Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*
EMS muskelstimulator - fordele ved EMS træning, virker det?

Fitness

Ab Stimulator Anmeldelse: Fordele, ulemper & alt det imellem

EMS Muskelstimulator: Den perfekte træningsmaskine til sixpack og maveøvelser

Mange drømmer om at få en sixpack eller vaskebræt, som dog kræver flere måneders regelmæssig træning i fitnesscentret og en sund og varieret kost. Men i de fleste tilfælde vil træning og vedholdenhed ikke være nok til at nå de ønskede resultater, og her kan en EMS Muskelstimulator være med til at hjælpe dig med at tone dine mavemuskler med elektrisk impulsteknologi.

Vi giver dig i denne artikel et komplet overblik over de resultater, som du kan forvente af en EMS Muskelstimulator fra WeightWorld, og hvordan træningsmaskinen kan bidrage til at tone, opbygge og styrke dine mavemuskler.

Sådan kan en EMS Muskelstimulator hjælpe dig

En EMS Muskelstimulator er den perfekte træningsmaskine til at tage din hjemmetræning til et helt ny niveau. Træningsmaskinen er specielt udviklet til at stimulere dine mavemuskler med elektrisk impulsteknologi, som bidrager til at styrke, tone og opbygge dine mavemuskler. En muskelstimulator kan være et godt supplement til dine almindelige maveøvelser såsom mavebøjninger, og kan derved give dig en mere komplet tilgang til at træne dine mavemuskler i dybden.

EMS Muskelstimulatoren har ikke en positiv effekt på kalorieforbrændingen, og vil kun bruge elektriske stimulanser til at stimulere dine muskler direkte ved at få dem til at trække sig sammen. På den måde kan træningsmaskinen meget målrettet stimulere og tone dine mavemuskler, så du kan give dig selv et forspring i din jagt på den eftertragtede sixpack og vaskebræt.

Brug EMS træning i din jagt på en sixpack med markerede mavemuskler.

Det skal du vide, før du køber en EMS Muskelstimulator

En EMS Muskelstimulator bruger en elektrisk impulsteknologi, der er helt sikker at bruge. Derfor behøver du hverken at frygte hudirritation, stød, smerter, blå mærker eller brandmærker. Dog anbefales træningsmaskinen ikke til visse personer - især gravide, kvinder der har fået foretaget kejsersnit eller personer, som har fået en fedtsugning, maveoperation eller lignende. Det skyldes nødvendigvis ikke, at du ikke kan bruge en EMS Muskelstimulator, men vi anbefaler i så fald at rådføre med egen læge for brug for at sikre, at EMS Muskelstimulatoren er sikker for dig at bruge.

5 gode råd til at få de bedste resultater

Selvom træningsmaskinen er simpel at bruge, og en vejledningsmanual medfølger, kan alle have brug for lidt hjælp til at komme i gang. Derfor tænkte vi, at vi ville vise dig, hvor let EMS Muskelstimulatoren egentlig er at bruge, og hvad du særligt skal holde øje med for at få de bedste resultater i din jagt på en sixpack og vaskebræt.

  1. Brug maskinen rigtigt: Det er en selvfølge, at du får det optimale ud af ethvert produkt, hvis du bruger det rigtigt. Det gælder selvfølgelig også en EMS Muskelstimulator. Så sørg for at læse brugsvejledningen, før du sætter træningsmaskinen på maven - på den måde vil du på bedst mulig måde kunne stimulere, tone og styrke dine mavemuskler.

  2. Udskift de medfølgende gelpads: Træningsmaskinen kommer med gelpads, der bliver brugt til at sende elektriske impulser impulser direkte til dine muskler. Gelpads i WeightWorlds EMS Muskelstimulator er specielt designet til at holde sin klæbeevne i cirka 30 dage, selv ved daglig brug. Sørg for at udskifte gelpads, så snart de mister deres evne til at klæbe sig fast på kroppen, da træningsmaskinen i så fald vil miste sin effektivitet. Du kan selvfølgelig købe nye gelpads hos WeightWorld.

  3. Sæt intensitet efter dine behov: En god EMS Muskelstimulator skal give dig muligheden for selv at indstille den ønskede intensitet af mavetræningen, så du på den måde selv kan vælge, hvor meget (eller hvor lidt) dine muskler skal stimuleres. For på den måde kan du starte med en lav intensitet og øge sværhedsgraden med tiden for at opnå maksimale fordele og de bedste resultater.

  4. Brug den 30 minutter om dagen: For at få de bedste resultater med en EMS-træningsmaskine anbefales det, at du bruger den 30 minutter om dagen. Det kan lyde af meget, men fordelen er, at du kan bruge den, mens du laver mad, sidder og ser fjernsyn i sofaen, arbejder ved hjemmecomputeren eller noget helt fjerde. På den måde får du stimuleret dine mavemuskler, alt imens at du udfører huslige pligter.

  5. Brug den til biceps og triceps: Det er faktisk kun de færreste EMS muskelstimulatorer, der gør det muligt at bruge træningsmaskinen til at stimulere biceps og triceps. Det er heldigvis noget, som EMS-stimulatoren fra WeightWorld kan gøre, og du kan derfor sætte gelpads direkte på armen og på den måde tone, opbygge og styrke armmusklerne, hvilket gør maskinen meget alsidig.

Køb en alsidig træningsmaskine

Som du kan se, er der flere fordele ved en EMS Muskelstimulator fra WeightWorld. Du får ikke kun en alsidig træningsmaskine til både arm- og mavemuskler, du får også muligheden for at kunne lave meget andet, mens du træner, og har hænderne fri til at sidde at læse, se fjernsyn, lave mad eller lignende. Så der er ingen undskyldning for at komme i gang - køb din EMS Muskelstimulator allerede i dag for at tage din træning til et helt nyt niveau.

Andre interessante artikler