Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Alt om chlorella: Virkning, bivirkninger og fordele

Har du nogensinde hørt om chlorella og dets mange fordele? Nej? Så er du kommet til det rette sted! Her nedenfor giver vi dig alle de mange fordele ved chlorella og forklarer ligeledes, hvad chlorella rent faktisk er.

Læs videre for at blive klogere på chlorella, og hvorfor du bør overveje at tage et dagligt kosttilskud med den grønne alge, der er propfyldt med antioxidanter, vitaminer, mineraler og andre essentielle næringsstoffer. Køb chlorella-kapsler med spirulina her.

Hvad er chlorella?

Chlorella er en algeart, som er en af de ældste kendte arter på planeten. Algen har en helt unik evne til at reproducere sig selv helt op til 8 gange om dagen, hvilket gør den til en bæredygtig kilde til næringsstoffer.

Denne evne er også en indikator på algens genetiske renhed og fantastiske evne til at hele menneskekroppen.

F.eks. kan chlorella få venligtsindede bakterier i mavesækken (mælkesyrebakterier) til at formere sig fire gange så hurtigt som normalt.

Chlorella er et utroligt populært kosttilskud i Japan, hvor størstedelen af verdens forsyning af ernæringstilskud kommer fra, og er også blevet mere og mere almindeligt som kosttilskud i europæiske lande. Køb kosttilskud med chlorella her.

Chlorella er en encellet alge, som er blevet populært at tage i kosttilskud.

Hvad er chlorella godt for?

Chlorella er en praktisk måde at få dine daglige vitaminer og mineraler, da den lille alge har et højt naturligt indhold af C- og E-vitamin, zink, jern og andre essentielle næringsstoffer.

Derudover er chlorella også en komplet proteinkilde, og består af 50-60% protein og alle de ni essentielle aminosyrer.

Chlorella er ligeledes rig på antioxidanter, klorofyl og andre næringsstoffer, og har mange forskellige fordele:

  • Chlorella har afgiftende egenskaber, og bidrager til at udskille toksiner og tungmetaller fra kroppen.
  • En god kilde til protein, som er vigtigt for dine muskler og mæthedsfornemmelse.
  • Chlorella er godt at bruge i en udrensningskur, da de aktive ingredienser bidrager til at støtte fordøjelsen og rense kroppen for affaldsstoffer.
  • De aktive næringsstoffer i chlorella bidrager til at vedligeholde blodtrykket og kolesterol.
  • Har ligeledes vist sig at styrke immunforsvaret, regenerere celler og beskytte kroppen mod tidlig aldring grundet det høje indhold af antioxidanter i chlorella.

Et dagligt kosttilskud med chlorella er dermed en god måde at få sine daglige ‘grøntsager’, og kan bidrage til at give dit velvære et naturligt løft grundet algens unikke indhold af vitaminer, mineraler, proteiner og andre essentielle næringsstoffer. Køb chlorella-kapsler med spirulina her.

Hvordan bliver chlorella til kosttilskud?

Chlorella pyrenoidosa er en encellet grøn ferskvandsalge, som pga. det høje indhold af klorofyl hører til grønalgerne (i modsætning til blågrønne alger som f.eks. AFA-alger eller spirulina som er flercellede).

Algen er en meget lille grøn plante, som hverken har rod, stilk eller blade – kun én celle. Denne ene celle indeholder helt op imod 2580 mg klorofyl, som er med til at give chlorella sin smaragdgrønne farve. Klorofyl dannes kun ved sollys, og jo mere klorofyl en plante indeholder, des grønnere bliver dens farve.

Algen er stadig genstand for yderligere forskning, men mange af dens fordele er allerede blevet anerkendt globalt, og algen har endda sneget sig ind i diskussionen om superfoods pga. dens spændende næringsprofil. Den indeholder cirka 60g protein pr. 100 gram

Eftersom chlorella har en hård cellevæg, som er næsten umulig at fordøje for mennesker, gennemgår algerne en særlig proces for at knække denne ydre skal for at få adgang til næringsstofferne, som skal indtages som kosttilskud, for at man kan nyde fordelene.

Derfor er det nødvendigt at behandle algerne, inden de kan indtages. Men det fantastiske ved denne grønne perle er, at behandlingsprocessen foregår helt uden tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller skadelige konserveringsmidler.

Chlorella er en superfood propfyldt med vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer.

Det er den ydre fibrøse cellevæg, der adskiller denne alge fra andre, og det er denne cellevæg, der er nødvendig at bryde for at nå ind næringsstofferne. Det er en unik kostfiber, som ophobes i kroppen over tid og som har en fantastisk evne til at binde sig til tungmetaller, stråler og andre syntetiske giftstoffer, og ligefrem fjerne dem helt fra kroppen.

Algerne lever i ferskvand, og kan i de rette klimatiske forhold, dvs. stærkt sollys, rent vand og ren luft, udvikle sig meget hurtigt. Chlorella dyrkes først i laboratorium for at opnå de bedste betingelser og reneste kulturer for algerne, hvorefter de sættes ud i store udendørs bassiner.

Bassinerne er lokaliseret i et bakket naturområde i den subtropiske del af Taiwan og Sydkorea, da klimaet her er ideelt for en hurtig vækst, og dyrkningen foregår fjernt fra industriområderne, så der er minimal luftforurening til at påvirke algerne.

Algerne ”høstes” ved, at bassinerne tømmes og algerne sigtes fra. Algerne bliver centrifugeret og forbehandlet, inden de spraytørres. Denne metode bruges, fordi den er meget skånsom overfor alger, og er med til at bevare algens næringsstoffer bedst muligt.

Pga. denne naturlige opdyrkning og behandling er chlorella-kosttilskud et 100% rent produkt, helt uden farve-, smags- eller fyldstoffer.

Det er vigtigt at understrege, at ikke alle alger er spiselige. Der findes over 70.000 arter af alger, hvoraf nogle er meget næringsholdige, mens andre er direkte giftige.

Den eneste anden alge, der anbefales som kosttilskud, er spirulina . Der findes ganske vist andre spiselige alger, som f.eks. duniella, en blågrøn alge, men ingen alger kommer i nærheden af chlorella og spirulina, når det gælder indholdet af næringsstoffer.

Er der bivirkninger ved chlorella?

Selvom der er tale om en naturlig alge, kan chlorella som alt andet give bivirkninger eller uønskede virkninger. Typiske men meget sjældne bivirkninger ved at indtage chlorella er oppustethed eller rumlen i maven, som heldigvis går over af sig selv.

Derudover er det også muligt at opleve allergiske reaktioner, hvis man er allergisk over for de aktive stoffer i chlorella.

Hvis du oplever smerter eller andre mere alvorlige bivirkninger ved at indtage chlorella, bør du stoppe med at tage det og snakke med din læge.

Og ud fra et forsigtighedsprincip er det også en god idé at rådføre med egen læge før brug, hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller har en medicinsk diagnose.

Køb den bedste chlorella hos WeightWorld

Vil du gerne nyde godt af de mange fordele ved 100% økologisk chlorella og give din krop og velvære et tiltrængt boost?

Så behøver du ikke at vente længere. Hos WeightWorld finder du det bedste chlorella i Danmark med 100% tilfredshedsgaranti. Vores naturlige chlorella-kosttilskud er ligeledes certificerede og 100% veganske, så du dermed får det bedste af det bedste.

Køb chlorella-kapsler med spirulina ved at klikke her, så du på den måde kan nyde godt af to superfoods propfyldt med næringsstoffer, som bidrager til at give dit velvære et naturligt løft.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med