Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Bliv Klar Til Sommer Kalender

Sommeren ligger lige rundt om hjørnet, men for os, der ikke er helt klar til solskins månederne, behøver du ikke bekymre dig, da vi har din ryg med vores Bliv Klar til Sommer Kalender! Vi har fire uger, hver med forskellige måder at få dig og din krop klar og få dig i topform.

Uge 1: Detox & Udrensning

I den første uge af vores Bliv Klar til Sommer Kalender handler det om at rense kroppen og få den forberedt! Dette er et vigtigt første skridt, da det sikrer, at din krop er klar til senere! For at gøre dette skal du have en komplet krops rensning for at slippe af med toksiner og alt, der kan holde dig tilbage. Der er en række fremragende naturlige rensemidler og kosttilskud, du kan prøve for dette, og vi har nogle gode mad ideer til at føje til din rensende kost for din første uge!

bliv sommerklar kalender

Uge 2: Fedt Forbrænding

Den anden uge af vores Bliv Klar til Sommer Kalender handler om at brænde fedtet af! For at gøre dette skal du kombinere fedtforbrændende mad sammen med masser af motion for at sige farvel til den uønskede jiggle! I denne uge i vores kalender har vi kombinerede fødevarer, der kan hjælpe med at forbrænde fedt hurtigt med vores yndlings fedtforbrændings øvelser og kardio for at få dig på rette vej til sommer kroppen!

bliv sommerklar kalender

Uge 3: Opbyg Muskler

I uge 3 er målet at bygge muskler hurtigt! I denne uge anbefaler vi at tage naturlige kosttilskud kendt for at hjælpe med muskelvækst, og som er fyldt med gavnligt protein. Du bør også tilføje masser af magert protein i din kost for at opnå muskler og få dig til at føle dig fuld. Samme med dette, har vi i vores kalender en muskelopbygningsøvelse, så du kan prøve hver dag at målrette mod forskellige dele af kroppen.

bliv sommerklar kalender

Uge 4: Vedligehold

Den sidste uge i vores Bliv Klar til Sommer Kalender handler om at kombinere alt sammen og tone kroppen. Det er en god tid at flette dine yndlings dele fra de sidste tre uger og skubbe dig selv! Vi anbefaler at vælge dine foretrukne detoxing- og fedtforbrændings middel og tilføje dem til din kost samt de bedste øvelser til din krop, som du nyder!

bliv sommerklar kalender

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med