B12-vitamin Tyggetabletter

1000 mcg 400 Chewable Tablets | B12-tilskud med citronsmag

Oversigt

  • B12-vitamin tyggetabletter med citronsmag
  • Ideelt til nervesystem og immunforsvar
  • 100% vegansk kosttilskud
  • 400 tyggetabletter, nok til 1 års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds B12-vitamin tyggetabletter er en simpel og nem måde at få dækket dit B12-vitamin-behov. B12-vitamin er et af kroppens vigtigste vitaminer, da det bidrager til nervesystemets og immunforsvarets normale funktion samt hjernesundhed og produktionen af røde blodceller.

Tag blot én tablet om dagen. Skal tygges og spises, og har en lækker citronsmag. Er et 100% vegansk vitamin-tilskud, og er dermed en ideel vitaminpille til især veganere og vegetarer, der er i forhøjet risiko for at lide af B12-vitamin-mangel.

  • Tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • GMO Free
  • Glutenfri

Få dækket dit daglige B12-vitamin-behov med en tyggetablet

WeightWorlds B12-vitamin tyggetabletter er en simpel måde for at få dækket dit daglige B12-vitamin-behov for at give dig selv gode forudsætninger for at undgå B12-mangel. Vitaminpillerne er 100% veganske og GMO-frie, og indeholder kun B12-vitamin, bindemidler og naturlig citronsmag. Eftersom det er en tyggetablet, behøver du ikke at indtage vand for at nyde godt af vitaminpillerne, du skal blot tygge og spise 1 tablet dagligt, som du ville spise en vingummi for at forkæle din krop med et potent tilskud B12-vitamin.

Hvem bør tage et tilskud med B12-vitamin?

Et tilskud med B12-vitamin kan tages af alle, men der er visse personer, der er i overhængende risiko for at udvikle B12-mangel. Eftersom B12-vitamin primært findes i mange animalske fødevarer som fisk, kød og mejeriprodukter, er det ikke uhørt, at veganere og vegetarer ikke får dækket deres B12-vitamin-behov. Derudover kan en stresset og hektisk dagligdag også gøre, at man ikke formår at spise velbalanceret nok til at få dækket sine behov, hvilket kan føre til B12-vitamin-mangel.

Ved B12-vitamin-mangel er det meget normalt, at man har kvalme, føler sig udmattet og træt samt har problemer med appetitten. For at imødekomme disse problemer kan du med fordel supplere din kost med én tyggetablet om dagen.

Fordele ved B12-vitamin - et af kroppens vigtigste vitaminer

B12-vitamin, der også ofte kaldes cobalamin, er et af de vigtigste vitaminer, da det bidrager til en normal funktion af flere af vores organer. En af de vigtigste funktioner, som vitaminet bidrager til, er cellernes stofskifte.

Cellestofskifte spiller en vigtig rolle i at omdanne mad til energi, og B12-vitamin bidrager til denne funktion. Derfor er det heller ikke usædvanligt, at man kan opleve træthed og udmattethed, hvis man ikke får nok B12-vitamin i sin daglige kost. Derudover er B12-vitamin også vigtigt for produktionen af røde blodlegemer, og øger også kroppens absorption af folsyre, som især er vigtigt for gravide kvinder og deres fostre under graviditeten. Sidst men ikke mindst bidrager B12-vitamin til vores nervesystem og immunforsvar samt deres normale funktion.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tyggetablet om dagen, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Bør tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

WeightWorlds B12-tyggetabletter er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Stop med at bruge tilskuddet og kontakt egen læge, hvis du oplever bivirkninger. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

100% rent B12-vitamin (methylcobalamin), Bindemiddel: Sorbitol, Surhedsregulator: Æblesyre, Aroma, Naturlig citronsmag, Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat (vegansk) og silica (Sipernat 22S).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

B12-vitamin Tyggetabletter
B12-vitamin Tyggetabletter

1000 mcg 400 Chewable Tablets | B12-tilskud med citronsmag

149 kr.

+
B12-Vitamin
B12-Vitamin

1000 mcg 450 Tabletter | Til immunsystemet, stofskiftet & nervesystemet

205 kr.

+
Jerntabletter
Jerntabletter

28 mg 400 Tabletter | Jerntilskud til immunsystemet

129 kr.

1 Vare

149 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(57)
4 Stjerner
(19)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.33% baseret på 77 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er et godt produkt og der er til et helt år

A Anna K
Bekræftet køb

Super god 👍🏼

k kunde
Bekræftet køb

Smager fint og føles godt. Blodprøve har endnu ikke bekræftet virkning

C Charlotte O
Bekræftet køb

Så dejligt de bare kan tygges og de smager godt

N Nina A
Bekræftet køb

Har som ny vegetar haft problemer med at få nok B12-vitamin i min kost, og det her tilskud er helt perfekt!

P Poul
Bekræftet køb

Lidt langsom levering, men kundeservice var fantastisk! B12 tabletterne virker også efter hensigten, så vil købe igen.

B Bernard
Bekræftet køb

Har længe haft problemer med udpræget træthed, og min læge anbefalede mig at tage B12. Og det har virket.

X Xhemil
Bekræftet køb

Har altid taget B12 tilskud, da jeg er veganer, og disse tabletter er perfekte. Prisen er god, og vil helt sikkert købe dem igen.

A Ann
Bekræftet køb

Hader at sluge piller, så disse tyggetabletter er virkelig fantastiske.

S Steffen
Bekræftet køb

Var faktisk overrasket over, hvor godt vitaminpillerne smager. Og så er de også virkelig potente, hvilket er et stort plus.

T Teresa

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Christmas Scratcher Game