Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Detox Fodplastre

10 Plastrer | Udrenser mens du sover

Oversigt

Ved at kombinere vestlige og østlige ideer om sundhed og udrensning, så lavede hudlæger denne detox fod-pad,- den bedste løsning til udrensning! De er lavet på et revolutionært system inspireret af akupunktur, zoneterapi og krops udrensning, og disse fodplaster bruger naturlige ingredienser til at fjerne de uønskede toksiner og urenheder gennem sålen af foden.

  • Hjælper på at udrense mens du sover
  • Indeholder naturlige ingredienser af høj kvalitet
  • Nem og hurtig at anvende
  • Smertefri at bruge
  • Synligt resultat efter anvendelse
  • 5 dages program

Det er altid fordelagtigt at udrense kroppen, så for dem med der lever en travl livsstil og ikke har tid til de konventionelle metoder, kan Detox Foot Pads være den perfekte løsning. Produktet er også ideelt for dem, der eftersøger en ny og unik måde at udrense på; disse fod-pads er en livsoplevelse der er enkel, stressfri og fuldstændig smertefri - hvad kan du mere be om!

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Vigtigheden af udrensning

Hver eneste dag absorberer vores krop toksiner fra luften vi trækker vejret i og gennem maden vi spiser. Men nogen gange kan dette ikke undgås, så de skaber en masse af toksiner i kroppen. Dette forværrer vores naturlige balance og kan resultere i et antal af problemer, herunder stress, træthed, sult - det kan endda påvirke vægten. Derfor er det vigtigt med regelmæssig udrensning: det kan hjælpe på at skabe en ligevægt i kroppen og genoptage dens process for udrensning.

Detox Fod Pads

Ifølge kinesisk naturmedicin indeholder kroppen over 360 akupunktur enheder, hvor 60 af disse, sammensat med de 7000 nervesystemer, er i fodsålerne. Dette gør fødderne til det perfekte sted at udrense kroppen og derfor blev Detox Foot Pads fremstillet. De er lavet ud af naturlige ingredienser, herunder xylitol, bambus og kulpulver, og arbejder således at langsomt absobere uønskede toksiner og urenheder gennem dine fødder mens du sover. Denne teknik medfører at de er enkle og smertefrie, og en god løsning for dem der ikke ønsker at tage gentagne piller eller kedelig creme. Hver pakke indeholder nok til et 5-dagsprogram, hvilket gør det til et ideelt udrensningsprogram.

Brugsanvisning

01. Trin

Tag 2 plastre (1 for hver fod og fjern dem fra pakken)

02. Trin

Påfør 1 plastre til sålen af hver fod. Du bør have dem på mens du sover.

03. Trin

Remove gel pad cover and make sure your abdominal area is clean and dry

04. Trin

De vil arbejde på at absorbere dine toksiner i kroppen, mens du sover.

05. Trin

Når du vågner, så tag forsigtigt plastrene af fra sålerne af dine fødder.

06. Trin

Undersøg plastrene. Farven vil være afhængig af niveauet af toksiner i din krop.

Ingredienser

Xylitol, Bambusa Arundinacea (bambuspulver), Dextrin, Cellulose, kul pulver, Tourmaline, absorberende syre

Gode råd

Disse Detox Foot Pads bruger naturlige ingredienser og er en udrensningmetode baseret på urter, så derfor er de sikre at bruge med ingen kendte bivirkninger. Hvis du ikke har brugt dem før, anbefaler vi at du gennemlæser listen for ingredienser for at sikre om nogen personlig allergi. For at få mest nytte ud af plastrene, venligst brug dem hver dag for 5 dage. Du vil efterfølgende se at plastrene så småt bliver lysere; dette er helt normalt, fordi det viser at toksinerne fjernes fra kroppen. Hvis du er gravid eller på medicin, venligst tal med din læge inden brug.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.76% baseret på 20 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget godt produkt. This product is very good and after detoxification I was full with energy and fill much better. Everyone should try this.

E Emilija G
Bekræftet køb

Super godt produkt

B Bettina H
Bekræftet køb

Jeg synes jeg har mere energi når jeg vågner op og har sovet med disse fodplastre på. Det er lækkert. :)

M Mie G.
Bekræftet køb

Jeg føler mig mere energisk og kan ligesom mærke at jeg er blevet udrenset over natten. Føler at det holder mig sund, så jeg er godt tilfreds.

C Cille
Bekræftet køb

fik dem anbefalet af en kollega og de er da meget gode. *smiler*

B Brigitte J.
Bekræftet køb

Min søster gav mig disse fodplastre i gave, fordi hun syntes åbenbart jeg skulle have renere fødder (haha sjovt). Jeg synes nu egentlig at mine fødder er rene i forvejen men okay. Jeg må erkende at jeg kan se en forskel, ved at huden er blevet mere ren da jeg havde et par bumser før.

M Mads Madsen
Bekræftet køb

Hurtig levering og produktet er fint

A Anette
Bekræftet køb

Dette produkt har været rigtig interessant fordi jeg kan bruge disse plaster i stedet for kosttilskud

A Anne Larsen
Bekræftet køb

fik dem anbefalet af en kollega og de er da meget gode. *smiler*

B Brigitte J.
Bekræftet køb

Min kone insisterede på at jeg skulle prøve det fordi jeg altid er tømt for energi og let bliver syg. Jeg troede ikke på det, men nu fortjener de squ en anmeldelse. Jeg forstår ikke helt hvordan, men har fået meget mere energi og føler mig faktisk sund og energisk. Bruger dem en gang i mellem og det er en fornøjelse at vågne op. Det kan klart anbefales at prøve!

T Torben
Bekræftet køb

Hurtig levering og produktet er fint

A Anette
Bekræftet køb

Læste om disse på en blog og havde stoooore forventinger efter at havde set billeder. Det er helt vildt hvordan de virker. bruger dem en gang om ugen / hver anden uge. Det fungerer fint for mig. De første gange var de helt sorte efter brug

A Anne Sofie
Bekræftet køb

Super fed idé

S Steffen
Bekræftet køb

Jepper, så fandt jeg en nem løsning på mit lille problem.

p paul
Bekræftet køb

Disse føles lidt underlige i starten, men når du først er vant til dem på dine fødder, er de i orden. Jeg var ikke sikker på, om de ville fungere særlig godt, men da jeg tog dem af kunne jeg se at der var stor virkning

S Sascha
Bekræftet køb

Disse føles lidt sjove på dine fødder, men du kan se resultaterne efter!

O Olivia
Bekræftet køb

Disse er virkelig seje! Da jeg først brugte dem, var de ganske mørke, men nu er de meget lysere, så det viser at de virker.

C Carla
Bekræftet køb

Ret enkle at anvende, jeg vil anbefale disse til andre, der ønsker at detox som mig, men ønsker noget naturligt. Jeg kan ikke lide drikke detox, så disse er perfekte

D Donna
Bekræftet køb

Føles lidt underlig på mine fødder, men kunne ikke tro det om morgenen da jeg vågnede, hvor meget det havde absorberet

E Emma
Bekræftet køb

Føltes lidt underligt på fødderne i starten, men ikke noget problem nu

E Edwina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide