Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Activated Charcoal & MaxMedix Intensive Colon Cleanse Effektiv og naturlig udrensningspakke

399 kr.
518 kr.
Du sparer:  119 kr.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Aktivt kul og Intensive Colon Cleanse er den ultimative udrensningspakke til dig, der ønsker en effektiv afgiftning af kroppen. Begge disse produkter nedbryder skadelige toksiner fra din krop og dit fordøjelsessystem, så du vil føle dig sundere og stærkere. Alene er de begge effektive detox supplementer, men sammen danner de en unik og stærk udrensningskombination, der tager kampen op mod toksiner og oppustethed.

  • Naturlig detox og udrensning
  • Absorberer toksiner og skadelige giftstoffer
  • Reducerer oppustet mave og andre fordøjelsesproblemer
  • Udrenser uden at beskadige nyttige bakterier i tarmfloraen
  • Fremstillet af 100 % naturlige ingredienser
  • Velegnet til vegetarer og veganere

Aktivt kul & Intensive Colon Cleanse udrensningspakken er en både nem og sikker måde at få naturlige og gavnlige ingredienser i kroppen og fordøjelsessystemet. Ved blot at indtage et par kapsler om dagen er disse udrensningsprodukter nemme at tilføje til dine daglige rutiner,og med et kun 10-dages forløb med Intensive Colon Cleanse, er det en enkel og hurtig måde at føle sig sundere, stærkere og gladere på.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul er fremstillet ved at brænde naturlige ting med et højt indhold af carbon såsom træ- eller kokosnøddeskaller. Når dette er gjort, fjernes stoffets oxygen grundet den høje temperatur. Dette resulterer i aktivt kul, som er et meget absorberende materiale og består af et fint net af millioner små porer, som opsamler og binder skadelige giftstoffer fra luften og væsker. Disse skadelige stoffer kan have op til tusind gange mere vægt end selve kullet. Den porøse overflade af aktivt kul har en negativ elektrisk ladning, der tiltrækker positivt ladede uønskede toksiner og gas.

Aktivt kul kan generelt bruges på mange forskellige områder, men midlet anvendes primært til at fjerne skadelige toksiner i kroppen og bekæmpe oppustet mave. Kullets mange porer opfanger toksiner, kemikalier og giftstoffer, som kan forårsage skade både i kroppen og miljøet. Den mest almindelige brug af aktivt kul er dog for kroppen af medicinske grunde samt generel afgiftning og sundhed i hjemmet.

Aktivt kul kan anvendes til hjemmebrug og bekæmper mange helbreds- og skønhedsmæssige problemer såsom oppustet mave, fordøjelsesproblemer, dårlig ånde, kropslugt, højt kolesteroltal, tømmermænd, insektstik, galdeproblemer, plamager på tænderne, akne og meget mere. Disse er blot nogle af de mange ting, som aktivt kul anvendes til.

Hvad er Intensive Colon Cleanse?

Dette unikt udviklede supplement hjælper dig til et sundt tarmsystem og en stærkere krop. Intensive Colon Cleanse indeholder udelukkende naturlige ingredienser, som afgifter og forhindrer opbygningen af skadelige bakterier uden at gøre skade på nyttige bakterier. Udover den effektive detoxbehandling kan Intensive Colon Cleanse også hjælpe til øget vægttab. Dette skyldes, at et sundt og stærkt fordøjelsessystem giver mulighed for, at kroppen kan optage størstedelen af de vitaminer og mineraler, som kommer fra den mad, du spiser. Undersøgelser viser, at dette medvirker til en bedre styring af vægten.

Sådan gør du

Start din behandling med din 10-dages detoxudrensning for at styrke din krop samt udrense den for affalds- og giftstoffer.

Retabler din krop, mens den renses for toksiner. Du vil få mere energi, og din krop vil optage næringsstoffer hurtigere.

Påbegynd din behandling med aktivt kul i 30 dage. Dette hjælper med at reducere oppustethed, så din krop vil være i fuldkommen balance.

Sikre og naturlige ingredienser

Aktivt kul & Intensive Colon Cleanse er en udrensningspakke, der består af udelukkende naturlige og sikre ingredienser, og der bør derfor ikke være nogen negative bivirkninger ved brug af udrensningsprodukterne. Vi anbefaler dog altid at gennemgå ingredienslisterne, da der kan opstå bivirkninger, hvis du er allergisk over for nogle af ingredienserne. Det anbefales ikke at tage Intensive Colon Cleanse i mere end 10 dage ad gangen.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev