Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Detox Fodplastre

30 Plastrer | Udrenser mens du sover

Oversigt

Ved at kombinere vestlige og østlige ideer om sundhed og udrensning har hudlæger lavet disse detox-fodplastre til udrensning af kroppen. Detox fodplastre er udviklet på baggrund af teknikker inspireret fra akupunktur, zoneterapi og velkendte udrensningskure, og indeholder naturlige ingredienser som xylitol, bambus, turmalin, malurt og C-vitamin til at fjerne uønskede urenheder, mens du sover. Forkæl din krop og velvære ved at sætte to plastre under hver fod om aftenen, før du går i seng.

  • Naturlige ingredienser som C-vitamin, Bambus og Malurt
  • Plastre til udrensning mens du sover
  • 30 plastre, nok til 15 dage
  • Synligt resultat efter brug
  • Smertefri og nemme at bruge

Vigtigheden af udrensning

Kroppen absorberer dagligt toksiner fra luften og gennem den mad, vi spiser. Det er stort set uundgåeligt, og derfor vil der helt naturligt ophobe sig toksiner i kroppen, hvilket kan påvirke kroppens naturlige balance og føre til en række helbredsmæssige problemer som stress, træthed, sult - det kan endda have en effekt på vægten. Netop derfor vælger flere at tage en udrensningskur til at skabe balance i kroppen, og her er naturlige løsninger et godt alternativ.

Detox Fodplastre

Ifølge kinesisk naturmedicin er der 360 akupunkturpunkter i kroppen, hvor 60 af disse samt 7000 nervepunkter er under fødderne. Det gør fødderne til det perfekte sted at udrense kroppen, og det er med det i tankerne, at Detox Fodplastrene blev udviklet. Plastrene er lavet af naturlige ingredienser som xylitol, bambus og malurt, og absorberer langsomt uønskede toksiner og urenheder ud gennem dine fødder, mens du sover. Denne teknik betyder, at plastrene er nemme at bruge og smertefrie, og er en god løsning til dig, der ikke ønsker at tage piller dagligt eller bruge cremer. Hver pakke indeholder 30 plastre, hvilket er nok til en 15-dages udrensningskur.

Brugsanvisning

01. Trin

Tag 2 plastre (1 til hver fod)

02. Trin

Tag langsomt beskyttelsesfilmen af.

03. Trin

Sæt 1 plaster under hver fod. Du skal have dem på, mens du sover.

04. Trin

Mens du sover, arbejder de aktive ingredienser på at absorbere toksiner fra kroppen.

05. Trin

Tag forsigtigt plastrene af, så snart du vågner.

06. Trin

Undersøg plastrene. Farven vil afhænge af niveauet af toksiner i din krop.

Ingrediensliste

Bambuseddike (fra bark, grene) (65%), Dextrin (10%), Chitosanpulver (10%), Turmalin (5%), Malurtekstrakt (4%), C-vitamin (fra appelsin) (4%), Agaricus Blazei Murill-pulver (2%).

Anbefalinger

Detox Fodplastre er en udrensningskur lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle bivirkninger. For at få de bedste resultater bør du bruge plastrene dagligt i 15 dage. Med tiden vil du se, at plastrene morgenen efter bliver lysere; dette er helt normalt, da det blot indikerer, at toksiner fjernes fra kroppen. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Detox Fodplastre
Detox Fodplastre

30 Plastrer | Udrenser mens du sover

179 kr.

+
Aktivt Kul Tabletter
Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Til oppustethed og luft i maven

149 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(88)
4 Stjerner
(49)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.20% baseret på 146 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget godt produkt. This product is very good and after detoxification I was full with energy and fill much better. Everyone should try this.

E Emilija G
Bekræftet køb

Super godt produkt

B Bettina H
Bekræftet køb

Min søster gav mig disse fodplastre i gave, fordi hun syntes åbenbart jeg skulle have renere fødder (haha sjovt). Jeg synes nu egentlig at mine fødder er rene i forvejen men okay. Jeg må erkende at jeg kan se en forskel, ved at huden er blevet mere ren da jeg havde et par bumser før.

M Mads Madsen
Bekræftet køb

Dette produkt har været rigtig interessant fordi jeg kan bruge disse plaster i stedet for kosttilskud

A Anne Larsen
Bekræftet køb

Super fed idé

S Steffen
Bekræftet køb

Jepper, så fandt jeg en nem løsning på mit lille problem.

p paul
Bekræftet køb

Disse føles lidt underlige i starten, men når du først er vant til dem på dine fødder, er de i orden. Jeg var ikke sikker på, om de ville fungere særlig godt, men da jeg tog dem af kunne jeg se at der var stor virkning

S Sascha
Bekræftet køb

Disse føles lidt sjove på dine fødder, men du kan se resultaterne efter!

O Olivia
Bekræftet køb

Disse er virkelig seje! Da jeg først brugte dem, var de ganske mørke, men nu er de meget lysere, så det viser at de virker.

C Carla
Bekræftet køb

Ret enkle at anvende, jeg vil anbefale disse til andre, der ønsker at detox som mig, men ønsker noget naturligt. Jeg kan ikke lide drikke detox, så disse er perfekte

D Donna

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide