Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Coenzym Q10

200 mg 120 Kapsler | Tilskud til immunforsvar & hjerne

Oversigt

Med alderen begynder koppen at miste sin modstandskraft, og her kommer Coenzym Q10 ind i billedet. Q10 er nødvendigt for enzymer i de celler (også kaldet mitokondrier), som kroppen bruger til at producere energi, og fungerer også som en vigtig antioxidant til at beskytte mod frie radikaler. WeightWorlds Rent CoQ10 er et naturligt kosttilskud til energi, hjerne og immunforsvar, og ved blot at tage 1 får du et tilskud, der kan holde dig kørende i 4 måneder!

  • Til immunforsvar, hjerne og energi
  • Naturligt Q10-kosttilskud
  • Antioxidant til frie radikaler
  • Ideelt til vegetarer og veganere
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Glutenfri
  • Laktosefri

Hvad gør Coenzym Q10-tilskud?

Kort sagt giver CoQ10 Pure din krop mikro-næringsstoffer til din immunitet og hjerne fra det øjeblik, det bliver absorberet. CoQ10 er en meget vigtig komponent, der bliver brugt i alle kroppens celler til beskyttelse mod udefrakommende trusler. Ved at tage dette tilskud giver du din krop et ekstra boost af denne aktive agent, som du har brug for til at bekæmpe elementerne. Derudover er CoQ10 kendt for at spille en vigtig rolle for de mitokondrier og ATP-syntesen, hvilke begge har vist sig at hænge sammen med en normalt fungerende psyke.

Hvordan booster man immunforsvaret?

Hver eneste gang du bliver syg og herefter rask, og selv hvis du ikke bliver syg, er der et specielt system lavet af kroppens celler, der kaldes immunforsvaret. Kroppens immunforsvar arbejder konstant for at beskytte dig fra bakterier og holde dig så rask som mulig. Et stærkt immunforsvar kan sikre en god livskvalitet og et langt liv! Det er grunden til, at der er et kæmpe marked for naturlige immunboostere, tilskud til at forbedre immunforsvaret og vitaminer til at booste immunsystemet osv. Men hvordan vælger man det bedste? Tilskud til immunforsvar med CoQ10 bliver i høj grad anset for at være blandt de bedste, da dette fantastiske coenzym er en naturligt beskyttende aktiv ingrediens, som dine celler bruger til at beskytte sig selv, og det er derfor en ideel ingrediens i tilskud til at hjælpe med at beskytte din krops vigtigste forsvar

Hvem bør tage et Q10-tilskud?

Kroppens naturlige Q10-produktion falder helt naturligt med alderen. Det betyder med andre ord, at kroppen med tiden går glip af dets beskyttende egenskaber. CoQ10 Pure er lige det tilskud, du har brug for, så du kan få et normalt Q10-niveau og genoprette din krops naturlige forsvar.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel dagligt med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid.

Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Bør tages med en balanceret kost og regelmæssig motion for at få de bedste resultater.

Ingrediensliste

Rent CO-Q10 (200 mg), Siliconedioxid, Magnesiumstearat, Microcrystalline Cellulose, HPMC Kapselskal.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Coenzym Q10
Coenzym Q10

200 mg 120 Kapsler | Tilskud til immunforsvar & hjerne

239 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

1 Vare

239 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(87)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.20% baseret på 122 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er tilfreds

Y Ymb
Bekræftet køb

Super kvalitet

D Dorte H
Bekræftet køb

Jeg har taget dette produkt i et par måneder nu og jeg har oplevet at have færre sygedage på arbejdet.

J Jacob
Bekræftet køb

Jeg er ved at være en gammel kone, selvom jeg lyder ung hahahah, okay jeg er dog kun 25 år lige fyldt - tillykke til mig - men jeg stødte på dette produkt på weightworld.dk og læste det er en af deres nye produkter. Jeg sprang ud i det og prøvede det, efter at have læst det hjælper på hjernen og immunforsvaret, og jeg har faktisk oplevet at være mere koncentreret og fokuseret efter at have taget dette kosttilskud i 3 måneder (kan anbefale at købe 3 pakker på en gang)

M Malene
Bekræftet køb

Dette er uden tvivl det bedste kosttilskud jeg nogensinde har prøvet og mest kreative jeg også længe har set

J Jens
Bekræftet køb

Jeg er ernæringsekspert og valgte at købe dette produkt, fordi jeg synes navnet virkede lidt bekendt, noget jeg anbefalede en af mine tidligere kunder, en kunde der havde stor succes med at se en effekt i færre sygdomme om vinteren. Jeg er bundærlig nu og ønsker som resultat af følgende at give 5 stjerner til weightworld: det er så fedt og virker! Jeg købte to bøtter til 2 måneders forbrug, og jeg oplevede at have mindre forkølelse (noget jeg har døjet med længe) og dermed færre sygedage.

D David
Bekræftet køb

Jeg vil gerne være lidt kritisk her. Jeg købte produktet en pakke og oplevede ikke megen forskel, men jeg tror det er vigtigt at købe mere en en pakke for at opleve en forskel i krop.

H Hans
Bekræftet køb

Det kan være svært at finde veganske kosttilskud nogle gange, så dette er perfekt for mig. Vil 100% anbefale.

I Irena
Bekræftet køb

Jeg har aldrig set en af disse med sort peber, så jeg besluttede at prøve, og vil helt sikkert fortsætte

J Jaqueline
Bekræftet køb

Jeg har ikke følt nogen større forskelle med dette endnu

S Salha

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide