FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

5 fordele ved Acai, du er nødt til at kende

Acaibærret er uden tvivl en fantastisk frugt og takket være dets rige ernæringsprofil og adskillige sundhedsfordele, er den en ægte superfood ingrediens. Så hvad er de top 5 acai sundhedsfordele? Og hvordan kan et dagligt indtag af dette kraftfulde bær, enten som frisk frugt, et acai tilskud eller et acai pulver, give din krop et kæmpe sundhedsboost? Læs om vores fem favorit fordele ved acai nedenunder!

5 fordele ved Acai, du bør vide

Højt næringsindhold
Næringsrige

Den vigtigste grund til, at Acai anses for at være en superfood er overfloden af næringsstoffer, der findes i hvert eneste bær. Acaibær indeholder Vitamin A, Calcium, Kobber, Chrome, Manganese, Magnesium, Potassium, Fosfor og Zink. Det er også en naturlig kilde til fibre og, vigtigst af alt, er de rige på plantestoffet anthocyaniner. De virker som en antioxidant, og Acaibær menes at have et endnu højere indhold end blåbær og tranebær!

Er sundt for hjertet og sænker kolesteroltallet
Støtter hjertet og kolesterolniveau

Takket være det høje indhold af antioxidanter i Acaibær, kan de være ekstremt gavnlige for helbredet og hjertet velbefindende. Det er fordi, at de siges at kunne forbedre kolesterolniveauet ved at reducere det dårlige, også kendt som LDL kolesterol. I øvrigt indeholder Acaibær også plantesteroler, der menes at kunne forhindre kolesterol fra at blive optaget af kroppen i første omgang.

Sådan får du en bedre hukommelse og koncentration
Booster hjernens funktion

Vidste du, at Acaibær kan booste din hjernes helbred? Igen er dette grundet de fantastiske antioxidanter, der findes inde i bærrene, da de siges at kunne hjælpe med at beskytte hjernecellerne i takt med, at du bliver ældre. Det er fordi, at antioxidanterne kan hjælpe med at beskytte kroppen mod den oxidative stress på celleniveau, og denne form for skade kan ellers påvirke hukommelse og indlæring. Antioxidanter kan måske også hjælpe med at rense ødelagte giftige celler for at holde hjernen ren og sund.

Bidrager til sund, smuk og glødende hud
Holder din hud sund og ungdommelig

En af de mest populære grunde til at bruge Acaibær er deres fantastiske anti-aging egenskaber. Disse kraftfulde bær er gode for huden, da de er fulde af gavnlige næringsstoffer som fx vitaminer og mineraler, der kan støtte hudens helbred. Antioxidanterne i Acaibær kan også hjælpe med at beskytte cellerne dybt inde mod faktorer som fx sollys, forurening og rygning, der kan føre til præmatur aldring. Af denne grund kan Acai hjælpe med rynker, fine linjer, kragetæer og mere. Det kan ovenikøbet reducere pigmentering og ar samt hydrere huden naturligt.

Er sundt for maven og fordøjelsen
Fremmer god fordøjelse

Den sidste af de 5 metoder, Acaibær kan gavne kroppen, er gennem fordøjelsessystemet. Acaibær er rige på fibre, hvilket er meget brugbart for fordøjelsen. Det er fordi, at fibre hjælper med at holde tingene i gang i tarmen for at forhindre problemer som forstoppelse og kan også hjælpe systemet med bedre at optage næringsstoffer fra maden. Acaibær siges også at være godt for detox og udrensning af systemet, så det kan forblive sundt!

Del med