FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

5 ubestridelige sundhedsfordele ved Acaibær

Acaibær vinder popularitet over hele verden som en superfood, der er kendt for at være fantastisk til anti-aging og vægtkontrol. Sundhedsfordelene ved acaibær er dog meget bredere end bare at forhindre præmatur aldring og fremme fedttab. Bærrene er naturligt rige på essentielle vitaminer, mineraler, kostfibre, kulhydrater, protein og sunde fedtstoffer, og de er gode for både hud, hår og generel velvære.

Her er 5 af de mest forskede acaibær sundhedsfordele:

 1. 5 grunde til at spise acaibær eller kosttilskud under vægttab

  Vægttab

  Acaibær er blevet studeret grundet deres evne til at booste metabolismen, forbrænde fedt og undertrykke cravings, og de er naturligt rige på fedtsyrer og fiber. Disse studier har vist positive resultater, når acaibær tilskud blev indtaget sammen med en sund kost og regelmæssig motion.

 2. 5 grunde til at spise acaibær eller kosttilskud under vægttab

  Immunitet

  En af de vigtigste sundhedsfordele ved acaibær er deres evne til at styrke immuniteten. Denne kraftfulde frugt er en rig kilde til antioxidanter, og den virker også mod frie radikaler og beskytter kroppen mod infektioner. Et studie, der blev udført for at teste acaibærs evne til at styrke immunitet, viste, at de har potentiale til at afværge infektioner. (1)

 3. 5 grunde til at spise acaibær eller kosttilskud under vægttab

  Fordøjelse

  Acaibær er fulde af fibre og kan naturligt hjælpe med at fremme fordøjelsen og gøre optagelsen af næringsstoffer nemmere. Af disse grunde er acaibær pulver og juice traditionelt set også blevet brugt som en naturlig behandling mod forstoppelse. Det menes også at kunne rense fordøjelsessystemet for urenheder.

 4. 5 grunde til at spise acaibær eller kosttilskud under vægttab

  Energi

  Acaibær er fulde af protein, kulhydrater og gode fedtstoffer, så et tilskud kan hjælpe med at øge dit energiniveau og din stamina. Denne super frugt bliver også kaldet viagraen fra Amazonas regnskoven, da det menes, at den kan booste libido og forbedre blodcirkulationen. Selvom der ikke findes nogle videnskabelige studier til at opbakke disse påstande, har acaibær tabletter og pulver fået mange positive anmeldelser online.

 5. 5 grunde til at spise acaibær eller kosttilskud under vægttab

  Hudpleje

  Acaibær er spækket med antioxidanter, der er kendt for at kunne bekæmpe frie radikaler, der er skyld i præmatur aldring. Siden vi konstant bliver eksponeret for dem i form af stress, dårlige kostvaner, forurening, soleksponering og miljømæssig forurening, har vi brug for antioxidanter for at genoprette skaderne. Acaibær kan rent faktisk beskytte din strålende glød på flere måder.

  Et toksologisk studie viste, at acaibær ekstrakt havde potentiale til at hjælpe med helingsprocessen af sår på huden. Det var fordi, at bærrene indeholder anthocyanin og polyphenol. (2)

Acaibær ernæringsindhold

Acaibær er en super næringsrig tilføjelse til din fitness rutine, da de indeholder en lang række essentielle vitaminer og mineraler. Nedenfor finder du den komplette ernæringsprofil for acaibær:

Ernæring Indhold (100 gram)
Energi 60 kcal
Kulhydrater 6 grams
Fiber 3 grams
Protein 2 grams
Sukker 2 grams
Fedt 5 grams
Sodium 7 mg
Jern 1.51 mg
Calcium 40 mg
Vitamin A 1400 IU
Vitamin C 13.4 mg
Kobber 8% DV
Manganese 130% DV

Acai pulver eller Acaibær tabletter - hvilken bør du vælge?

Både acai pulver og acaibær tabletter er tilgængelige i veganske og vegetariske udgaver. Mens acai pulver skal blandes med smoothies eller juice, kan du nemt indtage acaibær tabletter, da de er nemme at sluge og kan tilføjes til din daglige kost uden nogen ekstra indsats. Hvis du er en, der har svært ved at huske at sluge to piller dagligt, men ikke går en dag uden at indtage en smoothie eller forfriskende juice, kan acai pulver være en bedre løsning for dig!

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3046208/
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5426502/

Del med