Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

E-Vitamin 400 IE

180 kapsler | Til huden og immunforsvaret
245 kr. 1.36 kr. / dag

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • E-vitamin med hele 400 IE per dags dosis
 • Rigt på antioxidanter til immunsystemet, hjertet og øjnene
 • Hjælper med at holde huden hydreret og fyldig
 • Tag 1 kapsel dagligt - nok til 6 måneders forbrug
 • Produceret i EU
 • Tilfredshedsgaranti
 • Glutenfri
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • GMO Free

En vigtig antioxidant til hud, hjerte og immunforsvar

E-vitamin er en vigtig antioxidant, der beskytter kroppens celler mod at blive nedbrudt samt frie radikaler. Vitaminet har en vigtig betydning for et normaltfungerende immunforsvar, hjertesundhed, sund hud og øjne, og netop derfor vælger flere at tage et potent E-vitamin-tilskud for at give deres velvære et skub i den rigtige retning. Flere undersøgelser har vist, at E-vitamin kan medvirke til at stimulere kroppens immunforsvar samt hæmme blodets evne til at koagulere (klumpe sig sammen), og det lille vitamin har dermed en vigtig betydning for din generelle sundhed.

Beskytter sunde umættede fedtstoffer og kroppens celler

Ved vægttab og sundhed tænker man ofte, at fedt udelukkende er negativt. Men det er ikke tilfældet, da visse fedtstoffer faktisk kan være sunde og nødvendige for, at flere af dine krops funktioner fungerer: Nemlig umættede fedtstoffer. Disse fedstoffer er vigtige, da de er en essentiel byggesten i kroppens celler, og E-vitamin beskytter netop disse celler mod at blive nedbrudt og harske.

Det betyder også, at hvis man indtager store mængder mættede fedtstoffer, som du ofte finder i mejeriprodukter, hårde margariner og kød, så stiger dit behov for E-vitamin også. Så hvis du har en kost og livsstil, der er ude af balance, kan du med fordel forkæle din krop med et vigtigt antioxidant kosttilskud i form af E-vitaminer for at give din krop de nødvendige beskyttende byggesten.

Hvilke fordele er der ved E-vitamin?

E-vitamin er som sagt en antioxidant, der er vigtig for dit velvære og generelle helbred, men vitaminet har også meget specifikke fordele, der er værd at have i tankerne, når du er på udkig efter et supplere din afbalancerede kost og regelmæssige motion med et vitamin-tilskud:

 1. E-vitamin er vigtigt for flere af kroppens funktioner
 2. Hjælper med at bekæmpe frie radikaler, der skader kroppens celler
 3. Hjælper kroppen med at afhjælpe oxidativ stress og celleskader
 4. Et vigtigt vitamin til normal hjertesundhed
 5. Bruges ofte som tilskud sidst i graviditeten for at reducere sandsynligheden for svangerskabsforgiftning
 6. Et nødvendigt vitamin for sund hud og hår

Hvad er E-vitamin godt for?

E-vitamin er en antioxidant, som beskytter kroppens celler mod skadelige frie radikaler, der bidrager til at nedbryde kollagen og celler. E-vitamin beskytter fedtstofferne i kroppen mod at blive harske og nedbrudt, og bidrager til at vedligeholde normal hud og immunforsvar.

Hvad er symptomerne på E-vitamin mangel?

Symptomer på E-vitamin-mangel viser sig ofte som tørre øjne, dårligere sårheling og tilbagevendende revner i læberne. Hold også øje med, om du har svært ved at komme over infektioner eller bliver oftere sygd end normalt. På lang sigt kan mangel på E-vitamin føre til nerveskader.

Hvad er den anbefalede dagsdosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 E-vitamin-kapsel dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Overskrid ikke den anbefalede dagsdosis.

Kan man bruge E-vitamin til huden?

Et dagligt indtag af E-vitamin til huden bidrager til hudens cellefornyelse, og er et vigtigt vitamin til hudpleje og at pleje huden generelt.

Er der bivirkninger ved E-vitamin?

Vores E-vitamin kapsler er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige bivirkninger.

Kan alle tage E-vitamin kapsler?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(198)
4 Stjerner
(47)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.77% baseret på 245 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Et fantastisk produkt og et fantastisk sted at handle online. Jeg vil anbefale dem hver gang !! Smertefrit og en super service!! :-) :-)

J Jotindro K
Bekræftet køb

Great product

N Natalia K
Bekræftet køb

Blev anbefalet af lægen at tage e vitamin på grund af usund kost og overvægt.

A Anders
Bekræftet køb

Har haft problemer med generel træthed og udmattethed, men det er ikke længere så udpræget, siden jeg begyndte at tage vitamin e.

M Michael
Bekræftet køb

Har target vitaminpillerne i et stykke tid, og det virker til at have haft en effekt på mit immunforsvar. Har hvert fald ikke været syg, siden jeg startede.

M Maria
Bekræftet køb

Tager dem for at forebygge blodpropper.

P Philip
Bekræftet køb

Blev anbefalet af min læge at tage e vitamin under min graviditet, så fandt det her.

T Tina
Bekræftet køb

Lidt langsom levering. Men vitaminpillerne er gode til prisen.

L Lisa
Bekræftet køb

Hurtig levering. Got kostilskud.

M Martin
Bekræftet køb

Gode vitaminpiller til prisen.

K Karin

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber