Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Aktivt Kul Kapsler

334mg 180 Kapsler | Imod Gas, Oppustethed og Detox

maxmedix™

169 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Aktivt kul er en af verdens mest kendte naturlige detox metoder, og takket være MaxMedix er det nu tilgængelig i som en kapsel der er let at tage. Aktivt kul, der er lavet at fuldstændig naturlige kilder, er et top klasse tilskud der er designet til at hjælpe med detox af kroppen. Aktivt kul er en af verdens mest kendte naturlige detox metoder, og takket være MaxMedix er det nu tilgængelig i som en kapsel der er let at tage. Aktivt kul, der er lavet at fuldstændig naturlige kilder, er et top-klasse tilskud der er designet til at hjælpe med detox af kroppen til at afhjælpe luft i maven, oppustethed og vægtstyring.

 • 100% ren aktiv kul pure
 • Ideelt mod oppustethed, luft i maven og til detox
 • Kraftfuld styrke på 1000mg per dosis
 • Bidrager til at reducere overdreven flatulens efter måltider
 • Naturligt udvundet fra kokosnødder
 • Ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler

Vi er stolte over at kunne tilbyde den højeste kvalitet med dette tilskud, og har sikret os at det kun indeholder aktivt pulver med kul udvundet fra kokosnødder, og kun det. Der er ikke tilføjet nogle ekstra konserveringsmidler. Ydermere for virkelig at give dig det bedste, består hver portion af en præcis udmålt mængde så du får den optimale styrke med de kraftige 1000mg - en af de højeste der er tilgængelig på markedet.

Læs mere
Brand: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 334 mg
Indhold: 180 kapsler
Dosering: 6 kapsler
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er aktivt kul?

Du har sikkert hørt om kul og tænker, hvad er der så specielt ved det? Almindelig kul er ret kedeligt, men når det bliver aktivt...er det der magien sker. Aktivt kul laves ved at brænde en kilde af kulstof, såsom træ eller kokosskaller. Når det er gjort, fjerner den høje temperatur ilten og "aktiverer" kullet med en gas lignende damp. Det giver aktivt kul, en ekstrem absorberende form for kul der har millioner af bitte små porer. Disse porer kan fange og binde sig til tunge toksiner og uønsket luft i kroppen der kan have veje optil 1000 gange mere i vægt end selve kullet.

Som et resultat af bindingerne til aktivt kul og dets detox egenskaber, anvendes det ofte til at hjælpe med at fjerne uønskede toksiner og urenheder fra kroppen. Det gør det gennem absorbtionsprocessen. Det er her toksinerne binder sig til kullet for efterfølgende at blive skyllet ud. Siden aktivt kul har så stort et overfladeområde, er det den ideelle naturlige måde at gøre det siden det kan binde sig til ekstremt store mængder. Andre anvendelsesområder for denne fantastiske ingrediens er at bidrage til at reducere overdreven flatulens efter måltider og hjælpe med fordøjelsen. Der findes endda forskning der undersøger forbindelsen mellem aktiv kul og luft i tarmene.

Anden anvendelse af aktiv kul

De egenskaber der gør det så fordelagtig inde i kroppen, er også hvad der gør det gavnligt udenpå kroppen og til kosmetisk anvendelse, i pulver form (ved at åbne kapslerne). Nogle af de mest populære anvendelsesformer er i ansigtet og som hårkur, afblegning af tænder og endda insektbid. Siden aktiv kul ikke lugter af noget, eller smager af noget, og ikke er toksisk er det sikkert at anvende i de korrekte proportioner.

 • Black mask
 • Tandblegning
 • Insekt bid
 • Urenheder
 • Eksfoliering

Vejledning

Mod flatulens, tag 3 kapsler 30 minutter før et måltid og 3 kapsler kort efter måltidet, som nødvendigt. Afhængig af dine behov kan du både tage de tre før og de tre efter eller blot tre før. Vær sikker på at drikke rigeligt med vand. Hver 2 kapsler af dette tilskud repræsenterer en styrke af aktiv kul på 1000 mg.

Komplet liste over ingredienser. Full list of ingredients

Aktivt ingrediens: Aktivt kul pulver (fra kokosnød)

Kapsel: Hydroxypropyl Methylcellulose.

Naturligt tilskud

Dette tilskud laves med det ypperste kul pulver, så det er sikkert at anvende. For ikke kun at sikre den højeste kvalitet med dette tilskud, men også så det er egnet til veganere og vegetarer, stammer det aktive kul pulver fra kokosnødder og kapslens ydre er udvundet fra vegetabilsk cellulose. Dette produkt er ikke egnet til personer under 18 år.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (95% baseret på 16 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

 • * Lækkert produkt, hvor man virkelig får noget for pengene både mht. antal stk. og kvaliteten!
 • * Jeg kan uden tvivl stå inde for, at det her er et produkt der løser dit problem! Har brugt det i nogle uger nu, og de har virkelig vist sig nyttige.
 • * Meget tilfreds med WeigthWorlds aktivt kul mod oppustet mave. Desuden super dejligt at, de er velegnet til bl.a. vegetarer.
 • * Bestilte det her produkt for nogle dage siden og har lige modtaget det i dag. Ser frem til at være fri for luft i maven, da jeg har hørt, at de er meget effektive!
 • * Rigtig godt og effektivt produkt, der virkede præcis som det skulle. Levering skete desuden hurtigt og problemfrit.
 • * Havde døjet med oppustet mave i noget tid og valgte derfor at gå til lægen. Fik at vide, at man kunne få nogle specielle piller mod sådan noget. Da jeg kom jeg igen fandt jeg så frem til det her produkt. Det har virkelig vist sig at være løsningen!
 • * Dejligt produkt med overraskende mange kapsler. Kunne virkelig mærke at jeg ikke var så tung og oppustet i maven efter aftensmaden
 • * Luft i maven er virkelig træls at have. Havde derfor desperat brug for en løsning på mit problem. Her kom det her produkt ind i billedet. Jeg er lige blevet færdig med de 180 kapsler og har i noget tid nu slet ikke haft nogen problemer med luft i maven. Er SÅ glad for, at de her piller eksisterer!
 • * Jeg var (naturligt) nok lidt skeptisk i starten over, præcist hvor meget de her piller ville hjælpe.. Fik dog overtalt mine forældre til at betale dem for mig. De har virket som de skal indtil videre, så det er jeg super glad for.
 • * Det er mega irriterende at blive så oppustet hver gang, jeg havde spist aftensmad.. Heldigvis fandt jeg frem til det her produkt, som jeg ikke tøvede et sekund med at købe. De er lige kommet ind ad døren, så nu hjælper de forhåbentligt!
 • * Synes man får dejligt meget for pengene. Så er man på den måde også sikker på, at de nok skal virke!
 • * Min kæreste begyndte i en periode at klage over, at jeg havde en dårlig ånde. Det var ikke noget jeg selv havde tænkt over eller havde lagt mærke til. Søgte derfor efter en løsning på nettet, hvor jeg så fandt de her aktivt kul piller. Efter jeg havde købt og modtaget dem, gik der ikke lang tid før min kæreste stoppede med at kommentere på min ånde. Så tak WeightWorld!
 • * Hurtig levering og god service. Et super effektivt produkt, der har hjulpet en hel del! Aktivit kul mod oppustet mave får i hvert fald min anbefaling.
 • * Blev anbefalet af en ven at købe de her kapsler, da han viste, at jeg havde gået med oppustet mave i et stykke tid. Prøvede derfor lykken og til alt held, har de virket perfekt!
 • * Benyttede mig af WeigthWorlds endagslevering med UPS, da jeg skulle købe det her produkt. Min pakke ankom som lovet dagen efter, og jeg har været meget tilfreds med det. Jeg har slet ikke oplevet nogen bivirkninger af pillerne!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev