Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Naturlig detox mod flatulens & oppustethed

Oversigt

Aktivt kul er anerkendt verden over som en udrensningskur, der kan afhjælpe oppustet mave og flatulens efter et måltid, sænke kolesteroltallet og endda modvirke tømmermænd. Aktivt kul fra WeightWorld er fremstillet af det reneste kul fra kokosnøddeskaller og indeholder en af de højeste styrker på markedet.

  • Ideel mod oppustet mave og flatulens efter måltider
  • 100% rent og naturligt aktivt kul
  • Høj styrke på 2000 mg pr. daglig dosis
  • Bidrager til at rense kroppen for toksiner
  • Naturligt udvundet fra kokosnødder
  • Ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er aktivt kul?

Du har sikkert hørt om kul og tænker, hvad er der så specielt ved det? Almindelig kul er ret kedeligt, men når det bliver aktivt...er det der magien sker. Aktivt kul laves ved at brænde en kilde af kulstof, såsom træ eller kokosskaller. Når det er gjort, fjerner den høje temperatur ilten og "aktiverer" kullet med en gas lignende damp. Resultatet bliver aktivt kul; en ekstrem absorberende form for kul der har millioner af bittesmå porer. Disse porer kan fange og binde sig til tunge toksiner og uønsket luft i maven, selvom de kan veje op til 1000 gange mere end porerne.

Som et resultat af bindingerne med aktivt kul og dets egenskaber for at udrense kroppen, anvendes det ofte til at hjælpe med at fjerne uønskede toksiner og urenheder fra kroppen. Det sker gennem absorberingsprocessen. Det er her toksinerne binder sig til kullet for efterfølgende at blive skyllet ud. Siden aktivt kul kan binde sig til så mange toksiner i store mængder, er det en af de mest effektive udrensningskure tilgængelige. Andre anvendelsesområder for denne fantastiske ingrediens er at bidrage til at reducere oppustethed efter måltider og hjælpe med at fordøje maden bedre. Der findes endda denne undersøgelse, der undersøger sammenhængen mellem aktiv kul og luft i tarmene.

Anden anvendelse af aktivt kul pulver

De egenskaber der gør det så fordelagtig inde i kroppen, er også hvad der gør det gavnligt udenpå kroppen og til kosmetisk anvendelse, i pulverform (ved at åbne kapslerne). Nogle af de mest populære anvendelsesformer er i ansigtet og som hårkur, afblegning af tænder og endda kan det også bruges mod insektbid. Siden aktiv kul ikke lugter af noget, smager af noget og ikke er toksisk er det sikkert at anvende - dog i de korrekte portioner.

Vejledning

Det er anbefalet at tage 3 kapsler 30 minutter før et måltid og 3 kapsler kort efter måltidet. Afhængigt af dine behov kan du både tage de tre før og de tre efter eller blot tre før. Vær sikker på at drikke rigeligt med vand. For hver 3 kapsler af dette kosttilskud får kroppen en styrke af aktivt kul på 1000 mg.

Ingredienser

Aktiv ingrediens: Aktivt kul pulver (fra kokosnød)

Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose.

Naturligt tilskud

Dette kosttilskud er lavet med kul-pulver af højeste kvalitet, så det er sikkert at indtage. For ikke kun at sikre den højeste kvalitet med dette kosttilskud, men det er også velegnet for veganere og vegetarer, stammer det aktive kul pulver fra kokosnødder og kapslens ydre er udvundet fra vegetabilsk cellulose. Dette produkt er ikke egnet til personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(26)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.43% baseret på 34 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Børster tænder i dette, men det er også godt for oppustet mave... bare så dejligt👍

H Helle K
Bekræftet køb

Super godt, holder hvad det lover, har fået det godt i min mave, og tabt mig flere kilo👍😉oppustheden forsvinder hurtigt, har fået fruktose malarbsortion, kan ikke tåle sødemidler,så en god udrensning i kroppen og tarmene👍

L Lithen M
Bekræftet køb

Har ikke taget aktivt kul så længe, men syntes det virker allerede.

L Lilli
Bekræftet køb

Har ikke taget produktet så længe, men det virker som om der sker et eller andet, der skal nok gå et par måneder inden man få den effektive virkning

M Mads
Bekræftet køb

Virker virkeligt godt mod irriteret tyktarm

L Lars
Bekræftet køb

Det er et godt produkt, det har hjulpet mig rigtig meget

T Trine
Bekræftet køb

Super godt product

M Melissa B
Bekræftet køb

Godt produkt

C Connie
Bekræftet køb

Meget effektivt 👍🏼

M Malika
Bekræftet køb

Mangler Dansk tekst på produktet. Man kunne ihvertfald forvente Nordisk tekst, men det forefindes ikke.

P Peter
Bekræftet køb

Super godt produkt og hurtig levering

T Tanja H
Bekræftet køb

Anbefaler.

O Oltean
Bekræftet køb

Dejligt produkt med overraskende mange kapsler. Kunne virkelig mærke at jeg ikke var så tung og oppustet i maven efter aftensmaden

H Helle
Bekræftet køb

Rigtig godt og effektivt produkt, der virkede præcis som det skulle. Levering skete desuden hurtigt og problemfrit.

M Mads
Bekræftet køb

Havde døjet med oppustet mave i noget tid og valgte derfor at gå til lægen. Fik at vide, at man kunne få nogle specielle piller mod sådan noget. Da jeg kom jeg igen fandt jeg så frem til det her produkt. Det har virkelig vist sig at være løsningen!

K Kasper
Bekræftet køb

Meget tilfreds med WeigthWorlds aktivt kul mod oppustet mave. Desuden super dejligt at, de er velegnet til bl.a. vegetarer.

A Anna
Bekræftet køb

Bestilte det her produkt for nogle dage siden og har lige modtaget det i dag. Ser frem til at være fri for luft i maven, da jeg har hørt, at de er meget effektive!

M Mette
Bekræftet køb

Lækkert produkt, hvor man virkelig får noget for pengene både mht. antal stk. og kvaliteten!

P Peter
Bekræftet køb

Jeg kan uden tvivl stå inde for, at det her er et produkt der løser dit problem! Har brugt det i nogle uger nu, og de har virkelig vist sig nyttige.

M Malene
Bekræftet køb

Blev anbefalet af en ven at købe de her kapsler, da han viste, at jeg havde gået med oppustet mave i et stykke tid. Prøvede derfor lykken og til alt held, har de virket perfekt!

B Bo
Bekræftet køb

Benyttede mig af WeigthWorlds endagslevering med UPS, da jeg skulle købe det her produkt. Min pakke ankom som lovet dagen efter, og jeg har været meget tilfreds med det. Jeg har slet ikke oplevet nogen bivirkninger af pillerne!

N Ninna
Bekræftet køb

Min kæreste begyndte i en periode at klage over, at jeg havde en dårlig ånde. Det var ikke noget jeg selv havde tænkt over eller havde lagt mærke til. Søgte derfor efter en løsning på nettet, hvor jeg så fandt de her aktivt kul piller. Efter jeg havde købt og modtaget dem, gik der ikke lang tid før min kæreste stoppede med at kommentere på min ånde. Så tak WeightWorld!

C Caroline
Bekræftet køb

Hurtig levering og god service. Et super effektivt produkt, der har hjulpet en hel del! Aktivit kul mod oppustet mave får i hvert fald min anbefaling.

V Viktor
Bekræftet køb

Det er mega irriterende at blive så oppustet hver gang, jeg havde spist aftensmad.. Heldigvis fandt jeg frem til det her produkt, som jeg ikke tøvede et sekund med at købe. De er lige kommet ind ad døren, så nu hjælper de forhåbentligt!

S Sebastian
Bekræftet køb

Synes man får dejligt meget for pengene. Så er man på den måde også sikker på, at de nok skal virke!

B Bent
Bekræftet køb

Jeg var (naturligt) nok lidt skeptisk i starten over, præcist hvor meget de her piller ville hjælpe.. Fik dog overtalt mine forældre til at betale dem for mig. De har virket som de skal indtil videre, så det er jeg super glad for.

S Simone
Bekræftet køb

Selve produktet var meget godt. Post Danmarks utroligt langsomme levering trækker dog desværre ned i min anmeldelse..

T Tine
Bekræftet køb

Luft i maven er virkelig træls at have. Havde derfor desperat brug for en løsning på mit problem. Her kom det her produkt ind i billedet. Jeg er lige blevet færdig med de 180 kapsler og har i noget tid nu slet ikke haft nogen problemer med luft i maven. Er SÅ glad for, at de her piller eksisterer!

E Emil
Bekræftet køb

Jeg har mange problemer med luft og oppustethed, og disse har været en stor hjælp. Tommel op!

D Diana
Bekræftet køb

Jeg får ofte luft og kramper, men jeg bruger dette nu, og det hjælper ca. 75% af tiden.

S Sarah
Bekræftet køb

Først tog jeg disse til min mave, men jeg har regnet ud, at hvis du åbner dem, er de også gode til ansigtsmasker!

U Uma
Bekræftet køb

Hjælper rigtig godt på oppustet mave, anbefaler!

A Anita
Bekræftet køb

Føles lidt mærkeligt at spise kul kapsler, men det har hjulpet min oppustethed meget

H Hannan
Bekræftet køb

Jeg var lidt skeptisk men ville afprøve om aktivt kul ku gøre lidt ved forbrændingen og efter den første uge har jeg tabt mig 1kg og kan se jeg kommer lidt oftere på toilet samt mit hømhøm er mørkt næsten sort så det virker her :-)

P Penny Lane

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide