WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

BCAA med Vitamin B6 Tabletter

1000 mg 90 Tabletter | Kosttilskud med aminosyre

Såfremt dit mål er at blive større, stærkere og opnå muskler med tydligere udseende, er det værd at overveje at opleve fordelene ved aminosyrer med forgrenede sidegrupper! Vores naturlige BCAA piller med vitamin B6 indeholder alle 3 nødvendige aminosyrer med forgrenede sidegrupper til gavn for sund muskelopbygning i form af tabletter. Det er ikke nødvendigt at blande med pulver, ingen shaker at bære ej heller er det nødvendigt at vaske noget efter brug! Vores kosttilskud består af 1000mg af rent BCAA i hver dosis og indeholder ingen tilsætningsstoffer, i stedet indeholder det vitamin B6 for bedre absorbering og stofskifte.

  • Perfekt for muskelopbygning
  • Indeholder alle 3 essentielle aminosyre med forgrende sidegrupper
  • Med vitamin B6 for stofskifte
  • Intet sukker/fedt & ingen tilsætnings- eller sødestoffer
  • 1 månedsforbrug i hver bøtte
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
20.41
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad står BCAA for?

Aminosyrer med forgrenede sidegrupper, forkortet som BCAA, dækker over de molekulære kemiske forbindelser der former proteiner i kroppen. Kosttilskud med BCAA er blandt de mest populære muskelopbyggere, eftersom de fylder vores krop med et sprudlende antal af aminosyrer og når de indtages, skaber de proteiner for musklerne, hvilket er byggeklodserne som vores krop behøver for at bygge og reparere muskler efter træning.

Vi behøver BCAA’s

Der er 20 indviduelle BCAA’s og 8 af disse er essentielle, hvilket faktisk betyder at vores krop kan ikke fungere uden dem, og den eneste vej for at komme videre med vores kost og virksom tilskud. BCAA 2:1:1 indeholder tre af alle disse vigtige 8.

3 årsager til at købe BCAA?

3 af de essentielle 8

En af årsager til hvorfor BCAA med vitamin B6 er så lovende som et kosttilskud til træning er på grund af det indeholder tre essentielle aminosyrer (leucine, isoleucine og valine), som alle tre er betragtet som de bedste aminosyrer at fokusere på med henblik på at skabe ændringer i din fysisk.

Opbyg muskler

Ingredienserne i BCAA er blevet nøje fremstillet for at komplementere processen i at opbygge og tone musklerne. Aminosyrer er byggeklodserne din krop behøver for muskeludvikling og reperation, og produktet her vrimler med dem.

Undgå udmattelse

Der er et rigt indhold af vitamin B6 langs med dette kosttilskuds aminosyrer. Denne form for vitamin har masse fordele i kroppen. Navnligt er den kendt for at bidrage til reduktion af træthed og udmattelse, og det bidrager også til proteinstoftskifte, hvilket gør det til et rigtigt aktiv at have ombord når du prøver at være opmærksom og træne, og for at hjælpe din krop med at udnytte proteinernes fordele.

Ingredienser

En blanding af aminosyrer med forgrenede sidegrupper (BCAA: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, carrier: hydroxypropyl methyl cellulose), fyldemiddel (cellulose E460i), anti-klumpningsmidler (magnesium stearate, silicon dioxide), pyridoxine hydrochloride (vitamin B6).

Hvordan og hvornår indtages kosttilskuddet?

Helt enkelt bør du indtage 3 BCAA tabletter om dagen. Disse tabletter bør tages sammen med vand på en tom mave, eller sammen med en lille snack for de bedste resultater. Disse kapsler kan tages før eller efter træning, men det anbefales at tage dem efter træning eftersom musklerne derefter vil reparere.

Gode råd

For at opnå de bedste resultater ved indtagelse af aminosyrer med forgrenede sidegrupper, bør du indtage dem sammen med en balanceret kost og træning. Dette produkt er ikke beregnet til børn under 18 år, og såfremt du har allergener, bør du tale med egen læge inden køb af produktet.

Læs mere
BCAA med Vitamin B6 Tabletter 1000 mg 90 Tabletter | Kosttilskud med aminosyre

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

77.78% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har altid ønsket at være mere stor, det er nu muligt!

J Jonathan
Bekræftet køb

Ja tak Weightworld, god service og fede produkter.

D Daniele
Bekræftet køb

Fik leveret produktet efter få dage. Er glad :)

L Lise-Lotte
Bekræftet køb

godt supplement, virker for mig

T Tom
Bekræftet køb

Lette at tage, og jeg kan godt lide, at de indeholder de 3 vigtigste aminosyrer.

B Brandon
Bekræftet køb

Meget lette at tage, og de har ikke rigtig en smag

H Hiranka
Bekræftet køb

Disse tabletter er nemme at tage og er gode til hvad de siger, de gør. Jeg ville bruge igen.

A Andy
Bekræftet køb

Så nemme at tage

M Marlee
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter