Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Detox & Aktivt Kul Kombipakke

Kombipakke | Støtte til udrensning & oppustethed

Oversigt

Aktivt kul og Intensive Colon Cleanse er den ultimative udrensningspakke til dig, der ønsker en effektiv afgiftning af kroppen. Begge disse produkter nedbryder skadelige toksiner fra din krop og dit fordøjelsessystem, så du vil føle dig sundere og stærkere. Alene er de begge effektive detox supplementer, men sammen danner de en unik og stærk udrensningskombination, der tager kampen op mod toksiner og oppustethed.

  • Naturlig detox og udrensning
  • Absorberer toksiner og skadelige giftstoffer
  • Reducerer oppustet mave samt andre fordøjelsesproblemer
  • Udrenser uden at beskadige nyttige bakterier i tarmfloraen
  • Fremstillet af 100 % naturlige ingredienser
  • Velegnet til vegetarer og veganere

Aktivt kul & Intensive Colon Cleanse udrensningspakken er en både nem og sikker måde at få naturlige og gavnlige ingredienser i kroppen og fordøjelsessystemet. Ved blot at indtage et par kapsler om dagen er disse udrensningsprodukter nemme at tilføje til dine daglige rutiner,og med et kun 10-dages forløb med Intensive Colon Cleanse, er det en enkel og hurtig måde at føle sig sundere, stærkere og gladere på.

  • Tilfredshedsgaranti

Aktivt kul, hvad er det?

Aktivt kul bliver fremstillet ved at brænde naturlige ting med et højt indhold af carbon, dette kunne være træ- eller skallerne fra kokosnødder. Når det er blevet gjort, fjernes stoffets oxygen grundet den meget høje temperatur. Dette resulterer i aktivt kul, hvilket er et meget absorberende materiale og består af et fint net af millioner små porer, der opsamler og sammenbinder skadelige giftstoffer fra luften og væsker. Disse skadelige stoffer kan veje helt op til mange hundrede gange så meget som kullet. Den ujævne overflade tiltrækker positive ladede gas og toksiner, idet den er det aktive kuls overflade er negativt ladet.

Aktivt kul bliver brugt på mange forskellige områder, men midlet anvendes primært til at fjerne skadelige toksiner i kroppen og bekæmpe oppustet mave. Kullets mange porer opfanger toksiner, giftstoffer og kemikalier, der kan gøre skade både for din krop og for miljøet. Det mest almindelige aktivt kul bruges til er dog til kroppen pga. medicinske fordele samt for at skabe en generel sundhed og afgiftning af hjemmet.

Aktivt kul anvendes til hjemmebrug og bekæmper mange helbreds- og skønhedsmæssige problemer såsom oppustet mave, fordøjelsesproblemer, dårlig ånde, kropslugt, højt kolesteroltal, tømmermænd, insektstik, galdeproblemer, plamager på tænderne, akne og meget mere. Disse er kun nogle få ud af mange ting, som aktivt kul anvendes til.

Hvad er Intensive Colon Cleanse?

Dette unikt udviklede supplement hjælper dig til et sundt tarmsystem og en stærkere krop. Intensive Colon Cleanse indeholder udelukkende naturlige ingredienser, som afgifter og forhindrer opbygningen af skadelige bakterier uden at gøre skade på nyttige bakterier. Udover den effektive detoxbehandling kan Intensive Colon Cleanse også hjælpe til øget vægttab. Dette skyldes, at et sundt og stærkt fordøjelsessystem giver mulighed for, at kroppen kan optage størstedelen af de vitaminer og mineraler, som kommer fra den mad, du spiser. Undersøgelser viser, at dette medvirker til en bedre styring af vægten.

Sådan gør du

wwdk-char-kombi-infograph

Sikre og naturlige ingredienser

Aktivt kul & Intensive Colon Cleanse er en udrensningspakke, der består af udelukkende naturlige og sikre ingredienser, og der burde derfor ikke være nogen negative bivirkninger ved brug af udrensningsprodukterne. Vi anbefaler dog altid at gennemgå ingredienslisterne, da der kan opstå bivirkninger, hvis du er allergisk over for nogle af ingredienserne. Det anbefales ikke at tage Intensive Colon Cleanse i mere end 10 dage ad gangen.

Ofte købt sammen

Aktivt Kul Tabletter
Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Til oppustethed og luft i maven

185 kr.

+
Vitamin D3 + K2 Tabletter
Vitamin D3 + K2 Tabletter

240 Tabletter | Støtte til knogler & immunsystemet

205 kr.

1 Vare

185 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.08% baseret på 25 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Efter de 10 dage med colon cleanse følte jeg mig 10 kilo lettere!

L Louise
Bekræftet køb

Den perfekte kombination af to super produkter!

A Anne
Bekræftet køb

jeg tage normal aktivt kul hver dag og ville gerne prøve colon cleanse for en ekstra stærkt udrensning. Det virker!

A Annika
Bekræftet køb

Oplevede en lille virkning på min fordøhelse men ikke så meget som jeg havde regnet med

N Natalie
Bekræftet køb

De 10 dage med colon cleanse har helt fjernet min oppustethed og min fordøjelse virker meget bedre!

K Kamilla
Bekræftet køb

jeg er super glad for jeg købe denne kombo pakke. den er virkelig godt og jeg er glad for pillerne

S Stine
Bekræftet køb

Jeg føler mig meget lettere, og min mave er glad!

V Viktor
Bekræftet køb

Jeg oplever mindre luft i maven, og min kæreste siger jeg prutter mindre hehe

T Tim
Bekræftet køb

Fedt man kan få begge produkter i en pakke

M Mikkel
Bekræftet køb

Jeg har faktisk tabt mig bare 4 kilo på 1 måned og 2 uger samtidig med har jeg ikke længere så meget oppustet mave, så færre prutter haha

F Frederik

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber