Forskolin 1000 mg

60 kapsler | Kosttilskud til fedtforbrænding
155 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Forskolin-tilskud til fedtforbrænding
  • Bidrager til at vedligeholde muskler
  • Højeste dosis Forskolin på markedet - hele 1000 mg per dag
  • 60 kapsler - nok til 1 måneds forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er forskolin?

Forskolin er også bedre kendt som Coleus forskohlii, der er en urt, der traditionelt er blevet anvendt inden for ayurvediske behandling. Forskolin er blevet brugt som naturmedicin i flere generationer, og er i dag et utroligt populært kosttilskud til især vægttab, da det siges at kunne øge niveauet af nogle af kroppens hormoner. Derudover indikerer videnskabelige studier, at forskolin bidrager til at øge cAMP-niveauerne i kroppen, der er forbundet med øget fedtforbrænding, hvilket har gjort forskolin til et utroligt populært kosttilskud i hele Europa og USA.

Fordele ved forskolin

Vægttab

Udover sine forfriskende egenskaber er forskolin populært i store dele af Asien, da det har været anvendt i generationer som et naturligt kosttilskud til vægttab. Siden da har der været lovende undersøgelser, der har forbundet forskolin med øget fedtforbrænding.

Vedligeholdelse af muskler

Foruden at bidrage til fedtforbrænding indikerer studier også, at forskolin kan bidrage til at bevare muskelmasse. I et studie foretaget på overvægtige mænd skulle deltagerne tage forskolin to gange dagligt i en periode på 12 uger. Her fandt man frem til, at der er en potentiel sammenhæng mellem indtag af forskolin og vægttab samt det mandlige kønshormon, som bidrager til at vedligeholde muskelmassen. Det er især lovende for personer, der gerne vil tabe sig uden at risikere at miste for meget muskelmasse og styrke, som man ellers kender det ved et vægttab.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel 2 gange dagligt - 1 kapsel 30 minutter før morgenmad og 1 kapsel 30 minutter før frokost. Skal tages med et stort glas vand. Tag ikke flere end den anbefalede daglig dosis. Bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få den optimale effekt ud af tilskuddet.

Anbefalinger

Bør tages sammen med en sund og velbalanceret kost samt regelmæssig motion for at få de bedste resultater. Er velegnet til veganere og vegetarer. Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Forskolinekstrakt (Coleus Forskohlii) 15:1, fyldstof: Brunt rismel, antiklumpningsmidler: magnesiumstearat og siliciumdioxid, vegetabilsk kapselskal: HPMC (Hypromellose).

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(71)
4 Stjerner
(29)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.62% baseret på 102 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er rigtige gode

K Kunde M
Bekræftet køb

👍For tidlig at bedømme ☺️

k kunde
Bekræftet køb

Jeg har nydt produktet lige fra jeg fik det

C Caspar
Bekræftet køb

Levering til tiden

G Geo
Bekræftet køb

5-stjernet supplement. ville bruge igen.

T T.R
Bekræftet køb

Dette er en god styrke, bedre end andre jeg har set

R Rayna
Bekræftet køb

det er godt, at du får til en måned i hver pakke, og at du kan få mængde rabat - gør det til bedre værdi end andre.

E Edmonde
Bekræftet køb

Det er godt for fedt og muskler

J Johanna
Bekræftet køb

Defungerer indtil videre, så jeg vil anbefale dem.

T Tim
Bekræftet køb

Jeg kunne virkelig godt lide kosttilskuddet. Et supplement, der fra naturen.

B Birte

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide