Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Hvad er Kulhydratblokkere - Hvor kan man købe dem henne?

Fedt og kulhydrater spiller en stor rolle for vores vægttab. Madvarer såsom brød, kartofler, ris og pasta er rige på kulhydrater og kan derfor øge din vægt. Naturlige fedt- og kulhydratblokker tilskud indeholder ingredienser som er kendte for at absorbere fedtet og kulhydraterne for at undgå at de bliver absorberet af din krop.

Hvad er kulhydrater?

Hvad er kulhydrater?

Der findes forskellige slags kulhydrater og de vigtigste kan man finde i vores kost i form af forskellige sukkerarter, kostfibre og stivelse. De kulhydrater vi får igennem maden bliver omdannet til glukose, hvorefter det bliver optaget i blodet og derefter hjælper det bl.a. med til at stabilisere vores blodsukker og det forbrændes til energi. Derudover bliver det omdannet til glykogen der optages i kroppen hvor det bliver oplagret i leveren og musklerne. Det er kulhydraterne der er kroppens primære energikilde, så selvom man ofte hører at de er usunde og man skal holde sig væk fra dem når man gerne vil tabe sig og forbrænde fedt hurtigere. Hertil skal det siges at man ikke skal holde sig fra dem, men man skal finde den rigtige kombination af kulhydrat, fedt og energi for kroppen, så man på den måde kan hjælpe kroppen med at forbrænde fedt hurtigere og på den måde få hjælp til vægttab.

Når man gerne vil tabe sig er det en god idé at skære ned på kulhydraterne og skære de dårlige kulhydrater fra som er tomme kalorier. På denne måde kan man få hjælp til vægttab, men nogle gange kan det godt være svært at skære de dårlige kulhydrater fra. Når man først har besluttet sig for at ligge sin livsstil om eller har besluttet sig for at opnå et vægttab kan det godt være svært at ligge kosten fuldstændig om med det samme, da kroppen kan reagere forskelligt. Mange kan få fornemmelsen af træthed hvis man ligger kosten fuldstændig om fra den ene dag til den anden, da man mangler det sukker man måske plejer at spise. Nogle af de dårlige kulhydrater mange har svært ved at undvære med det samme er hvidt brød, pasta og kartofler. Hos WeightWorld har vi kulhydratblokker der kan hjælpe med at blokere de overskydende kulhydrater i at blive optaget i kroppen.

Hvor findes de værste kulhydrater?

For at vide hvor kulhydratholdig en fødevare er, bruges der et indeks som kaldes Glykæmisk Indeks. Indekset bruges af folk som forsøger at opnå vægttab, da en fødevare med et højt niveau på GI skalaen, vil have større negativ effekt på dit vægttab. For at gøre det nemmere for dig at vide hvilke fødevare du skal undgå, har vi her samlet en liste over de mest almindelige fødevarer, som ligger højt eller mellem på det Glykæmiske Index.

Højt GI Mellem GI
Hvidt brød, hvide ris, riskager, knækbrød, cornflakes, bagte kartofler, pizza, croissanter, majs, pastinak, rødbeder, rosiner, dadler, vandmelon, kiks, wienerbrød, meget slik, glukose (druesukker) Rugbrød, pasta, brune ris, Basmati ris, nye kogte kartofler, usødet mysli med nødder, banan, appelsin, vindrue, rå gulerod, tørret abrikos, chokolade, usødet frugtsalat, flødeskumskage, sukrose (sukker)

Hvad er kulhydratblokkere?

Hvad er kulhydratblokkere?

Denne form for vægttabssupplement kan være en hjælp til vægttab, så man mere effektivt kan opnå det ønskede vægttab. Som det fremgår af ordet så er kulhydratblokkere med til at blokkere for kulhydrater. Det er ikke et mirakelmiddel der gør at man bare kan spise løs af en masse tomme kalorier og dårlige kulhydrater og samtidig tabe sig, men det er et supplement til vægttab der kan hjælpe med at de overskydende kulhydrater ikke optages i kroppen som fedtdepoter. Dette sker ved at kulhydratblokkeren går ind og blokerer for det enzym, som netop omdanner unødvendige kulhydrater til fedt. Ved at blokere enzymer, vil kulhydraterne blive udskilt gennem kroppens naturlige udskilningsproces, så de altså aldrig bliver optaget eller lagret i kroppen. Så når man gerne vil opnå et vægttab, men har svært ved at undvære alle de usunde kulhydrater på én gang kan kulhydratblokker være en hjælp, så man kan opnå et bedre vægttab og forbrænde fedt hurtigere.

Kulhydratblokkere hos WeightWorld

Her hos WeightWorld har vi bl.a. Maxmedix Carb no More der er et naturligt fremstillet supplement til vægttab. Dette supplement kan hjælpe med at omdanne de overskydende kulhydrater til energi, så de ikke optages som fedt og oplagres i fedtdepoterne. På denne måde kan kroppen bedre koncentrere sig om at forbrænde fedt hurtigere, så man på den måde får hjælp til vægttab. Nogle af ingredienserne i Maxmedix Carb no More er hvid kidney bønne ekstrakt, som er med til at blokere for kulhydraternes optagelse. C-vitamin, som kan hjælpe med at skabe balance i kroppen, som er en vigtig faktor når man gerne vil opnå et vægttab og guarana som har et højt indhold koffein, hvilket kan give kroppen mere energi.

Udover Proto-col kulhydratblokker har vi også Active T5 Black som kan hjælpe med at forbrænde fedt hurtigere, så man på den måde også kan opnå hjælp til vægttab. Dette supplement er fremstillet af naturlige ingredienser som kan hjælpe med at opnå vægttab. det har et højt indhold af koffein på 250mg. som kan hjælpe med at sætte forbrændingen op og kan hjælpe med at øge stofskiftet så man på den måde får en god kombination af hjælp til vægttab.

Andre supplementer til vægttab

Der findes rigtig mange forskellige måder at få hjælp til vægttab på. Det er ingen hemmelighed at kost og motion spiller de største roller når det kommer til vægttab, men nogle gange kan det være svært at komme i gang med et vægttab og nogle gange trænger man bare til en kickstarter. Her hos WeightWorld har vi et stort udvalg af hjælp til vægttab, vi har bl.a. superfoods som bl.a. består Green Coffee Pure, Garcinia Cambogia, Hindbær Keton, Gojibær og mange andre. Vi har forskellige former for slankepiller, herunder tilbyder vi appetitnedsættere der kan hjælpe med at mindske appetitten, stofskifte booster, som kan hjælpe med at øge stofskiftet, som kan være en hjælp til lavt stofskifte. Derudover har vi et udvalg af fedtforbrændere der kan hjælpe med at øge forbrændingen af fedt og fedt- og kulhydratblokkere som kan hjælpe med at blokkere for optagelsen af overskydende kulhydrater så man ikke behøver at undvære alle kulhydrater.

Udover de ovenstående vægttabssupplementer har vi også forskellige former for udrensning så man kan rense kroppen for overskydende affaldsstoffer så man kan starte vægttabet på den bedst mulige måde.

Anbefalede Produkter

Del med