Fri fragt på alle ordrer over 499kr

CoQ10 Pure

200 mg 120 Kapsler | 120 kapsler á 200mg | Tilskud til immunitet & hjernen

Oversigt

I takt med, at du bliver ældre, kan din krop miste sin modstandskraft. Heldigvis kan du genskabe den med styrken fra CoQ10 Pure - et premium kosttilskud af høj kvalitet, der er sprængfyldt med naturlige mikronæringsstoffer til at sørge for, at din krop er beskyttet, så du kan yde dit bedste hver eneste dag. WeightWorld har indkapslet hele 200mg CoQ10 i kapsler, der er nemme at absorbere og hurtige at fordøje. Et fantastisk valg for veganere og vegetarer, og du får et kraftfuldt tilskud, der kan holde dig kørende i hele 4 måneder!

  • Støtter fortsat immunitet i takt med aldrin
  • Rettet mod hjernens sundhed
  • Hjælper naturligt med at forbedre CoQ10
  • 120 Kapsler á 200 mg til i alt 4 måneders forbrug
  • Vegansk og vegetar-venligt
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Glutenfri
  • Laktosefri

Hvad gør CoQ10 Pure?

Kort sagt, giver CoQ10 Pure din krop mikro-næringsstoffer til din immunitet og hjerne fra det øjeblik, det bliver absorberet. CoQ10 er en meget vigtig komponent, der praktisk set bliver brugt i alle cellerne til beskyttelse mod udefrakommende trusler. Ved at tage dette tilskud, giver du et ekstra boost til denne aktive agent, som du har brug for til at bekæmpe elementerne. Derudover er CoQ10 kendt for at spille en vigtig rolle for de mitochondriale funktioner og ATP syntesen, hvilke begge har vist sig at hænge sammen med en normalt fungerende psyke.

Hvordan booster man immuniteten?

Hver eneste gang du bliver syg og herefter rask, og selv hvis du ikke bliver syg, er der et specielt system lavet af kroppens celler, der kaldes det immune system. Dette interne system virker utrætteligt for at beskytte dig fra bakterier og holde dig så rask som mulig. Et stærkt immunsystem svarer til at have den bedste livskvalitet og det længste liv! Det er grunden til, at der er et kæmpe marked for naturlige immunboostere, tilskud til at forbedre immunsystemer og vitaminer til at booste immunsystemet osv. Hvordan vælger man så det bedste? Immunsystem tilskud med CoQ10 bliver i høj grad anset for at være blandt de bedste, da dette fantastiske coenzym er en naturligt beskyttende aktiv agent, som dine celler bruger til at sikre sig, og det er derfor en ideel ingrediens i tilskud til at hjælpe med at beskytte din krops vigtigste forsvar i alle dele af verden.

Hvorfor jeg måske har brug for CoQ10 Pure

Ved siden af alle de gavnlige fordele ved CoQ10, er det også vigtigt at indse, at CoQ10 produktionen inde i kroppen faktisk formindskes med alderen. Det betyder, at med tiden vil din krop begynde at gå glip af dets beskyttende egenskaber. CoQ10 Pure er lige det tilskud, du har brug for, så du kan få niveauet tilbage til normal og genoprette din krops naturlige forsvar.

Fuld Ingrediensliste

Pure CO-Q10 (200 mg), Siliconedioxid, Magnesiumstearat, Microcrystalline Cellulose, HPMC Kapselskal.

Sådan tages CoQ10 Pure

Du skal ganske simpelt tage én CoQ10 Pure kapsel om dagen med et lille glas vand. Tidspunktet betyder ingenting, og disse kapsler kan tages enten på tom eller fuld mave. Det kan dog hjælpe at tage kosttilskuddet på samme tidspunkt hver dag for at få en god rutine. Der er 120 kapsler i hver bøtte, hvilket svarer til omkring 4 måneders vedvarende forbrug.

Ting at huske når du tager CoQ10 Pure

Dette tilskud kan bruges af veganere og vegetarer, men husk altid at tjekke den fulde ingrediensliste, hvis du har nogle specifikke allergier. Vi anbefaler, at du bruger det sammen med en balanceret kost og motion for at opnå alle de gode fordele.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.62% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er tilfreds

Y Ymb
Bekræftet køb

Super kvalitet

D Dorte H
Bekræftet køb

Jeg har taget dette produkt i et par måneder nu og jeg har oplevet at have færre sygedage på arbejdet.

J Jacob
Bekræftet køb

Jeg er ved at være en gammel kone, selvom jeg lyder ung hahahah, okay jeg er dog kun 25 år lige fyldt - tillykke til mig - men jeg stødte på dette produkt på weightworld.dk og læste det er en af deres nye produkter. Jeg sprang ud i det og prøvede det, efter at have læst det hjælper på hjernen og immunforsvaret, og jeg har faktisk oplevet at være mere koncentreret og fokuseret efter at have taget dette kosttilskud i 3 måneder (kan anbefale at købe 3 pakker på en gang)

M Malene
Bekræftet køb

Dette er uden tvivl det bedste kosttilskud jeg nogensinde har prøvet og mest kreative jeg også længe har set

J Jens
Bekræftet køb

Jeg er ernæringsekspert og valgte at købe dette produkt, fordi jeg synes navnet virkede lidt bekendt, noget jeg anbefalede en af mine tidligere kunder, en kunde der havde stor succes med at se en effekt i færre sygdomme om vinteren. Jeg er bundærlig nu og ønsker som resultat af følgende at give 5 stjerner til weightworld: det er så fedt og virker! Jeg købte to bøtter til 2 måneders forbrug, og jeg oplevede at have mindre forkølelse (noget jeg har døjet med længe) og dermed færre sygedage.

D David
Bekræftet køb

Jeg vil gerne være lidt kritisk her. Jeg købte produktet en pakke og oplevede ikke megen forskel, men jeg tror det er vigtigt at købe mere en en pakke for at opleve en forskel i krop.

H Hans
Bekræftet køb

Det kan være svært at finde veganske kosttilskud nogle gange, så dette er perfekt for mig. Vil 100% anbefale.

I Irena
Bekræftet køb

Jeg har aldrig set en af disse med sort peber, så jeg besluttede at prøve, og vil helt sikkert fortsætte

J Jaqueline
Bekræftet køb

Jeg har ikke følt nogen større forskelle med dette endnu

S Salha

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide