Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

5 Simple Massageteknikker til at booste blodomløbet

En massage kan være en fantastisk måde at slappe af på efter en lang dag, men vidste du, at det også kan være et fantastisk valg, hvis du lider af dårligt blodomløb? Der er en lang række massageteknikker til dårligt blodomløb, og de kan hjælpe med blodgennemstrømningen og bevægelse. Så hvordan ved du hvilke teknikker, der er de bedste til at forbedre blodomløbet? Læs videre og opdag vores top 5 massageteknikker til at booste dit blodomløb i dag!

 1. Ben massage

  Benmassage

  Fødderne og benene er nogle af de områder, hvor du først vil opleve symptomer på dårligt blodomløb som fx ømhed, en tyngende fornemmelse samt bevægelsesbesvær. Derfor er en af de bedste former for massage mod dårligt blodomløb en simpel benmassage. Det stimulerer cirkulationen i området og kan endda hjælpe med åreknuder.

  Denne form for benmassage virker ved, at du stryger opad fra anklen mod lymfeknuderne på bagsiden af knæene og lysken. Herefter skal du massere musklerne omkring lårene for at stimulere lymfesystemet. Denne form for benmassage bruger milde tryk til at lindre ubehag, så sørg for, du ikke gør det for hårdt.

 2. Svensk Massage

  svensk massage

  Den svenske massageteknik virker ved at få musklerne til at slappe af gennem dybe tryk på musklerne og knoglerne. Det virker ved at gnide på kropsvævet i samme retning som blodomløbet mod hjertet for at booste cirkulationen. Det giver lindring til lymfesystemet, der er afhængigt af musklerne for at transportere blod til hjertet. Det hjælper også med at få blodet tilbage til hjertet hurtigere fra de forskellige kropsdele.

  Andre fordele ved den svenske massageteknik, udover at hjælpe med cirkulationen, er, at det kan hjælpe med at fjerne metaboliske affaldsstoffer fra det cirkulære system, og det kan endda hjælpe med at forkorte musklernes restitutionstid ved at skylle smertefuld urin- og mælkesyre ud af musklerne.

 3. Pfrimmer dybdegående muskelterapi

  Muskelterapi

  Denne muskelteknik er udviklet af Therese C. Pfrimmer, og den er designet til at forbedre cirkulationen ved at korrigere begrænsede muskler. Denne form for muskelterapi virker ved at lindre restriktionerne på blodomløbet i kroppen, da stramme muskler kan forhindre sund cirkulation. Ved at bruge denne muskelteknik på hele kroppen, kan det løsne nerver, der sidder i klemme, bringe lymfevæske mod muskelcellerne, rense musklerne fri for toksiner samt lindre begrænset cirkulation.

 4. Dybdevævsmassage

  Dyb vævsmassage

  Denne teknik er designet til at løsne spændinger i musklerne. Det virker ved først at opdage smertefulde eller stive områder på kroppen, og derefter sættes fokus på de muskler for at give lindring. Det hjælper med at forbedre blodomløbet i kroppen, da det øger den essentielle iltforsyning. Det er specielt gavnligt for cirkulationen i fødderne. Dybdevævsmassage hjælper også med at fjerne toksiner og celleaffald, hvilket også kan booste immunsystemet.

 5. Manuelt Lymfedræn

  Manuel lymfedrænage

  Denne teknik blev opfundet tilbage i 1930’erne og blev originalt brugt til at behandle dem med immunsygdomme. Det blev derefter opdaget, at det også kan hjælpe på lymfeknuderne og lymfedrænage og er siden blevet brugt til at forbedre blodomløbet i kroppen. Den manuelle lymfedrænage teknik bruger en mild og beroligende massage til at accelerere lymfevæske. Det bliver gjort ved forsigtigt at strække huden i retning mod lymfesystemet for at booste cirkulationen.

Oversigt

Sundt blodomløb er super vigtigt for kroppen, og hvis du lider af dårlig cirkulation, er der nogle skridt, du kan tage, før du tyr til drastiske operationer. Disse 5 massageteknikker er alle nemme at bruge enten derhjemme eller hos en massør, og kan være en god behandling mod dårligt blodomløb. Hvis du samtidig kombinerer dem med nogle naturlige tilskud til blodomløbet eller produkter, kan du nemt være på vej mod at få et godt blodomløb på ingen tid!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med