Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Til oppustethed og luft i maven

Oversigt

  • Aktivt kul piller designet til fordøjelsen
  • Mod luft i maven efter et måltid
  • 2000mg aktivt kul fra kokosnødder
  • 180 kapsler - nok til 1 måneds forbrug
  • 100% Tilfredshedsgaranti

WeightWorlds aktivt kul-tabletter er et naturligt kosttilskud til flatulens samt reduktion af luft i maven og oppustet mave efter et måltid.

Tag blot 3 kapsler aktivt kul 2 gange om dagen og nyd godt af en høj dosis på 2000mg aktivt kul, der er ideelt til din mavesundhed.

  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er aktivt kul?

Kul i sig selv er ikke specielt interessant i en helbredsmæssig sammenhæng. Det er først, når kul bliver 'aktivt', at det har en potentiel gavnlig effekt på kroppen og især maven. Processen til at gøre kul aktivt foregår således, at man brænder træ eller kokosskaller ved meget høje temperaturer (ofte ved 600-900 grader). Ved disse temperaturer fjernes ilten og 'aktiverer' kullet, og det hele ender med aktivt kul, som er en meget absorberende kulform med millioner af mikroskopiske porer. Disse porer kan fange og binde sig til tunge toksiner og uønsket luft i maven, selvom de kan veje op til 1000 gange mere end kul-porerne.

Grundet aktivt kuls evne til at udrense bruges det ofte som tilskud til at fjerne uønskede toksiner og urenheder fra kroppen, hvilket sker gennem absorberingsprocessen. Her binder toksinerne sig til kullet for efterfølgende at blive skyllet ud. Aktivt kul kan binde sig til store mængder toksiner, og er derfor en velkendt og en af de mest effektive udrensningskure. Aktivt kul er ligeledes velkendt for at støtte kroppen til at reducere oppustethed efter måltider og hjælpe fordøjelsessystemet. Flere studier har ligeledes undersøgt sammenhængen mellem indtag af aktivt kul og hvilken effekt kosttilskuddet har på luft i maven.

Aktivt kul kan bruges til meget andet end mavesundhed

Aktivt kul tages ofte i forbindelse med at afhjælpe luft i maven, flatulens og oppustet mave, men siges også at have andre anvendelser, som er sunde for kroppen. Mest populært bruges det i forbindelse med hudpleje i ansigtet, hårkur, afblegning af tænder og mod insektbid. Eftersom aktivt kul ikke dufter eller smager af noget, og ikke er giftigt, er det sikkert at indtage kosttilskud med aktivt kul - dog kun i de anbefalede doser.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at du tager 3 kapsler aktivt kul 30 minutter før et hovedmåltid 2 gange om dagen sammen med et stort glas vand. Tre kapsler af dette tilskud indeholder 1000mg aktivt kul, og en daglig dosis giver dig dermed 2000mg.

Naturligt kosttilskud

Vores aktivt kul-tilskud er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Er velegnet til veganere og vegetarer, da det aktive kulpulver stammer fra kokosnødder og kapselskallen er lavet af vegetabilsk cellulose. Tilskuddet er ikke velegnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste

Aktiv ingrediens: Aktivt kulpulver fra kokosnødskaller.

Kapselskal: Hydroxypropylmethylcellulose.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Aktivt Kul Tabletter
Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Til oppustethed og luft i maven

149 kr.

+
Intensive Tarmrensningstabletter
Intensive Tarmrensningstabletter

60 Kapsler | 10 dages udrensningskur

259 kr.

1 Vare

149 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(28)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.89% baseret på 36 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Børster tænder i dette, men det er også godt for oppustet mave... bare så dejligt👍

H Helle K
Bekræftet køb

Super godt, holder hvad det lover, har fået det godt i min mave, og tabt mig flere kilo👍😉oppustheden forsvinder hurtigt, har fået fruktose malarbsortion, kan ikke tåle sødemidler,så en god udrensning i kroppen og tarmene👍

L Lithen M
Bekræftet køb

Har ikke taget aktivt kul så længe, men syntes det virker allerede.

L Lilli
Bekræftet køb

Har ikke taget produktet så længe, men det virker som om der sker et eller andet, der skal nok gå et par måneder inden man få den effektive virkning

M Mads
Bekræftet køb

Virker virkeligt godt mod irriteret tyktarm

L Lars
Bekræftet køb

Det er et godt produkt, det har hjulpet mig rigtig meget

T Trine
Bekræftet køb

Super godt product

M Melissa B
Bekræftet køb

Godt produkt

C Connie
Bekræftet køb

Meget effektivt 👍🏼

M Malika
Bekræftet køb

Mangler Dansk tekst på produktet. Man kunne ihvertfald forvente Nordisk tekst, men det forefindes ikke.

P Peter

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide