til sunde knogler, og samtidigt hjælper kroppen med at opretholde et stærkt immunforsvar. Vores hud producerer D-vitamin når den eksponeres til UV lys, hvilket gør det svært for kroppen at opretholde niveauet af D-vitamin gennem efteråret og vintermånederne, da eksponeringen af UV lys er lav.

Det er antaget at mere end 1 ud af 5 individer har mangel på D-vitamin. Selvom det er til stede i flere fødevarer såsom æg, lever og fiskeolie, er det umuligt at få det anbefalede daglige indtag af D-vitamin fra disse kilder alene. Dette er årsagen til at mange forældre anvender tilskud såsom det flydende Vitamin D3 tilskud til børn, for at sikre børnenes daglige indtag og give dem hvad de har brug for for at forblive glade og sunde.

Boosts Immunity
Booster Immunforsvaret

Det er nødvendigt at have et tilstrækkeligt niveau af D-vitamin i kroppen for at immunforsvaret kan fungere normal. Immunforsvaret er kroppens egen måde at angribe og bekæmpe bakterier og infektioner på.

Bones & Teeth
Knogler & Tænder

Vores tænder og knogler har brug for et vist niveau af D-vitamin for optimal mineralisering. Derudover spiller D-vitamin en vigtig rolle i udnyttelsen af calcium og fosfor. Disse hjælper med at vedligeholde knoglerne.

Muscles & Cells
Muskler & Celler

D-Vitamin er nødvendigt for normal funktion af musklerne og celledeling. Derfor er det det vigtigt for hver enkelt celle i kroppen.

Hvem er flydende Vitamin D3 til?

Det er perfekt for spædbørn og børn op til 12 år. Dette tilskud er ideelt til ethvert barn, da det er velegnet både veganere og vegetarer.

Vejledning til anvendelse af flydende Vitamin D3 til børn

Spædbørn mellem 0 og 12 måneder - 0.5 ml dagligt svarende til 1 pipette eller 20 dråber

Børn fra 1 år og opefter - 1 ml dagligt svarende til 2 pipetter eller 40 dråber

Tilføj blot det flydende tilskud til deres mad eller under tungen.

Når først dette tilskud er åbnet, skal det indtages indenfor 6 måneder.

Liste af ingredienser

Solsikkeolie, MCT-olie, D3-Vitamin (Cholecalciferol), E-Vitamin (Tocopherol)

Flydende Vitamin D3 Til Børn 100 ml Dråber | Til børns immunforsvar, muskler & knogler

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide