FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Chlorella

Chlorella er fænomenale og gamle mikroalger, der indeholder det højeste indhold af klorofyl per gram end nogen anden plante på jorden! Klorofyl er kendt for en lang række egenskaber, som inkluderer udrensning, boost til dit velvære og grundet sit høje næringsindhold bidrager til hjerte og hjerne. Det er derfor intet under, at chlorella er klacificeret som en superfood, understøttet af at det er særligt høj på essentielle næringsstoffer, herunder protein, jern, beta-caroten, kalium, fosfor, biotin, magnesium og B-vitaminer. Oplev selv virkningen af dette naturlige tilskud, og opdag hvor let det kan indtages i kapselform eller anvendes i madlavning, såsom bagning, smoothies eller blandes i guacamole.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er chlorella den grønne perle?

Chlorella den grønne perle er en grøn alge, der vokser i ferskvand. På grund af sin rige koncentration af næringsstoffer betragtes det som mad, der leverer alle de næringsstoffer, kroppen kræver. Chlorella pulver har et særlig højt proteinindhold, essentielle fedtsyrer, vitaminer og fibre blandt mange andre vigtige næringsstoffer. Vores økologisk superfood er udvundet ved lav temperatur til vores chlorella kosttilskud, som giver dig mulighed for at modtage alle fordelene i en enkel pulver eller tabletform.

Undersøgelser har vist, at en chlorella kur gavner hele kroppen ved at støtte en sund hormonal funktion, god hjerte-kar-sundhed, er med til at reducere bivirkningerne af kemoterapi og strålebehandling, sænker blodtrykket og kolesterol, og hjælper med at udrense og afgifte vores kroppe. Den rige grønne farve stammer fra den høje koncentration af klorofyl. Vi får alle besked på at spise mere frugt og grøntsager til et godt helbred, men nogle gange kan det være svært at få de anbefalede 500 gram eller 5 stykker frugt om dagen, som det anbefales af ernæringseksperter.

Fordele ved chlorella pulver

Der findes andre alternativer til at få de anbefalede mængder af frugt og grøntsager som juice, men som simpelthen tager for meget tid for de fleste mennesker. Det meste frugt og grønt blegner og bliver set ned på i sammenligning med de sundhedsmæssige fordele, som chlorella pulver kan give.

En chlorella kur gavner dit vægttab ved at regulere hormoner, samt forbedre stofskiftet, forbedre omsætning af kalorier og give mere energi. Det hjælper også til at reducere vægten og kropsfedt og fjerner toksiner. Når vores krop taber sig frigives toksiner men kan hurtig genoptages. Det er vigtigt at skylle disse toksiner ud af vores system så hurtigt som muligt. Chlorellas evne til at forhindre toksiner og tungmetaller til at genoptages i vores kroppe er utrolig god.

Hvis du har metal fyldninger i tænderne, hvis du er blevet vaccineret, hvis du spiser fisk regelmæssigt, hvis du har været udsat for stråling eller forurenet luft eller hvis du spiser forarbejdet fødevarer har du højst sandsynligt et højt indhold af tungmetaller din krop. Det er vigtigt for din generelle sundhed og velvære til at være proaktiv i udrensning af disse tungmetaller og giftstoffer.

Hvad kan en chlorella kur gøre ved min krop?

Et af chlorella den grønne perle mest betydelige sundhedsmæssige fordele er, at det bekæmper toksiner bosat i vores organer herunder bly, cadmium, kviksølv og uran og holder dem fra at blive absorberet i kroppen. Regelmæssig indtagelse af den grønne perles pulver hjælper med at holde tungmetaller fra at blive optaget i vores krop således, at et vægttab, pænere hud, mere energi og andre positive effekter bliver en realitet.

Chlorella pulver anvendes til forebyggelse af kræft, reduktion af strålebehandling bivirkninger, stimulering af immunsystemet, forbedre kroppens reaktion på influenzavaccine, øger antallet af hvide blodlegemer (især hos mennesker med HIV-infektion eller kræft), forebygger forkølelse, beskytter kroppen mod giftige metaller som bly og kviksølv, og bremser aldringsprocessen. Chlorella den grønne perle er en god kilde til protein, fedt, kulhydrater, fibre, klorofyl, vitaminer og mineraler.

En chlorella kur øger de gode bakterier i tarmen med henblik på at forbedre fordøjelsen i en form for detox kur; og for at hjælpe med at behandle sår og sygedomme. Den grønne perles pulver forebygger stress, forstoppelse, dårlig ånde. Med sit høje indhold af antioxidanter reducere de sunde alger kolesteroltallet, øge energi niveauet og afgifter kroppen således, kroppens sundhed holdes sundt.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.