Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

BCAA med Vitamin B6 Tabletter

1000 mg 180 Tabletter | Til muskelopbygning & restitution

Oversigt

  • BCAA piller til muskelopbygning og restitution
  • Med 3 essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin
  • Velegnet for veganere og vegetarer
  • Tag 2 om dagen - nok til 3 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

BCAA med B6-vitamin fra WeightWorld er et innovativt kosttilskud udviklet med muskelopbygning og restitution i tankerne. BCAA pillerne er lavet i en praktisk tablet-form, der gør det lettere at tage dagligt sammenlignet med pulver.

Tilskuddet er beriget med B6-vitamin, som er kendt for at bidrage til at reducere træthed og udmattelse.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • GMO Free

Hvad er BCAA?

BCAA er den engelske forkortelse for forgrenede aminosyrer, og er, som navnet antyder, aminosyrer. Der findes i alt 20 forskellige aminosyrer. Otte af disse er essentielle, og skal indtages enten via kosten eller kosttilskud. Ud af disse otte essentielle aminosyrer er tre af dem såkaldte forgrenede aminosyrer, nærmere bestemt leucin, isoleucin og valin. Disse tre essentielle aminosyrer er vigtige for personer, der træner meget, da BCAA udgør en stor del af de essentielle aminosyrer, som kroppen bruger til at restituere og opbygge muskler.

Hvordan virker BCAA?

BCAA virker grundlæggende på samme måde som de andre aminosyrer. Kroppen bruger aminosyrer i proteinsytesen til at danne enzymer, hormoner, nyt muskelvæv og meget mere, og er dermed vigtige aminosyrer til muskelopbygning og restitution. Derudover har de forgrenede aminosyrer leucin, isoleucin og valin en meget kraftig anti-katabolsk effekt. Hvilket med andre ord betyder, at BCAA kan bidrage til at lindre muskelømhed og opnå hurtigere restitution, og dermed kan et BCAA-tilskud bidrage til at optimere din træningsindsats.

Fordele ved at tage WeightWorlds BCAA-kapsler

Stort set alle BCAA-tilskud på markedet er lavet i pulverform, da de er udviklet til personer, der træner meget, og derved er vant til at at tage tilskud som proteinpulver, kreatinpulver og meget mere. Men med de mange tilskud i pulverform kan det være svært at få indarbejdet et nyt pulvertilskud ind i sin daglige rutine, selvom det potentielt kan optimere din træningsindsats. Det bliver kort sagt for meget at skulle indtage mere pulver. Med det i tankerne har vi hos WeightWorld udviklet et BCAA-tilskud i kapselform, der foruden at være let at tage på daglig basis har flere fordele. Blandt andet:

Indeholder 3 essentielle aminosyrer:

WeightWorlds BCAA-tilskud med B6-vitamin er ideelt til at give din træning i fitnesscentret et boost, da det indeholder tre essentielle aminosyrer (leucine, isoleucine og valine), som alle tre er betragtet som de bedste aminosyrer at fokusere på med henblik på at skabe ændringer i din fysisk.

Muskelopbygning/toning:

BCAA er vigtige aminosyrer, hvis din træning er fokuseret på at opbygge og tone dine muskler. Aminosyrer er vigtige byggeklodser for din krop, som den bruger til at opbygge og tone muskler under proteinsyntesen.

Restitution:

BCAA bidrager også til restitution, men vi har også valgt at berige tilskuddet med B6-vitamin, da det bidrager til at reducere træthed og udmattelse. Vitaminet bidrager også til kroppens proteinstoftskifte, og er dermed et vigtigt vitamin for at optimere proteinernes fordele.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 tabletter om dagen sammen med et stort glas vand. Bør tages direkte efter træning eller før, da det bidrager til restitution. Tag dem dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få de bedste resultater.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for regelmæssig motion eller en sund og varieret kost. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

BCAA 2:1:1 (L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin), B6 Vitamin (i form af Pyridoxin HCL), B12 Vitamin (i form af Methylcobalamin), Anti-klumpningsmiddel: Magnesiumstearat og Siliciumdioxid, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk Cellulose (MCC) og Dicalcium Fosfat.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

BCAA med Vitamin B6 Kapsler
BCAA med Vitamin B6 Kapsler

1000 mg 180 Tabletter | Til muskelopbygning & restitution

119 kr.

+
MSM med C-vitamin
MSM med C-vitamin

360 Tabletter | Naturligt tilskud til knogler og led

149 kr.

+
Kreatin Monohydrat Tabletter
Kreatin Monohydrat Tabletter

3000 mg 270 Tabletter | Muskelopbyggende kosttilskud

179 kr.

1 Vare

119 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(50)
4 Stjerner
(33)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.59% baseret på 84 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har altid ønsket at være mere stor, det er nu muligt!

J Jonathan
Bekræftet køb

Ja tak Weightworld, god service og fede produkter.

D Daniele
Bekræftet køb

Fik leveret produktet efter få dage. Er glad :)

L Lise-Lotte
Bekræftet køb

godt supplement, virker for mig

T Tom
Bekræftet køb

Lette at tage, og jeg kan godt lide, at de indeholder de 3 vigtigste aminosyrer.

B Brandon
Bekræftet køb

Meget lette at tage, og de har ikke rigtig en smag

H Hiranka
Bekræftet køb

Disse tabletter er nemme at tage og er gode til hvad de siger, de gør. Jeg ville bruge igen.

A Andy
Bekræftet køb

Så nemme at tage

M Marlee
Bekræftet køb

De er blevet en uundværlig del af min fitness-rutine!

A Alma
Bekræftet køb

Jeg købte dem til min kæreste i fødselsdagsgave, og hans muskler vokser hurtigere!

S Sarah

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide