WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Bio Culture Complex

60 Kapsler | Kosttilskud til fordøjelsen med Probiotika

Bio Culture Complex fra WeightWorld™ er en avanceret multi-strain formular, der er designet til at komplementere din sunde kost og støtte din krops naturlige balance. Kapslerne giver 50 billioner CFU i hver eneste servering og er lavet af en premium blanding af 16 gavnlige bakteriestammer, så de kan booste din krops naturlige forsvar og støtte dig på din vægttabsrejse. Kosttilskuddet er også fantastisk til at booste dit humør & energiniveau og er dermed ideelt til alle, der gerne vil leve et lykkeligt og sundt liv!

  • Avanceret multi-strain formular
  • Ideel til kroppens naturlige balance
  • Leverer 50 billioner CFU i hver servering
  • En premium blanding af 16 bakteriestammer
  • Kun 2 kapsler om dagen
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • Laktosefri
25.07
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Bio Culture Complex?

Denne nye og forbedrede WeightWorld™ formular er lavet af adskillige gode bakterier, der virker i synergi for at støtte din krops vitalitet og velbefindende. For at gøre den unikke formular endnu bedre, indeholder den både inulin & artiskok samt 16 levende bakteriestammer for at booste din sunde livsstil med en daglig dosis af 50 billioner CFU! Du kan også få komplet ro i sindet med dette produkt, der er fremstillet i UK, fri for kunstige tilsætningsstoffer og beskyttet af de højeste standarder.

Hvad er fordelene ved Bio Culture Complex?

Kosttilskuddet er spækket med gode ting til maven og giver dig 50 billioner CFU sammen med 16 gavnlige bakteriestammer - det er mere, end hvad de ledende brands på markedet kan tilbyde. For at hjælpe dig med at fungere optimalt, er kapslerne lavet af udelukkende naturlige ingredienser og indeholder hverken gluten, mælk eller soya.

Uanset om du rejser meget eller har en sensitiv disposition, kan disse kapsler tages dagligt uden problemer. Når din mave fungerer, som den skal, er du bedre i stand til effektivt at optage essentielle vitaminer og mineraler, hvilket booster dit generelle velbefindende.

Hvem er Bio Culture Complex til?

Kosttilskuddet er ideelt til dig, der gerne vil berolige din mave, støtte din krop og være mere aktiv & fuld af energi. Din krops naturlige forsvar bliver påvirket af bakteriestammerne din mave, og flere studier har fundet en sammenhæng mellem fordøjelsen og andre kropslige funktioner som vægtkontrol og generelt velbefindende. Derfor er vores Bio Culture Complex specielt formuleret med gode bakterier, der er udvalgt grundet deres effektivitet og evne til at samarbejde med kroppen i harmoni.

Ingredients

Probiotic Bacteria Complex: Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Longum, Bacillus Coagulans, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Reutri, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Fermentum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus Paracasei, Streptococcus Thermophilus, Saccharomyces Boulardii

Prebiotic Complex: Sodium Selenite, Inulin, Artiskok-pulver, Kartoffelstivelse

Directions

Tag 2 kapsler hver dag sammen med et glas vand og et måltid, medmindre du har fået andre anvisninger ved lægen. Vi anbefaler at tage tilskuddet løbende for de bedste resultater. Læs altid den fulde liste af ingredienser, før du tager det, og tjek for personlige allergener. Check med en læge, før du tager det, hvis du har kroniske sygdomme.

Læs mere
Bio Culture Complex 60 Kapsler | Kosttilskud til fordøjelsen med Probiotika

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

nemme at tage og jeg er mindre forstoppet nu...

B Bent
Bekræftet køb

jeg er rigtig glad for dem, og min mave gør ikke længere ondt

M Mariam
Bekræftet køb

De har givet mig den kickstart til mit vægttab jeg havde brug for.

C Christina
Bekræftet køb

de er virkelig nemme at tage og rigtig gode til min sensitive mave....

L Lene
Bekræftet køb

godt produkt til prisen!

T Trine
Bekræftet køb

Jeg er rigtig glad for mine Bio Culture kapsler der hjælper med at holde min mave i balance

M Marianne
Bekræftet køb

jeg har fået mere energi og jeg oplever færre problemer med min mave!

M Maria
Bekræftet køb

Jeg er vild med at det er et naturligt produkt der er produceret i Europa. Og så virker det fantastisk!

S Sheila
Bekræftet køb

Jeg har taget dem i 6 måneder nu og er glad for at man spare penge på at købe flere af gangen

F Fie
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter