Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

5 måder at styrke din selvpleje rutine på (med matcha!)

Matcha er en potent pulveriseret grøn te, der giver dig ren energi uden kemikalier, tilsætningsstoffer eller sukker! Det er ikke så mærkeligt, at matcha er ved at blive yderst populært. Du kan få alt lige fra matcha shots og energikugler til badebomber og shampooer, og fordelene ved matcha grøn te er kendte i alle helsekostbutikker og caféer.

Den bedste ved matcha pulver er, at det siges at have 137 gange flere katekiner end normal grøn te. (1) Det er fyldt med kraftfulde antioxidanter, fibre, zink, selen, magnesium og klorofyl, og matcha te er kendt for at kunne booste metabolismen, berolige sindet, give kroppen energi og forbedre humøret - og det er ikke alt; du kan bruge denne kraftfulde ingrediens på mange forskellige måder for at opnå de helsebringende fordele. Her er 5 tips til hvordan du kan bruge matcha grøn te og få maksimale fordele!

5 måder til at bruge matcha te - i smoothie, matcha latte og meget mere

1. Matcha morgenmads smoothie til at give dig energi

Uanset om du er ved at gøre dig klar til træningscenteret eller en yogatime, er en smoothie den bedste metode til at genoplade din krop! Du kan tilføje ½ teske matcha te pulver direkte i din smoothie, eller du kan bruge den bryggede grønne te, efter det er kølet af.

5 måder til at bruge matcha te - i smoothie, matcha latte og meget mere

2. Matcha krydderi til at booste din vægttab indsats

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan bruge matcha pulver til vægttab, kan du bruge det som et krydderi i dine supper, salater og snacks. Uanset om det er en pastasalat, en misosuppe, en kokosnød suppe, en ris-forret, eller en nudelsuppe, vil umami-smagen nemt blende ind i hver eneste ret og booste din vægttab indsats.

5 måder til at bruge matcha te - i smoothie, matcha latte og meget mere

3. Matcha ansigtsrens for en strålende glød

Matcha te er rigt på antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler, som bidrager til aldring. Du kan blande matcha pulver med honning og avokado for sund hud, med ler og citronsaft til en forbedret teint, eller med essentielle olier for en ungdommelig glød!

5 måder til at bruge matcha te - i smoothie, matcha latte og meget mere

4. Matcha hårmaske for sund hårvækst

Fordelene ved Matcha grøn te rækker meget længere end vægtkontrol og anti-aging. Du kan også bruge det bedste matcha pulver til at forberede en nærende hårmaske derhjemme! Bland en teske matcha pulver med kokosolie og en æggehvide for at lave en maske. Påfør denne maske og lad den sidde i mindst en halv time, før du vasker med shampoo. Denne hårmaske med matcha pulver vil stimulere hårvækst og gøre dit hår mere skinnende og sundere.

5 måder til at bruge matcha te - i smoothie, matcha latte og meget mere

5. Matcha Body Butter for ungdommelig hud

Sørg bare for, at du bruger en japansk matcha grøn te af højeste kvalitet, så du får et rent produkt for en effektiv detox og udrensning!

Del med