Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Activated Charcoal Kapsler 334mg 180 Kapsler | Fordøjelsesfunktion, oppustethed og flatuens

Af: maxmedix™

169 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Vi har det perfekte middel mod luft i maven til dig, der kender følelsen af at have oppustet mave. Aktivt kul er blevet anvendt mod maveproblemer i Japan i mere end tusind år. Nu til dags er der skadelige toksiner overalt fra forarbejdede fødevarer til diverse former for miljøforurening. Disse gift- og affaldsstoffer kan have flere negative virkninger på kroppen såsom allergiske reaktioner, nedsat immunforsvar, nedsat stofskifte og fedtforbrænding og så videre. Activated Charcoal fra MaxMedix er aktivt kul piller mod oppustet mave, som renser kroppen på naturlig vis.

 • Virker mod oppustet mave og luft i maven
 • Absorberer og reducerer skadelige giftstoffer i kroppen
 • Kan reducere fordøjelsesproblemer
 • Kapsler med naturligt aktivt kul pulver der kan åbnes
 • Pulveret har mange alternative anvendelsesmuligheder som tandblegning m.m.
 • Kan reducere dårlig ånde samt kropslugt
 • Disse kultabletter kan fjerne toksiner igennem den udrensende effekt
 • Hjælper med at opretholde et sundt kolesterolniveau
 • 180 kapsler med 334 mg. ekstrakt i hver
 • Velegnet til vegetarer og veganere

Activated Charcoal er effektiv naturmedicin mod luft i maven, der sørger for, at du vil undgå oppustet mave. Derudover giver disse aktivt kul kapsler en god detox-kur grundet deres udrensende og absorberende virkning.

Læs mere
Brand: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 334 mg
Indhold: 180 kapsler
Dosering: 6 kapsler
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul anvendes i en lang række forskellige formål, hvor de primære må siges at være at komme af med oppustethed og for meget luft i maven samt for at fjerne skadelige affaldsstoffer og giftstoffer.

Aktivt trækul fremstilles ved at brænde ting med et højt kulstofindhold såsom kokosnød- eller træskaller. Når dette er gjort, fjerner den høje temperatur alt ilt og aktiverer trækul med dampgasser. Dette frembringer aktivt kul, som er meget absorberende og har millioner af små porer, der fanger og absorberer skadelige toksiner i kroppen.

Disse piller mod luft i maven kan bruges på nem vis derhjemme, når du ønsker at komme den ubehagelige rumlen i maven til livs og detoxe kroppen. Ved brug af det her naturmedicin mod oppustet mave kan du også fjerne fordøjelsesproblemer, dårlig ånde samt kropslugt og opnå et lavere kolesteroltal. Aktivt kul er faktisk også blevet brugt i medicinske sammenhænge til at hjælpe med at fjerne giftige stoffer i kroppen som eksempelvis narkotika.

Anvendelse af aktivt kul

Tag 3 kapsler mindst en halv time før et måltid og tre kapsler kort efter måltidet (kunne f.eks. være aftensmaden). Overskrid ikke den anbefalede dosis uden at konsultere din læge.

Sørg for at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen og drik ekstra vand, når du tager dine kapsler med aktivt kul. Hver kapsel indeholder 334 mg. aktivt kul, hvilket giver 1000 mg. ved 3 stk.

Aktivt kul pulver kan tages ud ved at åbne kapslerne. Med dette pulver findes der også en lang række alternative anvendelsesmuligheder bl.a. tandblegning og til hudpleje. I forbindelse med hudplejeaspektet er det blandt andet oplagt til en ansigtsscrub.

Fordele

 • Effektivt middel mod luft i maven og oppustethed
 • Aktivt kuls evne til at forhindre gasser nede i maven og få oppustet mave må vurderes som værende særdeles effektiv og den mest essentielle grund til, hvorfor det er blevet så populært et middel mod oppustet mave. Måden, hvorpå det fungerer, er ved, at det naturlig vis binder stofferne i vores mad, der kan fremkalde oppustethed, ubehag og luft i maven.

 • Gavnligt for huden og kroppen
 • Det er ikke kun kroppens indre, som aktivt kul har en fordelagtig virkning på; det kan også have en god virkning på akne og kropslugt. Man kan desuden åbne kapslerne og bruge aktivt kul pulver til at lave en meget gavnlig ansigtsmaske, som kan fjerne toksiner samt skidt, der forårsager uren hud. Endvidere kan den ubehagelige fornemmelse ved insektbid, myggestik og udslæt lindres på effektiv vis.

 • Virkning mod alkohol og tømmermænd
 • Alkohol bliver yderst sjældent indtaget (og bør heller ikke gøres) i dets absolutte rene form, hvilket vil sige, at der som oftest er diverse kemikalier og sødemidler, hvilket udgør populære alkoholblandinger og lignende. Det aktive kul kan netop fjerne disse ekstra ting, da det ikke direkte kan absorbere det rene alkohol, men derimod toksinerne der er forbundet med indtagelsen af alkohol og alkoholforgiftning. Diverse undersøgelser (bl.a. en fra Princeton University) har endvidere vist, at hvis dette fantastiske naturmedicin tages sammen med alkoholindtagelsen, så kan det mindske koncentrationen af alkohol i blodet, hvilket vil have en positiv virkning på kroppens tilstand dagen efter, så man kan undgå alt for slemme tømmermænd.

 • Sundt kolesteroltal
 • Flere undersøgelser har gennem tiden vist, at aktivt kul er i stand til at mindske dårlig kolesterol og på samme tid fremme god kolesterol på samme vis som receptmedicin. Blodpropper, åreforkalkning og diverse hjertesygdomme kan blandt andet være den trælse konsekvens af et for højt kolesteroltal.

 • Tandblegning
 • Få et hvidere og flottere smil med aktivt kul tandblegning. Vores tænder bliver konstant udsat for ting, der kan have en misfarvende effekt som eksempelvis kaffe, rødvin, rygning osv. Ved at tage pulveret ud af disse aktivt kul kapsler kan man bruge det til en naturlig og effektiv tandblegning, som tilfører en god pH-balance i munden, hvilket på samme tid vil give en mere frisk ånde. Kullet virker ved, at det absorberer mikroskopiske madrester og plak, der har en misfarvende effekt på ens tænder.

 • Udrensningskur og bedre fordøjelse
 • Vores fordøjelsessystem er en væsentlig del af vores krops generelle balance og helbred, hvorfor det netop må siges at være meget gavnligt for vores velvære med en udrensning af alle de skadelige toksiner, der forværrer dette. Da aktivt kul vil kunne fjerne disse affalds- og giftstoffer, som kan medføre et svækket immunforsvar, allergiske reaktioner, led- og muskelsmerter, vil du også kunne mærke en forbedret mental tilstand samt øget energiniveau.

 • Forebygger aldring
 • Hold dig ung ved at bruge aktivt kul, der ud over at fungere som piller mod oppustet mave, også kan hjælpe med at forebygge celleskader ved kroppens indre, hvilket bl.a. omhandler nyrerne og leveren. Derudover kan det også medhjælpe at understøtte sunde binyrer. Oxidativ stress og rynker er typiske alderstegn, som mange ofte går rundt og småbeklager sig om. Naturligvis er der ingen skam i at blive ældre, men sådanne alderstegn kan undgås ved hjælp af aktivt kul, der neutraliserer toksinerne, og dermed kan sørge for, at du holder dig så ung som muligt.

 • Førstehjælp
 • Som nævnt ovenover kan aktivt kul fjerne toksiner og diverse kemikalier fra vores krop. I den forbindelse kan det være meget brugbart i ulykkessituationer, hvor narkotika, toksiner, kemiklaier eller andre stoffer er indtaget – det anbefales naturligvis at tilkalde 112, hvis slemme ulykker forekommer.

Sikkert og naturligt

Disse kultabletter består af 100% naturlige ingredienser, hvilket betyder, at det er helt sikkert at bruge, og at der ikke er nogle bivirkninger ved brugen af det. Dog anbefales det altid at kigge på ingredienserne for at se, om du er allergisk over for noget.

Hvor kan man købe aktivt kul?

Det er nemt, sikkert og hurtigt at bestille fra WeightWorld. Hvis du placerer din ordre før klokken 17, kan du benytte dig af vores endagslevering med UPS. Ellers tilbyder vi også gratis fragt på ordrer over 499 kroner. Hvis du er i tvivl om noget som helst, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 69 96 03 91 mellem mandag og fredag i tidsrummet 10-18.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (95% baseret på 16 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 731 )

 • * Luft i maven er virkelig træls at have. Havde derfor desperat brug for en løsning på mit problem. Her kom det her produkt ind i billedet. Jeg er lige blevet færdig med de 180 kapsler og har i noget tid nu slet ikke haft nogen problemer med luft i maven. Er SÅ glad for, at de her piller eksisterer!
 • * Jeg var (naturligt) nok lidt skeptisk i starten over, præcist hvor meget de her piller ville hjælpe.. Fik dog overtalt mine forældre til at betale dem for mig. De har virket som de skal indtil videre, så det er jeg super glad for.
 • * Det er mega irriterende at blive så oppustet hver gang, jeg havde spist aftensmad.. Heldigvis fandt jeg frem til det her produkt, som jeg ikke tøvede et sekund med at købe. De er lige kommet ind ad døren, så nu hjælper de forhåbentligt!
 • * Synes man får dejligt meget for pengene. Så er man på den måde også sikker på, at de nok skal virke!
 • * Min kæreste begyndte i en periode at klage over, at jeg havde en dårlig ånde. Det var ikke noget jeg selv havde tænkt over eller havde lagt mærke til. Søgte derfor efter en løsning på nettet, hvor jeg så fandt de her aktivt kul piller. Efter jeg havde købt og modtaget dem, gik der ikke lang tid før min kæreste stoppede med at kommentere på min ånde. Så tak WeightWorld!
 • * Hurtig levering og god service. Et super effektivt produkt, der har hjulpet en hel del! Aktivit kul mod oppustet mave får i hvert fald min anbefaling.
 • * Blev anbefalet af en ven at købe de her kapsler, da han viste, at jeg havde gået med oppustet mave i et stykke tid. Prøvede derfor lykken og til alt held, har de virket perfekt!
 • * Benyttede mig af WeigthWorlds endagslevering med UPS, da jeg skulle købe det her produkt. Min pakke ankom som lovet dagen efter, og jeg har været meget tilfreds med det. Jeg har slet ikke oplevet nogen bivirkninger af pillerne!
 • * Lækkert produkt, hvor man virkelig får noget for pengene både mht. antal stk. og kvaliteten!
 • * Jeg kan uden tvivl stå inde for, at det her er et produkt der løser dit problem! Har brugt det i nogle uger nu, og de har virkelig vist sig nyttige.
 • * Meget tilfreds med WeigthWorlds aktivt kul mod oppustet mave. Desuden super dejligt at, de er velegnet til bl.a. vegetarer.
 • * Bestilte det her produkt for nogle dage siden og har lige modtaget det i dag. Ser frem til at være fri for luft i maven, da jeg har hørt, at de er meget effektive!
 • * Rigtig godt og effektivt produkt, der virkede præcis som det skulle. Levering skete desuden hurtigt og problemfrit.
 • * Havde døjet med oppustet mave i noget tid og valgte derfor at gå til lægen. Fik at vide, at man kunne få nogle specielle piller mod sådan noget. Da jeg kom jeg igen fandt jeg så frem til det her produkt. Det har virkelig vist sig at være løsningen!
 • * Dejligt produkt med overraskende mange kapsler. Kunne virkelig mærke at jeg ikke var så tung og oppustet i maven efter aftensmaden
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev