Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Astaxanthin

18 mg 180 Kapsler | Tilskud til immunforsvar og energiniveauet

Oversigt

  • Astaxantin-tilskud, en kraftig antioxidant
  • Booster immunforsvaret og energiniveauet
  • Højt naturligt indhold af klorofyl
  • Tag 1 dagligt - nok til 6 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

Giv dit immunforsvar og energiniveau et naturligt boost med WeightWorlds Astaxantin-kapsler.

Astaxantin er en kraftig antioxidant, der er 550 gange mere effektiv end E-vitamin som en antioxidant og knap 6.000 gange stærkere end C-vitamin, som er essentielt for immunforsvaret.

  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er Astaxanthin?

Astaxantin er det naturlige pigment, der blandt andet giver laks, rejer og krebs deres flotte røde farve, og er blandt de mest kraftfulde antioxidanter overhovedet. Astaxantin tilhører gruppen carotenoider, som er pigmenter, der findes naturligt og giver farve til fisk & skaldyr, frugter, grøntsager og andre planter. Netop derfor er Astaxanthin ikke noget, der naturligt findes i menneskekroppen og heller ikke noget, som vi selv kan producere - det kan kun indtages gennem enten kosten eller kosttilskud.

Astaxanthin til dit immunforsvar

Astaxantin er anerkendt for en række egenskaber for kroppen, som inkluderer at bidrage til immunforsvaret, give energiboost og hjælpe mod inflammation, der kan forårsage mere alvorlige helbredsproblemer, såsom gigt, synsproblemer og nedsat kognitive funktioner.

Man har samtidig fundet ud af, at astaxantin er ca. 550 gange mere effektivt end E-vitamin som en antioxidant og knap 6.000 gange stærkere end C-vitamin. Der er derfor mange gode grunde til at tilføje Astaxanthin til dine daglige rutiner.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i minumum 3 måneder for at få mest muligt ud af det

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingredienser

Astaxanthin (fra haematococcus pluvialis-alger), Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat, Fyldemiddel: Økologisk rismel, Vegetabilsk kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Astaxanthin
Astaxanthin

18 mg 180 Kapsler | Tilskud til immunforsvar og energiniveauet

219 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

169 kr.

+
Coenzym Q10
Coenzym Q10

200 mg 120 Kapsler | Tilskud til immunforsvar & hjerne

239 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(56)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.22% baseret på 66 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super produkt

G Grigorios P
Bekræftet køb

Jeg har længe ledt efter et tilskud som dette, og nu har jeg endelig fundet det og brugt det i et par uger. Jeg mærker bestemt en forskel allerede

M Marianne
Bekræftet køb

Jeg kunne slet ikke tro at det ville være så meget bedre end C og E vitamin, men jeg synes faktisk jeg mærker effekten! Wow!

S Susanne
Bekræftet køb

Jeg har hørt meget om astaxantin og har længe gerne ville prøve det. Nu skulle det være, for det her var en virkelig god deal! Glæder mig til at mærke effekten

K Karina
Bekræftet køb

Det kom hurtigt, er let at tage (som lovet) og så synes jeg faktisk det hjælper allerede

H Heine
Bekræftet køb

Min veninde anbefalede det, fordi det kan hjælpe med så mange forskellige ting, både med immun og energi og generelt bare hud og krop og sådan, og nu glæder jeg mig til at se det selv

K Katrina
Bekræftet køb

Jeg bliver meget let forkølet eller syg, og da jeg så hvor effektivt Astaxanthin var, måtte jeg bare prøve det. Jeg mærker en kæmpe forskel!

M Majse
Bekræftet køb

Virker som det skal. Jeg anbefaler

T Tristan
Bekræftet køb

Intet at klage over - det virker som det skal

R Rikke
Bekræftet køb

Elsker det!

H Hannah

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide