FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

5 Tips Til at Komme Tilbage til Rutinen

Sommeren er ved at være slut og det er tid til at skrue ned for afslappelse og forbered din start på at arbejde hårdt i træningscenteret, på banen, eller hvor som helst du træner, og tiden til at regulere vores kost igen. Men det er ikke overraskende, at det kan være problematisk og kan være svært at overskue at komme ind i en streng rutine efter en forlænget periode med stort set ingen struktur. Derfor har vi brugt tid på at komme på 5 praktiske tips som du kan bruge for at indsamle modet så du kan genindkalde din sundhedsrutine.

Nummer 1. Sæt mål

Nummer 1. Sæt mål - Du kan måske huske i skolen eller på arbejdet, dine lærere og ledere fortalte dig at du bør sætte nogle mål for hvad du gerne vil opnå, og det havde de en god årsag til at fortælle dig. At sætte personlige mål er en god måde at hjælpe dig op på hesten igen. Et opnået personligt mål er som en udfordring du er villig til at acceptere. Prøv at forøge presset desto mere du kan klare, når du taber dig et vis antal kilo eller lære nye egenskaber i et køkken.

Nummer 2. Start småt

Nummer 2. Start småt - Den triste realitet af at komme tilbage til din sundhedsrutine er at du ikke vil være i samme tip-top-form som da du stoppede. Det at gå fra cocktails og interesse i en god bog til grønne smoothies 7 kilometers løbeture sker ikke i løbet af en dag. Det er en opgave du gradvist bør fuldføre der hjælper dig tilbage på spor igen. Start langsomt og byg op efterhånden og din krop vil ikke skrige ad dig… i det mindste ikke særlig højt.

Nummer 3. Planlæg din tid

Nummer 3. Planlæg din tid - Alt er godt og fungerer når du har viljen til at følge en rutine, men hvad der gør en rutine til en rutine er princippet om tid. Du bør planlægge passende tid til træning og spisning af det rigtige mad. Lige så snart du har planlagt tiden er det hensigtsmæssigt at overholde den som ender i en affære fulgt med strømmen.

Nummer 4. Find en makker

Nummer 4. Find en makker - En integreret del at have en sundhedsrutine er at besidde den vigtige motivation og målbevidsthed for at komme tilbage til den. Men motivation fra andre kan også være en stor hjælp. Når du har en makker med om bord på din sundhedsrejse, vil både dig og din partner have gensidige fordele af jeres drivkraft, og du kan alternativt hjælpe hinanden på vej og presse hinanden hvis en af jer føler sig demotiveret.

Nummer 5. Gør det sjovt

Nummer 5. Gør det sjovt - Sidst, men ikke mindst, du ved at altid at finde en fornøjelse i noget gør det hele nemmere at forfølge regelmæssigt. Når du kommer tilbage til din træningsrutine, så prøv nogen nye øvelser eller i det hele taget en helt ny sport. På samme måde med din kost, kan du ændre dit køkken og prøve noget nyt eksotisk mad. Dine begrænsninger er sat af dig selv!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med