FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

De fantastiske effekter Body Scrubs kan have på din krop

Er du også træt af appelsinhud, strækmærker, og slap, grå hud? Nogle gange er rensningsprodukter og cremer bare ikke nok. Tilføj en Body Scrub til din badeværelsesrutine. Body Scrubs har en eksfolierende effekt på huden og kan hjælpe dig med at reducere synet af appelsinhud og strækmærker, så du kan få en utrolig velplejet hud.

Hvad er Body Scrubs?

En body scrub er en populær kropsbehandling, der fungerer som en ansigtsbehandling for kroppen. Den exfolierer og fugter din hud og efterlader den blød og glat. En Body Scrub er lavet af naturlige "slibende" materialer som salt, sukker og kaffegrums, som er blandet med massage olier og aromatisk olier.

BodyScrub og Eksfoliering

Body Scrub virker ved at huden får fjernet de ældste- og døde hudceller, også kaldet eksfoliering. Eksfoliering er en gammel metode, der har foregået i mange år og stammer oprindeligt fra egypterne. Gennem tiderne er der brugt forskellige planter som det aktive stof og hvor man i middelalderen brugte vin, bruges der i dag tit produkter som kaffe, salt, sukker og havre.

Fordelene ved Body Scrub

 • Forkæl din hud med en bodyscrub, der fjerner døde hudceller og gør huden ren og blød. Peeling med bodyscrub stimulerer blodcirkulationen og renser huden i dybden.
 • Body Scrubs skrubber huden med små korn der ikke irriterer huden
 • Skrubber og blødgør din hud
 • Body Scrubs regenererer din hud
 • Forynger huden
 • Kan hjælpe med at fjerne appelsinhud, strækmærker og trist, grå hud
 • Fjerne triste og døde hudceller

Ingredienserne i vores body scrubs

Her os WeightWorld bruger vi aktive ingredienser, der specifikt retter sig mod appelsinhud, strækmærker, acne & eksem. De er også meget fugtgivende, regenererende & eksfolierende. En perfekt kombination af ristede og formalede kaffebønner, olier, sukker og salte. Disse ingredienser hjælpe med at eksfolierende døde hudceller væk, regenerere sunde nye hudceller, fugter dybt ind i huden, beskytter mod solskader og holde huden blød og smidig. Der er absolut ingen tilføjede konserveringsmidler, kunstige ingredienser eller andet! Hvis man er ekstra vild med kaffe, vil en Coffee Scrub være det perfekte valg.

Trist og livløs hud

Hvis din hud ser kedelig, trist og livløs ud, kunne det sagtens tænkes at huden mangler fugt og samtidig gerne vil af med alle de døde hudceller, der netop giver denne lidt matte farve. Hertil vil en Body Scrub være alletiders og du vil efter kort tid opnå at få en meget mere livlig og sund hud, der stråler. Det kan gøre rigtig meget for ens generelle selvfølelse, hvis huden har det godt og er sund, på nøjagtig samme måde, som at det er godt at pleje kroppen med sund kost og motion.

Spa-behandling i dit eget hjem

Mymi slankeplaster til vægttab

Body Scrub kan bruges som en lækker, forkælende behandling i dit eget hjem. Hvis du har tiden til det, er det en dejlig måde at forkæle både krop og sind på.

Vi kender det allesammen... Man kommer træt hjem efter en lang arbejdsdag,og har bare brug for at slappe af. Eller weekenden har været proppet med gøremål og søndag aften er første gang man får et egentligt pusterum. Dette er hvor en virkelig lækker Body Scrub, kan gøre underværker. Ikke nok med at man får gang i blodcirkulationen mens man påfører sin Body Scrub, men det har også en rigtig dejlig afslappende virkning bagefter. Selvom det måske ville være dejligt at bruge tid på at påføre sig sin Body Scrub, kan det faktisk klares på meget kort tid. Og på trods af at man her ikke opnår følelsen af at have været på spa-ophold, er det en ting man ikke skal snyde sig selv for, bare på grund af tidsmangel.

Hvis du derimod har en dag hvor du kan bruge tid på dig selv, kan det også anbefales at bruge en Body Scrub, men i et helt andet tempo.

 • Start med at tænde nogle stearinlys på badeværelset, for at få den maksimale spa-effekt
 • Sæt eventuelt noget stille musik på
 • Tag et varmt bad og sørg for at få varmet kroppen godt igennem
 • Vask kroppen med en mild sæbe
 • Brug den Body Scrub du allerbedst kan lide
 • Bagefter vil du have en dejlig følelse af velvære, både indeni og udenpå. Du vil også samtid komme til at dufte godt, da de fleste Body Scrub, både vil efterlade huden lækker og blød, men også velduftende.

Hjemme eller ude?

Det er faktisk rigtig nemt at anvende en Body Scrub i sit eget hjem og da det hele foregår i badet, sviner det heller ikke, som andre skønhedsbehandlinger i hjemmet kan gøre. Du påfører simpelthen din Body Scrub på huden og vasker den efterfølgende af og når du er tør, har du på ingen tid fået den lækreste hud.

Det er selvfølgelig også muligt at få lavet denne behandling på en hudplejeklinik, her vil det hedde en eksfoliering og det vil helt sikkert være betydeligt dyrere end at gøre det derhjemme. Eksfoliering er det der sker med huden, altså at den bliver eksfolieret, mens Body Scrub er det produkt der anvendes ved denne behandling.

Naturlige ingredienser i Body Scrub

Hvis man vælger en naturlig Body Scrub, findes der en lang række naturlige ingredienser, der kan bruges som skrubbemiddel. Det er f.eks. kaffegrums, der udover en lang række egenskaber, kan bruges på alle typer hud; salt er en anden nyttig ingrediens, der er virkelig god til at eksfoliere huden og sukker er endnu en fantastisk ingrediens p.g.a. den fugtgivende egenskab, og samtidig er sukker blidere mod huden end f.eks. nogle salte.

Skrubbemidlet bliver så blandet med en eller anden form for fedt, det kan være olivenolie, der i sig selv har mange gode egenskaber. Olivenolie er anti inflammatorisk, rig på vitaminer og er utrolig fugtgivende. Det kan også blandes med en anden lækker olie, såsom kokosolie, der udover at være fugtgivende, egner sig specielt godt til problemhud og kan gøre underværker for folk med psoriasis eller eksem. Man kan også vælge en olie med en mild duft, mandel eller appelsin er meget populære.

Body Scrub om vinteren?

Man kunne godt forestille sig at det ikke var så nødvendigt at bruge Body Scrub om vinteren, hvor kroppen jo som regel er godt pakket ind. Men ud over at det altid er sundt at passe på sin krop, er det også vigtigt fordi man hele tiden udsætter den for store temperaturskift. Enten er man indenfor hvor der er dejlig varmt og når man er ude i kulden, er temperaturforskellen meget større end f.eks. om sommeren. Og ved at sørge for at passe godt på huden hele året, kan man opnå en lækker hud hele året rundt og f.eks. undgå eller i hvert fald minimere sprækker på albuer/hæle, som jo både kan komme sommer og vinter, hvis ikke man får gjort noget ved det.

Opbevaring af Body Scrub

Det er vigtigt at opbevare scrubben rigtigt, så den kan holde sig frisk og lækker i lang tid. Sørg altid for at enten hælde sin scrub ud eller bruge en ske eller noget lignende til at tage den ud med. Det er ikke smart at bruge sine fingre, da man så kan få tilført bakterier til scrubben, hvilket både er usmart, men også kan forkorte levetiden for den. Når man er færdig med at bruge sin Body Scrub, skal den helst placeres et køligt sted, d.v.s. at badeværelset faktisk ikke er det bedste opbevaringssted for en Body Scrub, og for den sags skyld heller ikke for mange andre skønhedsprodukter. Opbevar den f.eks. i en kommode eller dit tøjskab. Egentlig kan den også opbevares i køleskabet, men så skal den bare tages ud et stykke tid inden du skal bruge den, da olien vil være blevet fast; det har ingen betydning, det gør bare at man skal planlægge før tid hvis man vil anvende den.

Anvendelse af Body Scrub

Da en Body Scrub jo indeholder små korn af den ene eller den anden slags, er det ikke nødvendigt at skrubbe særlig hårdt. Faktisk er det mildere for huden at skrubbe blidt, da kornene er dem der skal gøre alt det hårde arbejde. Nogle kan godt lide at bruge en svamp af ene eller anden slags, og det kan man også sagtens, men det er ikke en nødvendighed og hånden er et fint redskab i denne sammenhæng.

Inden du starter, er det en god ide lige at gøre kroppen våd og vaske dig med en mild sæbe, da du så fjerner eventuelle bakterier, i stedet for at skrubbe dem rundt på huden senere. Du behøver ikke bruge særlig meget af din Body Scrub, en lille klat er nok til at klare et helt område på kroppen.

Hvor tit skal du anvende din Body Scrub?

Det anbefales ikke at anvende hverken Body Scrub hver dag, da huden også skal have lov til at genopbygge sig selv og du kan ved overforbrug, gøre din hud tør, da du ved overforbrug, fjerner alle hudens naturlige olier.

Hvis du anvender Body Scrub ca. et par gange eller tre om ugen, vil du kunne opnå en rigtig lækker, blød og fugtig hud.

Sådan får du mest ud af din Body Scrub

De fleste mennesker bruger deres Body Scrub mens de bader. Det er super nemt og tager kun få minutter: Scrub og skyl.

Hæld en smule af en eksfolierende Body Scrub ud i våde hænder. Massér kropspeelingen ind i huden på hele kroppen og skum produktet op. Skyl kroppen grundigt og dup huden tør.

Du behøves ikke, at anvende særligt meget af din Body Scrub hver gang du bader, da de nemlig er meget drøj. Anvend en lille klat på størrelse med en 5 krone og scrub på dit ønskede område.

Body Scrub kan anvendes på hele kroppen og er ikke skadeligt for huden. Du behøves ikke, at trykke hårdt, når du anvender din body scrub, da de små korn gør arbejdet for dig.

Hvis du gerne vil have en ekstra eksfolierende effekt, så kan du anvende en scrub handske mens du anvender din Body Scrub.

Del med