FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
Gode julegaver til hele familien

Led & knogler

Gode julegaver til hele familien – 6 idéer til ham og hende

Julen står for døren, og det er endelig blevet tid til at overraske én, du holder af, med en god julegave. Det kan dog være lidt af en udfordring at finde den perfekte julegave, og mange er på bar bund i hele juleræset. Med det i tankerne har vi samlet de bedste julegaveidéer til mor, far, bedstemor, søster, bror - ja, listen er lang!

Julen er hjerternes fest og en højtid, som vi hvert år fejrer med vores familie og venner. Mange har nok talt ned til og glædet sig til den 24. december i flere måneder, hvor vi endelig skal spise julemad, danse rundt om juletræet samt give de personer, vi elsker mest i verden, en eftertænksom julegave. Men hvad skal familien forkæles med i år? I denne artikel giver vi dig vores bud på, hvad du kan give i julegave. Og det bedste af det hele? Det er julegaver, der kan bruges, viser omtanke og eftertænksomhed.

Julegaver til hende

Sammen med alle de andre kvinder i dit liv er mor den allerbedste i verden. Men hvilke julegaver skal man egentlig give til sin mor, søster eller bedste? Parfumer og tøj er fine personlige gaver, men eftersom mode og dufte afhænger meget af personlige præferencer, kan det være svært at vælge helt perfekt. Netop derfor har vi fundet et par gaveidéer, hvor velvære og sundhed er i fokus, og som giver glæde og overskud i hverdagen.

Julegave til mor

Eco Masters Dermaroller

Har du en mor, der går op i skønhed? Så er en Dermaroller fra Eco Masters den perfekte gaveidé. En dermaroller plejer huden ved at prikke en masse bittesmå huller i det øverste lag af huden, så den lettere kan optage en creme eller et serum. På den måde stimulerer man hudens egen foryngelsesproces, hvilket er ideelt til alt fra ar, alderspletter, strækmærker, appelsinhud og rynker. En dermaroller fra Eco Masters kan bruges på hele kroppen og leveres med tre hoveder i forskellige størrelser, og er ideel til at booste kroppens egen produktion af collagen.

Julegave til bedstemor

Med alderen begynder kroppens led at blive stive og smertefulde. Så forkæl din bedstemor med et års forbrug af økologisk gurkemeje med ingefær og sort peber, et perfekt kosttilskud med antiinflammatoriske egenskaber, hvis hun har problemer med sine led. På den måde vil hun tænke på dig hver dag, når hun tager en gurkemejepille og oplever de mange fordele ved tilskuddet.

Giv en julegave til din mor, bedstemor eller søster, som de kan bruge og få gavn af hele året rundt.

Julegave til søster

Alle kvinder har brug for mineralet jern, især når de mister en del jern under deres menstruation. Men mange kvinder er ikke klar over, at Sundhedsstyrelsen anbefaler alle kvinder at tage et jerntilskud, og de oplever derfor jernmangel. Så giv din søster en bøtte jerntabletter med en lille note om, at du tænker på hende og hendes helbred, det er den mest betænksomme julegaveidé, som uden tvivl vil overraske hende.

Julegaver til ham

Spørgsmålet, som mange stiller sig selv i december hvert år er; hvad giver man manden, der har alt? Det kan være rigtig svært at finde den perfekte gave til din far, bror, bedstefar, mand eller kæreste, og derfor har vi her nedenfor samlet et par julegaveidéer til mændene i dit. Og vi kan godt afsløre så meget, at sundhed og velvære er i fokus, og at de uden tvivl vil blive glade for en gave, som de kan få gavn af hver dag.

Julegave til far

Er din far fysisk aktiv og klager over, at led samt muskler værker i flere dage efter en fodboldkamp? Så er et Glucosamine og Chondroitin-tilskud den perfekte julegaveidé, som han garanti vil sætte stor pris på. Smerter i led og stive led er helt normale, når man kommer lidt op i årene, da væsken og brusken i led nedbrydes gradvist med alderen. Glucosamin og chondroitin fra WeightWorld er specielt udviklet til at støtte og styrke led, og er derfor perfekt til din aldrende far (selvom han nok ikke vil indrømme, at han er kommet op i alderen).

Spar besværet og juletravlheden og køb dine julegaver online. Vi tilbyder hurtig levering.

Julegave til bedstefar

Har din bedstefar problemer med cirkulationen? Så vil han med garanti sætte stor pris på en cirkulationstræner. Træningsmaskinen er ideel til dårligt blodomløb, som kan føre til problemer som kolde fødder, ømme ben og lægmuskler, hævede samt urolige ben, der kan have en negativ påvirkning på livskvaliteten. Cirkulationstræneren kan bruges, mens man sidder i sofaen eller lænestolen, mens man læser en bog eller ser TV, mens træningsmaskinens milde, elektriske impulser stimulerer ben- og lægmusklerne, og blod pumpes ned i fødderne.

Julegave til bror

Det er altid svært at finde julegaver til bror, men en elektrisk muskelstimulator kan være den ideelle gave, hvis din bror går meget op i sin krop og træning. WeightWorlds EMS Muskelstimulator er den perfekte træningsmaskine til træning i hjemmet til at styrke, tone og genopbygge mavemusklerne ved hjælp af elektriske impulser. Skal blot bruges 30 minutter om dagen, og er den perfekte træningsmaskine til mavemuskler, biceps og triceps.

Vi tilbyder hurtig levering

Vi er udmærket klar over, at det ikke er alle, der køber julegaver i god tid, og derfor har desperat brug for hurtig levering. Det er selvfølgelig noget, vi sagtens kan hjælpe dig med. Vi tilbyder ved ordre over 499 kroner gratis 4-6 hverdages levering til valgfri DAO-shop. For ordre over 700 kroner tilbyder vi gratis 3-5 hverdages levering direkte hjem til din hjemmeadresse. Hvis du er lidt sent ude, kan du også tilkøbe ekspres-levering, hvor vi garanterer 1-2 hverdages leveringstid, hvis du bestiller før klokken 13:00 på hverdage.

Andre interessante artikler