FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

5 fordele ved grøn kaffe

De fleste kender til kaffebønner, men hvad med grønne kaffebønner? Det er den uristede version og har, som resultat, endnu flere fantastiske fordele for dit helbred. Når de bliver ristet, mister de mange af deres gavnlige næringsstoffer samt klorogensyre. Så hvad er sundhedsfordelene ved grønne kaffebønner? For at hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor du bør tilføje denne unikke superfood til din kost, har vi samlet en liste med de 5 vigtigste fordele:

 1. Støtter vægttab

  Sørg for at holde dig hydreret og drikke nok vand

  Den mest kendte fordel ved grøn kaffe er i forbindelse med vægttab, og det er så effektivt, at det ikke kommer en overraskelse! Grøn kaffe er rigt på et stof, der kaldes Klorogensyre. Det er hovedbestanddelen i de uristede bønner, der støtter vægttab, da det hjælper med at super-booste metabolismen, så den arbejder hårdere. Det betyder, at din krop forbrænder mere sukker (eller glukose) som energi i stedet for at lagre det som fedt. Klorogensyren siges også at kunne hjælpe med at forbrænde allerede eksisterende fedt, så det er en win-win situation!

 2. Balancerer blodsukkerniveauet

  Sørg for at holde dig hydreret og drikke nok vand

  Endnu en fantastisk fordel ved grøn kaffe relateret til den mad, vi spiser, er, at det hjælper med at sænke blodsukkerniveauet. Det siges, at klorogensyren i grøn kaffe kan hjælpe med at reducere optagelsen af kulhydrater, hvilket fører til lavt blodsukker og insulin udsving. Det vides også, at grøn kaffe kan hjælpe med at reducere akkumulationen af fedt samt insulinresistens, og dermed optagelsen af glukose. Det er specielt gavnligt for dem, der døjer med høje blodsukkerniveauer, specielt dem der har eller er i risiko for at få type 2 diabetes.

 3. Giver naturlig energi

  Sørg for at holde dig hydreret og drikke nok vand

  En af hovedårsagerne til, at mange personer drikker kaffe er koffeinindholdet og det resulterende energiboost. Det er ikke meget anderledes, når det kommer til grøn kaffe! Selvom det ikke indeholder den samme mængde koffein som de ristede bønner, kan grøn kaffe stadig være en god naturlig kilde til energi for kroppen. Energi fra koffein har vist sig at have mange fordele for kroppen, som fx en forbedring i kognitiv og mental funktion, fokus, atletisk præstation og ovenikøbet blodtrykket.

 4. Anti-aging

  Træningsøvelser til armene

  Vidste du, at klorogensyre er en antioxidant? Derfor er der nogle fordele for huden ved grøn kaffe, da det kan hjælpe med tegnene på aldring som fx rynker, fine linjer og kragetæer. Det er også kendt for at kunne mindske præmatur aldring af huden. Grøn kaffe kan også hjælpe rødme i forbindelse med for meget sollys og begrænser solskade, der kan føre til aldrende hud. Koffeinen i bønnerne har ovenikøbet vist sig at have naturlige anti-aging egenskaber.

 5. Beskytter kroppen

  Sørg for at holde dig hydreret og drikke nok vand

  Takket være antioxidanterne i de grønne kaffebønner, kan det også beskytte kroppen indefra på celleniveau. Antioxidanterne beskytter cellerne mod oxidativ skade forårsaget af frie radikaler. Disse kan komme fra forurening, rygning, UV-stråler og kan være svære at undgå i mange tilfælde. Det er grunden til, at grøn kaffe kan være yderst gavnligt, da antioxidanterne arbejder på at neutralisere disse frie radikaler for at forhindre dem i at gøre skade på din krop.

Oversigt

Grøn kaffe er uden tvivl en fantastisk superfood og er god, hvis du ønsker at tabe dig og pleje din krop indefra. Den bedste metode til at få tilføjet denne superfood til din kost er gennem et naturligt kosttilskud med grøn kaffe. Sørg bare for, at du vælger et, der er kraftfuldt, lavet udelukkende af rent ekstrakt fra de grønne kaffebønner og ikke indeholder nogle ekstra skjulte ingredienser for at opnå de bedste resultater.

Andre interessante artikler