FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
5 tegn på at din krop krop har brug for en detoxkur (udrensningskur)

Detox & Udrensning

5 tegn på din krop skriger efter en udrensningskur nu.

Hvordan kan du fortælle, hvis du har brug for en udrensningskur også kaldt en detox kur? Det vil din krop fortælle dig, du er bare nødt til at vide, hvad man skal kigge efter, når kroppen begynder at give signaler.

Mange gange af de listede symptomer lyder som almindelig menneskelige tilstand og ting, næsten alle oplever fra tid til anden. Det vi leder efter her er, hvor ofte det sker. Hvor ofte føler du dig træt, hvor ofte får du forstoppelse eller oplever fordøjelsesbesvær, dårlig søvn mm. Det er netop den faktor, der betyder noget.

Hvis du har oplevet nogen af følgende symptomer og de sker regelmæssigt, har din krop sandsynligvis brug for en fuld udrensningskur. Det er ikke altid den komplette løsning på dine symptomer men er ofte det bedste at foretage sig, og i mange tilfælde kan det i det mindste forbedre situationen, og er det perfekte udgangspunkt til at vedligeholde kroppen sund. Såfremt dette er tilfældet har vi adskillige udrensningskure til gode priser.

1. Lidt energi og træt

Med det voldsomt stigende forbrug af energidrikke og koffeinholdige drikkevarer samt kaffe skulle man tro, at der er en aktuel epidemi hos danskerne, som lider af træthed i et større omfang.

Forsøger man at gøre op med mangel på energi med stimulanser som koffein og taurin forværrer kun problemet i det lange løb. Efter koffeinens eller andre stimulansers virkning stopper med at virke er der ofte et ekstra fald i energiniveauet, der efterlader dig med følelsen af en værre træthed, end da du startede. Det er en ond spiral. Derfor er dette symptom det mest almindelige, og forklarer, at mange har behov for en udrensningskur. Hvis du vågner op om morgenen med følelsen af trang til en kop kaffe og generelt oplever sløvhed, hvis ikke du indtager koffein eller lignende bør du helt sikkert overveje at tage en udrensningskur.

Hvordan en detox kur hjælper: Udrenser de ting ud, der forhindrer dig i at føle energisk. Det er de affaldsstoffer og toksiner, som kroppen bruger energi på at bekæmpe, når du udsættes ekstra meget for disse. Herved bruger kroppen mere energi end, hvad der er sundt og normalt, og man vil opleve, at man er mere træt end normalt.

2. Forstoppelse og mavebesvær

Kronisk forstoppelse er et tegn på, at noget ikke er rigtigt i dit fordøjelsessystem. Hvis du har prøvet at øge din fiber indtagelse og justere din kost ligeledes, kunne det være din krop fortæller dig, at den har brug for en udrensningskur. Hyppig Fordøjelsesbesvær er også et almindeligt tegn på at kroppen skriger efter en udrensning.

Hvordan en detox kur hjælper: En udrensningskur vil rense din fordøjelseskanal og forbedre dit fordøjelsessystems helbred undervejs.

3. Svært ved at fokusere

Hvis du konsekvent oplever, at du i din naturlige tilstand mangler evnen til at fokusere og finde dig selv flyde i en mental tåge, kan det være et tegn på, at din krop skriger efter en udrensningskur og et råb om hjælp. Når du udrenser dig selv fra toksiner i form af candida, tungmetaller og mere vil du blive overrasket over, hvor meget bedre du er i stand til at fokusere og få tingene gjort.

Hvordan en detox hjælper: En udrensningskur hjælper kroppen med at slippe af med de giftstoffer og toksiner, der forhindrer din hjerne i at bruge energi på, hvad der egentlig gælder i stedet for at nedbryde barrierer i form af affaldsstoffer og toksiner.

4. Overvægt og problemer med at tabe vægt

Hvis du ikke er på din ønsket vægt selv efter flere alvorlige forsøg på vægttab, kunne det være, at du kæmpede en hård kamp mod alle de giftstoffer du har i kroppen. Hvis kostvaner ændres og nye fødevarer indføres i kroppen virker det sjældent som ønsket. Det vil ikke virke optimalt, hvis der er affald i kroppen, der forhindrer optagelsen af vitaminer og mineraler. Ved en udrensningskur bringer du kroppen tilbage til optimalt udgangspunktet i stedet for at starte op ad bakke.

Hvordan en detox hjælper: En udrensningskur giver dig mulighed for at starte på en frisk i stedet for at forsøge at være sund, mens der stadig er masser af oplagrede toksiner i kroppen, som forhindrer optagelsen af vitaminer og mineraler. Du kan læse mere om dette her og finde den bedste detox kur for dig.

5. Søvnbesvær

En stor mængde af toksiner kan holde dig op om natten, vende og dreje din naturlige søvnvaner. Melatonin er et naturligt hormon, som har en regulerende og positiv effekt på døgnrytmen. Affaldsstoffer og toksiner reducerer mængden af melatonin, der frigives og forårsage en dominoeffekt, når det kommer til at få naturligt og rolig søvn.

Hvordan en detox hjælper: En udrensningskur hjælper dig ved at genskabe din krop til en mere naturlig tilstand. Du kan derefter være mere tilbøjelige til at følge normale og sunde mønstre af døgnrytmen, og derved slippe for at være træt på upassende tidspunkter. Ved en udrensningskur udrenses kroppen for affaldsstoffer og toksiner, så melatonin frigives i større mængder og du vil opleve at vågne op med følelsen af mere energi og overskud.

Udrensningskure på markedet

Udrensningskure bliver i større og større grad nødvendig for den almindelige dansker, da toksiner findes i mange af de fødevarer vi indtager til dagligdag. Hvis du som så mange andre føler, at en eller flere af de 5 punkter nævnt ovenfor passer på dig, så vil en udrensningskur måske være det du mangler i din hverdag. Den store popularitet har gjort at der findes mange forskellige former for kure, du kan benytte dig af for at udrense.

Hvis man ikke vil lægge sin livsstil om i en bestemt periode, kan man i stedet for at gå på en decideret kur, forsøge sig med produkter som skulle kunne klare udrensningen, uden at man behøver at ændre sine vaner for meget. Det skal dog siges, at hvis man har brug for udrensning, tyder det på at lever en livsstil, hvor man indtager mange toksiner.

Du kan finde udrensningskure på forskellige hjemmesider, hvis du gerne vil blive på vores, kan du finde vores udvalg af udrensningskure her.

Du kan herunder se, hvilke fødevarer der indeholder mange toksiner, så du kan skære dem fra din kost, imens du forsøger dig en udrensning.

Andre interessante artikler