Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Detox & Udrensning

Detox om vinteren - tips til udrensning af kroppen

I de kolde vintermåneder er det meget normalt for de fleste danskere at føle, at vores krop er i en eller anden form for ubalance. Man er træt, deprimeret, mangler fysisk og mentalt overskud, er overvægtig og har fordøjelsesproblemer.

Den kropslige ubalance kan skyldes den manglende D-vitamin, som mange danskere har problemer med at få nok af i de kolde vintermåneder.

Men det kan også skyldes en hård julemåned, hvor man har stresset og chokeret kroppen med alt for meget fed mad, sukker, alkohol og inaktivitet.

Derfor kan det være en god idé at kaste sig ud i en vinterrengøring af kroppen ved at tage en detox-kur, som kan hjælpe kroppen tilbage i en sund balance fri fra affaldsstoffer og toksiner.

Med denne artikel tænkte vi, at vi vil hjælpe dig med at få en krop i perfekt balance med en detox kur, hvor du blandt andet udrenser dit tarmsystem med Colon Cleanse under en 10-dages udrensningskur. Køb Colon Cleanse til 10-dages detox-kur her.

Hvad er detox?

Detox er den engelske betegnelse for afgiftning eller udrensning af kroppen. Ofte kan kroppen udrense sig selv via tarmene, leveren, nyrerne, lungerne og huden.

Men problemet er, at din krop ikke kan nå at udrense sig for den mængde affaldsstoffer, som du får via mad eller drikkevarer.

Derfor vil der automatisk ske en ophobning af toksiner, som kan føre til træthed, fordøjelsesproblemer, manglende overskud, uren hud, en følelse af depression og mange andre sundhedsproblemer.

Årsagen til, at kroppen ikke kan overkomme at udrense sig selv, er meget simpel. Vi har ganske enkelt en tendens til at indtage flere tilsætningsstoffer end tidligere, og spiser blandt andet mad med konserveringsmidler, farvestoffer, smagsforstærkere og sprøjtemidler.

Dertil kommer, at vi belaster kroppen med kaffe, te, alkohol, sukker, medicin og dårlige fedtstoffer, og udsætter dermed kroppen for en masse forurening, som kan føre til en masse sundhedsmæssige problemer.

Derudover er mange af de fødevarer, som du kan købe i de danske butikker, forarbejdede, og indeholder ikke specielt mange vitaminer og mineraler.

Netop det er problematisk, da kroppen har brug for disse essentielle næringsstoffer for at detoxe alle de skadelige affaldsstoffer, som har en tendens til at hobe sig op og skabe problemer i kroppen.

Hvis din krop ikke formår at afgifte sig selv, kan du prøve en detox kur, især en der renser dit tarmsystem, da toksiner ofte har en tendens til at ophobe sig i netop tarmene.

Her kan især anbefales Colon Cleanse, som er en 10-dages detox kur, hvor dine tarme bliver renset igennem, hvilket ikke kun er ideelt til luft i maven og fordøjelsesbesvær, men ligeledes kan bidrage til mere energi, og at du føler dig lettere. Køb Colon Cleanse til 10-dages detox-kur her.

Udrens kroppen med en detox kur for at få mere energi, overskud og bedre fordøjelse.

Hvad gør en detox-kur ved kroppen?

Under en detox kur hjælper du din krop med at afgifte sig selv for ophobede affaldsstoffer og toksiner, som fører til manglende energi, udmattethed, overvægt, manglende mentalt og fysisk overskud samt flere andre sundhedsproblemer.

En udrensningskur tager alt fra 3 til 30 dage, og kan ligeledes føre til, at din krop bedre kan optage essentielle vitaminer og mineraler fra den mad, som du indtager, så du dermed kan få mere ud af de næringsstoffer, som du indtager via kosten.

Overordnet set er der flere fordele ved at gennemgå en detox-kur, når du kan mærke, at kroppen har brug for at blive 'nulstillet' eller udrenset for toksiner. Her nedenfor kan du se de primære årsager til, at du bør gennemføre en udrensningskur mindst et par (helst flere) gange om året:

Udrenser skadelige toksiner fra kroppen

I din daglige kost spiser du ofte mad med konserveringsmidler, farvestoffer, smagsforstærkere og sprøjtemidler, som ophober sig som affalddstoffer i kroppen, hvilket kan skabe problemer. En detox-kur kan udrense disse toksiner, som kan have en positiv effekt på alt fra dit energi til immunforsvar.

Giver dig et energi-boost

En detox kur kan bidrage til, at du får mere energi samt fysisk og mentalt overskud. Netop det kan gøre, at du ikke føler dig så udmattet eller træt. Ofte vil du efter en udrensningskur også opleve at sove bedre og dybere om natten.

Mindre stress, mere overskud

Under stress udløser din krop kortisol, som er kroppens primære stresshormon, der produceres i binyrerne. En øget ophobning af toksiner kan give stresslignende symptomer, som kan føre til en overproduktion af kortisol.

Så når du udrenser kroppen, vil du også kunne mærke en ændring i din mentale tilstand, som ofte fører til en dybdere sindsro og en hjerne i balance.

Vægttab

Giftstoffer og toksiner kan være direkte skadeligt for din fedtforbrænding, hvilket kan gøre det sværere for dig at holde vægten eller tabe dig.

Overvægt øger risikoen for at lide af forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og diabetes, og derfor kan det være fordelagtigt for dig at gennemføre en detox-kur.

På den måde kan du nemlig udrense de skadelige toksiner, som er i fedtcellerne, og netop det kan bidrage til at give din fedtforbrænding og stofskifte et naturligt boost.

Bedre fordøjelse

Luft i maven, oppustethed og fordøjelsesproblemer kan ligeledes skyldes, at du har alt for mange toksiner i kroppen. Derfor kan en detox-kur specielt til tarmene gøre underværkere for din fordøjelse, hvilket kan gøre, at du føler dig lettere og ikke får maveproblemer.

En velfungerende fordøjelse er essentielt for, at du har en krop i balance, da fordøjelsessystemets funktion er at nedbryde den mad, som du spiser, til enkelte næringsstoffer, som kan optages i tarmene og føres videre ud i systemet, så din krop kan fungere optimalt

Her kan du eksempelvis tage en effektiv 10-dages udrensningskur med et kosttilskud som Colon Cleanse, der nulstiller din mave og udrenser dine tarme helt naturligt.Køb Colon Cleanse til 10-dages detox-kur her.

Prøv en detox kur, der udrenser tarmene, da det kan forebygge oppustethed og forbedre optagelsen af næringsstoffer.

Hvilken detox kur skal du vælge?

En 7-dages detox kur med en masse grøntsager, supper, frugter og te, hvor du ikke spiser slik, chips eller fastfood undervejs, kan være dit første skridt i vejen til en sundere livsstil.

Hvis du gerne vil speede din udrensning lidt op, kan du overveje at drikke en decideret detox-te propfyldt med superfoods, som effektivt kan bidrage til at udrense kroppen for toksiner. Køb detox-te med superfoods her.

Hvis du kaster dig over en detox-kur udelukkende med nærende supper, grøntsager og frugter, er det vigtigt, at du drikker en masse vand under kuren. Det hjælper ikke kun med at holde dig hydreret, men bidrager også til at udskille toksinerne effektivt.

Men hvis du ikke har modet eller overskuddet til at kaste dig over en udrensningskur, hvor du skærer alt det mad, som du elsker, fra din kost, kan du i stedet overveje at tage et (eller flere) kosttilskud, som effektivt kan udrense kroppen fra affaldsstoffer.

Her nedenfor kan du læse nogle af vores anbefalinger på naturlige kosttilskud, som du kan bruge som en detox kur, så du kan få en krop i perfekt balance.

Aktivt kul - gaven til maven

En skarp Underberg kalder man populært gaven til maven. Men aktivt kul er faktisk en endnu bedre gave, som du kan give maven under en udrensningskur, da det kan hjælpe med en sund tarmflora, forebygge forstoppelse, reducere luft i maven samt oppustet mave og udrense kroppen for giftstoffer.

Aktivt kul lægger sig nemlig som et filter i maven, og har en unik evne til at udrense de affaldsstoffer, som kan skabe problemer i maven. Køb aktivt kul-kapsler her.

Udrens dine tarme med probiotika og kostfibre

En sund tarmflora er ikke kun essentiel for at undgå forstoppelse, oppustet mave eller fordøjelsesproblemer.

Dine tarme er vigtige for, at du får fuld nytte af de vitaminer og mineraler, som du indtager, da næringsstoffer optages i tarmene og føres videre ud til hjertet, hjernen, nyrene, leveren og resten af kroppen.

Så overvej at udrense tarmene med både probiotika og kostfibre, da det er vigtigt for, at alle din krops funktioner fungerer.

Netop det kan du gøre med et kosttilskud som Colon Cleanse, som er en 10-dages udrensningskur specielt formuleret til at udrense dine tarme. Køb Colon Cleanse til 10-dages detox-kur her.

På den måde kan du give dig selv de bedste forudsætninger for at få en bedre fordøjelse, undgå maveproblemer samt få mere energi og overskud.

Få mere energi og overskud med detox-te

En detox-te propfyldt med superfoods, mineraler og vitaminer kan være den perfekte udrensningskur til at afgifte kroppen for affaldsstoffer.

Det kan også skabe balance i maven, immunforsvaret, sjæl og krop generelt, hvilket kan give dig de bedste forudsætninger for at nå i mål med dit vægttab eller få en krop eller sind i perfekt balance.

Her kan vi især anbefale WeightWorlds detox-te, som virker udrensende, og som bliver leveret med 28 teposer, hvilket er velegnet til en 28-dages detoxkur. Køb detox-te til udresning af kroppen her.

Andre interessante artikler