Bio Haritaki Pulver

500 g Pulver | Støtte til vitalitet, sind & fordøjelse

Oversigt

Bio Haritaki Pulver fra WeightWorld er et naturligt kraftigt pulver tilskud, der indeholder fordelene af den fineste Haritaki-frugt, en eksotisk ingrediens, der giver beskyttende og afgiftende egenskaber, hvilket gør det ideelt til målretning af flere regioner af vitalitet og velvære som fordøjelse og sind. Vores form for Haritaki er udelukkende økologisk og kommer i pulverform, som kan blandes uden problemer i vand og blive tilpasset ind i din daglige velvære-rutine. Bio Haritaki Powder er også velegnet for veganere og vegetarer, hvilket gør det fremragende til alle kostvaner.

  • Ideelt forkrop & sind
  • Lavet af det reneste Haritaki-frugt
  • Organisk fremstillet
  • Fremmer fordøjelsen
  • Pulver nemt at bruge
  • Velegnet for veganere og vegetarer
  • Ayurveda
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Vegetarisk

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvad er Haritaki?

Haritaki

Også kendt videnskabeligt som Terminalia Chebula Fruit, er Haritaki en eksotisk sydasiatisk busk, der har en lang historie bag sig brugt blandt indfødte befolkninger kendt for at understøtte kraften i hjernen, fordøjelsessystemet og immunsystemet. Haritaki har en ældgammel relevans inden for sundhedspleje, hvor den blev brugt af fagfolk i ayurvedisk tradition, en gammel sundhedsplejeform, der har til formål at målrette sygdom og ubehag ved hjælp af virksomme urteplantestoffer. I dag er Haritaki stadig berømt for sine mange sundhedsmæssige fordele, og Haritaki kosttilskud som Haritaki kapsler er meget populære.

Hvad kan jeg få ud af dette pulver?

Dette produkt er et rent fremstillet økologisk Haritaki-urtetilskud, der har til formål at håndtere forskellige komponenter af vitalitet og immunforsvaret for at forbedre din generelle trivsel. Haritaki er en meget stærk all-rounder i verden for kosttilskud og behandler legemer på en holistisk måde.

Fordøjelsessystemet
Fordøjelsessystemet

Fordøjelseskanalen, selvom den ofte er forbundet med nedbrydning af mad, er et af de vigtigste faktorer af afgiftning, da en ren og sund fordøjelse er et af de væsentlige skridt, du kan tage for at opnå mere tilfredsstillelse med dig selv. Haritaki er kendt for sine egenskaber til at udrense kroppen, som kunne være gode til at målrette fordøjelsen og genoptage balancen i dine systemer ved at modstå uønskede toksiner.

Beskyttelse
Beskyttelse

Den rene og organiske Haritaki i Bio Haritaki pulveret målretter også din krops naturlige immunforsvar. I sidste ende, uanset hyppigheden af sygdom, udgør problemer med immunforsvaret den største trussel mod dine daglige levevilkår, og stress og pres i det moderne liv bevirker ofte at dine legemes forsvar bliver eroderet, hvilket giver dig mere risiko for sygdomme. Haritakis naturlige fordele sigter mod at styrke immunforsvaret, forbedre din vitalitet og sikre, at du føler dig generelt bedre og mere rustet til at møde livets udfordringer.

Velvære i hjernen
Velvære i hjernen

Kraften i Haritaki er ikke bare for kroppen; din hjerne er lige så vigtigt for at opretholde din sundhed og lykke. Haritaki har beroligende egenskaber og fordele, der tilpasser sig i at målrette krop og sind under perioder med tryk på. I oldtidens historie var Haritaki også den valgmøde for flere religiøse stammer på udkig efter at opnå oplysning. At have et roligt sind giver mange fordele, der kan mærkes i resten af kroppen.

Front view of weightworlds bio haritaki powder packet

Ingrediens

Organisk Haritaki-frugt

Vejledning

Start med en lille smule, ca. ¼ teske, og bland det med vand. Øg gradvist mængden indtil du er oppe på 1-2 teskeer per dag.

Gode råd

Haritaki kosttilskud er fremstillet for at komplementere en afbalanceret kost og træning og bør ikke indtages som en erstatning for et måltid. Bio Haritaki pulver er velegnet for både veganere og vegetarer, men du bør altid henvise dig til ingrediensen, hvis du har nogen bestemt allergi.

Bio Haritaki Pulver 500 g Pulver | Støtte til vitalitet, sind & fordøjelse

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er fint nok

K Kabazo K
Bekræftet køb

Super interesant! 5 stjerner fra mig!

M Mark
Bekræftet køb

En af mine nuværende yndlingskosttilskud :)

M Mikkel
Bekræftet køb

Flere grunde til at jeg tager dette, det hjælper ofte på ondt i hovedet er en af årsagerne.

H Hans
Bekræftet køb

Det har været ret vigtigt for mig at kunne et sådant kosttilskud, fordi jeg har virkelig travlt i min hverdag.

J James
Bekræftet køb

Det har været OK

J Jens
Bekræftet køb

Jeg kan virkelig godt lide at bruge dette, og smagen er okay

G Gemma
Bekræftet køb

Glæder mig til at prøve!!

S Sasha
Bekræftet køb

Jeg føler mig så meget bedre efter at have brugt dette i et par uger

B Bjorn
Bekræftet køb

Jeg ville gerne prøve dette pulver og er ikke blevet skuffet

R Rose
Bekræftet køb

God størrelse og kvalitet. Blandes godt- og prisen ok

O Olive

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide