• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Slimming Vest

Shapewear
349 kr.

:


Størrelse

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Opnå dine drømmeformer alle de rette steder med en waist trainer vest. Vesten er lavet i elastisk og komfortabelt materiale af høj kvalitet og er nem at justere. Denne Slimming Waist Trainer Vest kan være med til at give dig en bedre holdning, en smallere talje og flottere former på kort tid.

 • Kan hjælpe med at opnå en smallere talje og fladere mave
 • Kan give en bedre kropsholdning
 • Kan løfte og støtte brysterne
 • 3 rækker kroge for optimal komfort og justering
 • Justérbare skulderstropper
 • Diskret – let at have på under tøjet

Vil du gerne bare opnå flottere former, eller er der en særlig begivenhed, som du arbejder hen mod at opnå en pænere krop til? I så fald er vores Slimming Vest det oplagte valg! Denne body shaper er behagelig at have på og samtidig så diskret udformet, at du kan bære det under stort set alt tøj, så du næsten altid kan arbejde på dine former, selvom du laver andre ting samtidig. Opnå en flottere holdning og en smallere talje med denne waist trainer vest.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er en waist trainer vest?

En waist trainer er en beklædningsgenstand, der er designet til at hjælpe kvinder med at opnå en mere velformet krop. Denne variant af waist traineren adskiller sig fra de andre på markedet ved at have skulderstropper, som støtter ryggen og forbedrer ens holdning samt løfter brysterne.

Opnå resultater med en waist trainer vest

Dette produkt er en kompressionsvest, som bidrager til en fladere mave og en smallere talje. Den indeholder de sædvanlige funktioner fra en waist trainer, men denne har dog yderligere støtte til ryggen gennem skulderstropperne. Desuden kan du se resultater nærmest øjeblikkeligt. Ved brug af vores waist trainer vest kan du se frem til en fladere mave, en bedre holdning i ryggen, en smallere talje, mere løftede bryster og generelt flottere former.

Designet er lavet til at skulle være diskret og bekvemt, så din body shaper er mulig at bruge hele døgnet. Også under tøjet på arbejdet. Takket være de øjeblikkelige resultater kan man nøjes med at bruge den dagen op til en større begivenhed. Man kan naturligvis også bære den hver dag for bedre og mere permanente resultater.

Selve waist traineren er med til at spænde kroppen op og giver dig en bedre holdning, hvilket typisk er et problem for folk, der sidder ned meget af dagen. Denne body shaper giver dog også området under brystet støtte, så din lænd ikke belastes i samme grad. Dette kan være med til at give dine bryster et løft.

Størrelsesguide

Som med alt andet tøj er det vigtigt at kende sin størrelse. Dette kan dog være lidt problematisk med en waist trainer vest, da den alt andet lige skal sidde tættere end normalt tøj. Dette skyldes naturligvis, at den skal kunne forme din talje og mave. Du kan derfor bruge størrelsesguiden ved siden af til at vælge din størrelse.

Du måler blot din omkreds omkring taljen og vælger ud fra dette din størrelse. Taljemålet findes ved at lokalisere den øvre del af din hofteknogle og den nederste kant af dine ribben - imellem disse to punkter er dit taljemål. En hurtig metode kan også være at gå cirka to centimeter over navlen for at fastlægge dit taljemål. Hvis du befinder dig på grænsen af to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den største, da den med de 3 rækker af knapper kan justeres og strammes ind, så den passer dig.

Anvendelse

Du tager din waist trainer vest på ved at lyne lynlåsen op og løsne skulderstropperne og så placere taljedelen rundt om din mave samt tage armene gennnem stropperne. Placer din body shaper så det er komfortabelt og fastgør så skulderstropperne samt lyn lynlåsen op. Efterfølgende kan du også justere skulderstropperne, så det er endnu mere behageligt. For længerevarende brug anbefaler vi at bruge din Slimming Waist Trainer Vest 3-6 timer om dagen. Når du først starter med at bruge den, anbefaler vi dog at starte med 1-2 timer om dagen, så din krop kan vænne sig til den.

Denne Slimming Vest er lavet af en højkvalitetsblanding af polyester og elastan, så det anbefales at vaske den i hånden med varmt vand eller på et skånsomt vaskeprogram for de bedste resultater. Derudover anbefales det at lufttørre din waist trainer vest, eftersom det vil forværre dens form at putte den i tørretumbleren.