WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

CoQ10 Pure

300 mg 90 Kapsler | Tilskud til immunitet & hjernen WeightWorld

I takt med, at du bliver ældre, kan din krop miste sin modstandskraft. Heldigvis kan du genskabe den med styrken fra CoQ10 Pure - et premium kosttilskud af høj kvalitet, der er sprængfyldt med naturlige mikronæringsstoffer til at sørge for, at din krop er beskyttet, så du kan yde dit bedste hver eneste dag. WeightWorld har indkapslet hele 300mg CoQ10 i kapsler, der er nemme at absorbere og hurtige at fordøje. Et fantastisk valg for veganere og vegetarer, og du får et kraftfuldt tilskud, der kan holde dig kørende i hele 3 måneder!

  • Støtter fortsat immunitet i takt med aldring
  • Rettet mod hjernens sundhed
  • Hjælper naturligt med at forbedre CoQ10
  • 90 Kapsler til 3 måneders forbrug
  • Vegansk og vegetar-venligt
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Certificeret høj kvalitet
37.34
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad gør CoQ10 Pure?

Kort sagt, giver CoQ10 Pure din krop mikro-næringsstoffer til din immunitet og hjerne fra det øjeblik, det bliver absorberet. CoQ10 er en meget vigtig komponent, der praktisk set bliver brugt i alle cellerne til beskyttelse mod udefrakommende trusler. Ved at tage dette tilskud, giver du et ekstra boost til denne aktive agent, som du har brug for til at bekæmpe elementerne. Derudover er CoQ10 kendt for at spille en vigtig rolle for de mitochondriale funktioner og ATP syntesen, hvilke begge har vist sig at hænge sammen med en normalt fungerende psyke.

Hvordan booster man immuniteten?

Hver eneste gang du bliver syg og herefter rask, og selv hvis du ikke bliver syg, er der et specielt system lavet af kroppens celler, der kaldes det immune system. Dette interne system virker utrætteligt for at beskytte dig fra bakterier og holde dig så rask som mulig. Et stærkt immunsystem svarer til at have den bedste livskvalitet og det længste liv! Det er grunden til, at der er et kæmpe marked for naturlige immunboostere, tilskud til at forbedre immunsystemer og vitaminer til at booste immunsystemet osv. Hvordan vælger man så det bedste? Immunsystem tilskud med CoQ10 bliver i høj grad anset for at være blandt de bedste, da dette fantastiske coenzym er en naturligt beskyttende aktiv agent, som dine celler bruger til at sikre sig, og det er derfor en ideel ingrediens i tilskud til at hjælpe med at beskytte din krops vigtigste forsvar i alle dele af verden.

Hvorfor jeg måske har brug for CoQ10 Pure

Ved siden af alle de gavnlige fordele ved CoQ10, er det også vigtigt at indse, at CoQ10 produktionen inde i kroppen faktisk formindskes med alderen. Det betyder, at med tiden vil din krop begynde at gå glip af dets beskyttende egenskaber. CoQ10 Pure er lige det tilskud, du har brug for, så du kan få niveauet tilbage til normal og genoprette din krops naturlige forsvar.

Skydd
Beskyttelse

CoQ10 Pure er perfekt til at hjælpe med at beskytte din krop mod udefrakommende trusler. Grunden er, at det er fyldt med kvalitets Ubiquinone CoQ10, der er et naturligt coenzym, der bliver brugt i kroppen til at booste din immunitet og forstærke dit naturlige forsvar for at sikre, at du har det bedst muligt.

Vitalisering
Revitalisering

CoQ10 forekommer naturligt i hver eneste celle i din krop. Men det naturlige niveau kan nedbrydes, når du ældes. For at hjælpe dig med at genopfylde dit naturlige niveau, har WeightWorld skabt CoQ10 Pure kapslerne fra kvalitetsingredienser uden brug af genmodificerede organismer.

Absorption
Absorbering

Vores stærke CoQ10 Pure indeholder 300mg etisk udvundet og naturligt fermenteret Ubiquinone for at give bedst mulig effekt med nem absorbering. Du får god værdi for pengene med 300mg styrke i 90 veganske kapsler i hver bøtte, så du har til hele 3 måneders forbrug!

Fuld Ingrediensliste

Pure CO-Q10 (300mg), Siliconedioxid, Magnesiumstearat, Microcrystalline Cellulose, HPMC Kapselskal.

Sådan tages CoQ10 Pure

Du skal ganske simpelt tage én CoQ10 Pure kapsel om dagen med et lille glas vand. Tidspunktet betyder ingenting, og disse kapsler kan tages enten på tom eller fuld mave. Det kan dog hjælpe at tage kosttilskuddet på samme tidspunkt hver dag for at få en god rutine. Der er 90 kapsler i hver bøtte, hvilket svarer til omkring 3 måneders vedvarende forbrug.

Ting at huske når du tager CoQ10 Pure

Dette tilskud kan bruges af veganere og vegetarer, men husk altid at tjekke den fulde ingrediensliste, hvis du har nogle specifikke allergier. Vi anbefaler, at du bruger det sammen med en balanceret kost og motion for at opnå alle de gode fordele.

Læs mere
CoQ10 Pure 300 mg 90 Kapsler | Tilskud til immunitet & hjernen

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har taget dette produkt i et par måneder nu og jeg har oplevet at have færre sygedage på arbejdet.

J Jacob
Bekræftet køb

Jeg er ved at være en gammel kone, selvom jeg lyder ung hahahah, okay jeg er dog kun 25 år lige fyldt - tillykke til mig - men jeg stødte på dette produkt på weightworld.dk og læste det er en af deres nye produkter. Jeg sprang ud i det og prøvede det, efter at have læst det hjælper på hjernen og immunforsvaret, og jeg har faktisk oplevet at være mere koncentreret og fokuseret efter at have taget dette kosttilskud i 3 måneder (kan anbefale at købe 3 pakker på en gang)

M Malene
Bekræftet køb

Dette er uden tvivl det bedste kosttilskud jeg nogensinde har prøvet og mest kreative jeg også længe har set

J Jens
Bekræftet køb

Jeg er ernæringsekspert og valgte at købe dette produkt, fordi jeg synes navnet virkede lidt bekendt, noget jeg anbefalede en af mine tidligere kunder, en kunde der havde stor succes med at se en effekt i færre sygdomme om vinteren. Jeg er bundærlig nu og ønsker som resultat af følgende at give 5 stjerner til weightworld: det er så fedt og virker! Jeg købte to bøtter til 2 måneders forbrug, og jeg oplevede at have mindre forkølelse (noget jeg har døjet med længe) og dermed færre sygedage.

D David
Bekræftet køb

Jeg vil gerne være lidt kritisk her. Jeg købte produktet en pakke og oplevede ikke megen forskel, men jeg tror det er vigtigt at købe mere en en pakke for at opleve en forskel i krop.

H Hans
Bekræftet køb

Det kan være svært at finde veganske kosttilskud nogle gange, så dette er perfekt for mig. Vil 100% anbefale.

I Irena
Bekræftet køb

Jeg har aldrig set en af disse med sort peber, så jeg besluttede at prøve, og vil helt sikkert fortsætte

J Jaqueline
Bekræftet køb

Kvalitetsprodukt, og holder længe

S Sabrina
Bekræftet køb

Lidt dyr, men god kvalitet

C Catherine
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter