Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler
Konjugeret Linolsyre (CLA) kapsler

Konjugeret Linolsyre (CLA) 3000mg

180 stk | Til kolesterol & fedtforbrænding
 • Køb 1 205 kr.
 • Køb 2 390 kr. 410 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 555 kr. 615 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Konjugeret linolsyre til fedtforbrænding og støtte til din krops naturlige hormonbalance
 • Kosttilskud med Omega-6-fedtsyrer
 • Med hele 3000 mg CLA per daglige dosis
 • 180 kapsler, nok til 2 måneder
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Glutenfri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • ISO
 • Laktosefri

Konjugeret linolsyre, der også ofte går under navnet CLA eller Omega6, er en helt særlig fedtsyre, der ofte tages som kosttilskud i forbindelse med et vægttab. CLA findes naturligt i mejeriprodukter og kød, men under en slankekur kan det være fordelagtigt at tage et tilskud med konjugeret linolsyre, da fedtsyren bidrager til normalt kolesterol, stofskifte og meget mere.

WeightWorlds CLA-tilskud er et af de mest potente på markedet, og ved blot at tage 3 kapsler dagligt får du 3000 mg rent konjugeret linolsyre, der kan give din krop vigtige næringsstoffer, så du kan få et skub i den rigtige retning med dit vægttab.

Konjugeret linolsyre til kolesterol, stofskifte og vægttab

Under en slankekur er fedt ofte et fy-ord, men visse fedtsyrer er så vigtige for din krop og velvære, at det er nødvendigt at sikre, at du ikke mangler dem. En af dem er Omega6-fedtsyrer, som også går under navnet CLA, der bidrager til et normalt kolesterolniveau, stoftskifte samt sultfølelse. Netop derfor kan det være fordelagtigt for dig at tage et tilskud med konjugeret linolsyre, hvis du gerne vil tabe dig et par ekstra kilo, så du derved kan fylde dine depoter op med en essentiel umættet fedtsyre, der blandt andet bidrager til:

Kolesterol

Flere videnskabelige studier indikerer, at CLA kan bidrage til et normalt kolesterol ved regelmæssig indtag af linolsyre, især det dårlige LDL-kolesterol. Dermed er det en ideel fedtsyre at få opfyldt sit behov for, hvis man har problemer med høje kolesteroltal.

Vægtkontrol

Studier indikerer, at CLA kan bidrage til vægtkontrol, hvor muskeltab ellers ville være forhindret i processen. Dette er utroligt lovende, da vægttab for nogle ofte kommer på bekostning af deres muskelmasse, da kroppen ofte forbrænder muskler før fedt.

Stofskifte

Dagligt indtag af CLA har ifølge studier også vist sig at være forbundet med ændringer i stofskiftet. Et velfungerende stofskifte er vigtigt under et vægttab, og kan også have en effekt på, hvor sulten du føler dig på bestemte tidspunkter, dit energiniveau, og hvor effektivt du fordøjer mad.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 3 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. CLA-kapslerne bør tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder, før du bedømmer resultaterne.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Skal ikke ses som en erstatning for en sund eller varieret kost. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Bør opbevares et tørt og køligt sted. Ikke velegnet til vegetarer, veganere eller børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Saflorolie (konjugeret linolsyre), Blød Kapselskal: Gelatine: (svin og bovine), Glycerin, Emulgator: Raffineret sojabønneolie, Fugtighedsbevarende middel: Sorbitol, Antioxidant: Propylgallat, Konserveringsmiddel: BHA (Butyleret Hydroxytoluen).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(39)
4 Stjerner
(43)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.82% baseret på 87 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super kvalitet

M Malene
Bekræftet køb

meget godt produkt og god pris

M Marleide
Bekræftet køb

Pillerne er alt for store, jeg kan ikke sluge dem så derfor fungerede de ikke for mig. Rigtig trist da jeg havde glædet mig til at starte på dem

A Annette L
Bekræftet køb

Super fedt produkt!

J Jens
Bekræftet køb

Lækkert!

M Mathias
Bekræftet køb

Jeg har længe døjet med problemer, er nu væk!

J Jessic_A
Bekræftet køb

Meget let at tage og virker godt for mig indtil videre

A Ally
Bekræftet køb

Jeg har prøvet så mange vægttab piller, og dette er blevet en af mine favoritter.

T Trinity
Bekræftet køb

Dette er de stærkeste og mest værdifulde CLA-piller, jeg har set, så jeg synes, de er et godt valg.

R Ruben
Bekræftet køb

De er ret store, men i en form, der gør det let at sluge. Det er lidt irriterende, at du skal tage 3 hele dagen, men bortset fra det synes jeg de er af god kvalitet og godt produkt.

D Daniella

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide