Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

African Mango: Alt hvad du behøver at vide

Hvad er Afrikansk Mango?

Den afrikanske mango frugt stammer fra de tropiske skove i Afrika, og dens latinske navn er Irvingia Gabonensis. Det fugtige miljø i den afrikanske skov er perfekt for disse mangoer at vokse i, og det menes, at afrikanske stammer har indtaget denne frugt i århundreder og har deres slanke figur af denne årsag.

Afrikansk mango vs normal mango: hvad er forskellen?

Ikke alle mangoer er det samme som Afrikansk Mango. De fleste af frugterne i den vestlige verden kommer fra Brasilien, Mexico eller Kina, og det er en helt anden familie af frugter, der er kendt som Mangifera. Der findes hele 400 forskellige mango-sorter på markedet, og Irvingia Gabonensis tilhører en vild sort, der findes på afrikas vestlige kyst.

Afrikansk Mango kommer fra Irvingiaceae familien, mens normal mango kommer fra Mangifera familien. Afrikansk mango bliver især værdsat grundet sit høje indhold af fibre og sin proteinrige kerne.

Kilde: National Center for Biotechnology Information, U.S. National Library of Medicine.

Hvordan virker Afrikansk Mango?

Du har måske set annoncer eller virale blogposts omkring Afrikansk Mango. Så hvorfor er den blevet så kendt på internettet, og hvad gør den?

Ifølge et studie, der blev publiceret i Journal of Lipids in Health and Disease, er denne tropiske frugt blevet så populært pga sin evne til at reducere kropsfedt og sænke leptinniveauet. Ekstrakterne fra kernen indeholder særlig substanser, der er kendt for at:

 • Booster metabolismen og sætter gang i et flersporet angreb på fedtcellerne
 • Hindrer et kropsenzym, der konverterer kropsglukose til fedt
 • Øger tilgængeligheden af Adiponectin: et hormon der påvirker metabolismen og hjælper med at regulere glukose niveauet
 • Regulerer Leptin; et hormon der påvirker metabolismen og appetiten og giver hjernen signal, når du har spist nok
 • Stimulerer metabolismen og hjælper dig med at kontrollere din appetit

Grundet dens gavnlige egenskaber, bliver Afrikansk Mango brugt i alternativ medicin samt i piller, pulver og væsker, der bruges til at promovere vægttab. (1)

Afrikansk Mango fordele

Hvis du leder efter en superfrugt, der vil give dig energi, hjælpe dig med at bekæmpe frie radikaler samt rense din krop, skal du tilføje Afrikansk Mango til din kost! Her er mere end 10 Afrikansk Mango virkninger, der kan være gode for din krop:

 1. Hjælper med at støtte dine vægttabsmål

  Ifølge et studie publiceret af det Nationale Center for Bioteknologi Information, oplevede 208 deltagere, der alle fulgte en Afrikansk Mango diæt i 4-10 uger, mærkbare ændringer i deres kropsvægt. (2)

 2. Hjælper med at rense dit fordøjelsessystem

  Afrikansk Mango indeholder enzymer, der er gode til nedbrydelse af protein. Mangoen er naturligt fibrøs og booster fordøjelsens funktion og hjælper med at udrense og eliminere.

 3. Afrikansk Mango har en rig ernæringsprofil

  Forarbejdet fødevarer og vestlige diæter er beriget eller fyldt med tilsætningsstoffer, der ofte fjerner næringen fra din mad. Afrikansk Mango er fyldt med essentielle vitaminer og næringsstoffer, som menneskekroppen har behov for til at fungere optimalt.

 4. Støtter ren hud og sundt hår

  Afrikansk Mango er fyldt med hudvenlige næringsstoffer som fx Vitamin A og Vitamin C, der begge er essentielle til hud og reparation af hår. Afrikansk Mango indeholder også Vitamin E, der også er gavnligt til at forbedre hudens tekstur og stimulere hårvækst.

 5. Afrikansk Mango er god for dit syn

  Afrikansk Mango er fyldt med 25 forskellige carotenoider og er en potent fødevare, der kan hjælpe med at holde dit syn skarpere i længere tid.

 6. Hjælper med at alkalisere kroppen

  Afrikansk Mango indeholder en stor mængde æblesyre, vinsyre samt spor af citronsyre, og den kan være hjælpsom til at vedligeholde kroppens alkali lager.

 7. Afrikansk Mango hjælper med at sænke kolesterolniveauet

  Da Afrikansk Mango er fibrøs og naturligt rig på pektin og Vitamin C, er den en potent kombination, der kan være effektiv til at reducere det dårlige kolesterol.

 8. Hjælper hukommelse og koncentration

  Afrikansk Mango indeholder Glutaminsyre, der hjælper med at booste energi og holder cellerne i live.

 9. Afrikansk Mango er rig på jern

  Afrikansk Mango er en fantastisk kilde til jern og kan være yderst gavnlig for personer, der lider af anæmi.

 10. Booster din immunitet

  Vitamin C er en vigtig kilde til immunitet, og Afrikansk Mango indeholder en stor mængde Ascorbinsyre, der kan booste dit immunsystem. Den giver dig næsten 75 % af den daglige anbefalede mængde.

Hvordan tages Afrikansk Mango for at opnå maksimale fordele - som tilskud, pulver eller i flydende form?

Flydende væsker indeholder generelt et vandbaseret ekstrakt fra en enkelt ingrediens, og nogle væsker er fortyndet i en sådan grad, at der ikke er nogle aktive ingredienser tilbage. Et pulver har måske kun knust Irvingia kerne, men tilskud kan være synergistisk formulerede med andre ingredienser for meget målrettet vægtkontrol.

Et Afrikansk Mango tilskud kan tages som supplement til en sund kost og fitness plan. Alle de ekstra fibre vil hjælpe med at booste fordøjelsen samt hjælpe dig af med nogle ekstra kilo! Tal altid med din læge, inden du starter på et tilskud for at sikre dig, at den kemiske komposition passer til din kost og livsstil, og du ikke oplever en allergisk reaktion.

Summa Summarum

Ekstraktet fra den Afrikanske Mango kerne har vist sig at kunne promovere vægttab, så gå efter en markedsledende formular, der giver 5000 mg styrke i hver eneste servering for at opnå maksimale fordele. Kig efter GMP certificeringen og om det er glutenfrit og vegansk afhængig af dine personlige præferencer. Undgå unødvendige fyldstoffer og kunstige farve- og smagsstoffer. Et tilskud med alle disse egenskaber vil være en perfekt løsning på at booste din rutine!

Referencer:

Del med