Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
cholin kapsler til lever, hjerne og fedtforbrænding
cholin kapsler til lever, hjerne og fedtforbrænding
cholin kapsler til lever, hjerne og fedtforbrænding
cholin kapsler til lever, hjerne og fedtforbrænding

Cholin Kapsler

213.75 mg 180 Kapsler | Tilskud til lever, hjerne og forbrænding

Oversigt

WeightWorlds Cholin Kapsler er et naturligt kosttilskud lavet af det vandopløselige vitamin cholin, der bidrager til en normal leverfunktion, fedtforbrænding og kognitiv funktion. Ligesom andre B-vitaminer bidrager cholin til at omdanne kulhydrater, proteiner og fedtstoffer til energi. Derudover er cholin også vigtigt til at transportere kolesterol og triglycerider fra leveren til andre celler i kroppen, og bidrager dermed til at begrænse overskydende fedt i leveren.

  • Bidrager til normal leverfunktion
  • Bidrager til normal forbrænding af fedtstoffer
  • Bidrager til normal hjernefunktion
  • 180 kapsler, nok til 6 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er cholin?

Cholin er et vandopløseligt vitamin, der er vigtigt for flere af kroppens funktioner. Din lever producerer selv cholin helt naturligt, men ofte er det ikke nok til at opfylde dine behov for dette vitamin. Derfor kan det være en god idé at supplere din kost med fødevarer, der er en rig kilde på cholin, eller overveje at tage en vitaminpille med cholin for at opfylde din krops behov for cholin, der grundet dets sammensætning minder meget om et B-vitamin.

Ligsom mange andre vitaminer og mineraler er cholin en vandopløselig organisk forbindelse, som din krop ikke kan undvære, og som er essentiel for mange af din krops vitale funktioner. Cholin spiller blandt andet en afgørende rolle i forbrændingen af fedt og bidrager til en normal kognitiv funktion, leversundhed, stofskifte og muskelfunktion samt normal omsætning af homocystein.

Hvordan virker cholin på kroppen?

Cholin arbejder på celleniveau, og din krop bruger det blandt andet til at producere neurotransmitteren acetylkolin, der er vigtigt for din hukommelse, humør og hjernefunktion generelt. Derudover er denne neurotransmitter også vigtig for dit fedtstofskifte.

Cholin er også vigtigt for dit nervesystem, da det ligeledes bruger acetylkolin til at vedligeholde muskler, hjerte og andre vitale funktioner. Derudover bidrager cholin også til forbrænding af homocystein og lipider samt til en normal leverfunktion.

Hvem bør overveje at tage et cholin-tilskud?

Selvom kroppen selv producerer cholin, der ligeledes findes i fødevarer som lever, fisk, bønner og oksekød, kan man i en stresset og hektisk hverdag godt få brug for et ekstra tilskud cholin i form af en vitaminpille. Det gælder faktisk både mænd og kvinder, men især personer der er i forhøjet risiko for at lide af cholinmangel som eksempelvis gravide, personer med højt indtag af alkohol, kvinder efter deres menstruation eller udholdenhedsudøvere.

Her kan du overveje at supplere din kost med WeightWorlds Cholin-kosttilskud, der med en potent daglig dosis på 213,75mg kan opfylde dine daglige behov.

Ingrediensliste

Cholinbitartrat, Antiklumpningsmidler: Magnesiumstearat og Siliciumdioxid, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, Vegetabilsk Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i minimum 3 måneder for at få den optimale virkning.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke ses som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost samt regelmæssig motion. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Opbevaring

Opbevares et køligt og tørt sted utilgængeligt for børn. Holdbarhed: 24 måneder.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Cholin Kapsler
Cholin Kapsler

213.75 mg 180 Kapsler | Tilskud til lever, hjerne og forbrænding

179 kr.

+
Detox Fodplastre
Detox Fodplastre

30 Plastrer | Udrenser mens du sover

179 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(51)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.85% baseret på 64 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Lidt langsom levering men virker som de skal så klager ikke.

N Nour
Bekræftet køb

Har problemer med fedtlever og min læge anbefalede mig at tage et cholin-tilskud. Fandt dem her og de er helt perfekte!

F Frida
Bekræftet køb

Gode til prisen.

M Maryiya
Bekræftet køb

Hurtig levering. God service og fanetiske piller.

N Namu
Bekræftet køb

Har kun taget dem et par uger, men kan allerede mærke en forskel. Så skal helt sikkert købe flere, når jeg er løbet tør.

M Mikael
Bekræftet køb

Købte dem til min mand, der har været alkoholiker i flere år, men endelig er stoppet med at drikke. Lægen anbefalede disse piller til ham, så nu må vi se om de virker.

B Bettinna
Bekræftet køb

Tager cholin under og efter min menstruation, da jeg bløder meget og har brug for et ekstra tilskud.

T Theresa
Bekræftet køb

Har brugt dem i et stykke tid. Kan helt klart anbefale dette cholin tilskud.

R Rachel
Bekræftet køb

Hurtig levering.

N Nima
Bekræftet køb

Bestilte dem mandag, fik dem leveret onsdag.

J Johanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide