Forskolin

Forskolin er et plante ekstrakt fra Coleus Forskohlli planten, som er kendt for at booste et vægttab og samtidigt også bidrage til at vedligeholde muskelmassen. Tabet af muskelmasse under et vægttab er nemlig en af de store udfordringer mange oplever, når de forsøger at tabe sig, men her kan du hjælpe din krop til at undgå dette. Det er dog ikke det eneste denne plante kan byde din krop – den er fyldt med egenskaber der kan gavne dit generelle velvære, om du ønsker at tabe dig eller ej, så se vores produkter og mærk på egen krop, hvad denne plante kan byde dig!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Forskolin er et ekstrakt fra planten Coleus forskohlii og har fået en del opmærksomhed af dem, der ønsker at tabe sig. Det er blevet anerkendt af den velkendte læge Dr. Oz, som bekræftede de naturlige fordele til at være, at forskolin kan slanke folk samtidig med at de beholder musklerne, hvilket gør kosttilskuddet helt perfekt i enhver slankekur.

Men det at vedligeholde ens vægt er ikke den eneste egenskab denne plante kan gøre. Den er også kendt for at formindske blodtrykket og betændelse i kroppen, hvilket (også) gør det til et perfekt kosttilskud for dit velvære.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.