Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Green Coffee Pure Kapsler

7000mg 90 Kapsler | Green coffee ekstrakt

maxmedix™

229 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Green Coffee Pure er et af de reneste former inden for vægttabssupplementer. Det indeholder et af de højeste milligram af grøn kaffe ekstrakt på det danske marked nemlig 7000 mg. Green Coffee Pure er uristede kaffebønner, hvilket vil sige, at chlorogensyren bibeholdes. Det er denne syre, der går ind i leveren og kan hjælpe med at forbrænde sukker samt fedt i stedet for, at det binder sig som fedtdepoter. Det hjælper dig med at booste dit stofskifte og få mere energi. Grøn kaffe kaldes også cafe vert og er et af de mest populære naturlige kosttilskud.

 • Café vert af høj kvalitet
 • 7000 mg Green Coffee Pure
 • Kan øge fedtforbrændingen
 • Kan forbrænde sukker inden det forbinder sig til fedt
 • Effektivt supplement til vægttab
 • Naturlige ingredienser - intet tilsat
 • Kan øge stofskiftet
 • 50 % chlorogensyre
 • Mere end 30.000 solgte i Europa
 • Grøn Kaffe Pure er velegnet til vegetarer og veganere
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Vidste du, at kaffe rent faktisk er effektivt i forhold til vægttab? Ved at indtage uristede kaffebønner bibeholdes de gode næringsstoffer såsom chlorogensyre, som er kendt for at kunne booste dit stofskifte og hjælpe med at blokere for ophobningen af fedt i kroppen. Green Coffee Pure er cafe vert, uristede kaffebønner, hvilket vil sige, at du får et produkt med alt dets naturlige næring og intet andet.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 90
Dosering: 3 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage
Styrke: 7000 mg
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er grøn kaffe ekstrakt?

Grøn kaffe ekstraktet er et vægttabssupplement, som kan hjælpe dig til at styrke dit stofskifte. Det er fremstillet af de grønne kaffebønner, der kommer fra Arabica-planten. Arabica-planten bliver dyrket i bjergene i Yemen og er rig på chlorogensyre, der er kendt for at forbrænde fedt hurtigere. Arabica-bønnerne er blevet brugt af den lokale bjergbefolkning i årtier, da de mener at det hjælper dem til at holde sig sunde og energiske. Hvis du ikke bryder dig om smagen af kaffe eller koffein, så bare rolig, Green Coffee Pure har ingen kaffe- eller koffeinsmag og kan bruges af både mænd og kvinder som ethvert andet cafe vert-supplement.

Dette produkt består udelukkende af naturlige ingredienser. Et af ingredienserne i Green Coffee Pure er chlorogensyre, hvilket har tre store fordele. Det kan hjælpe med at forbrænde overskydende sukker og er kendt for også at kunne forbrænde fedt. Grøn kaffe bliver langsomt frigivet i blodsukkeret. Sukker og glucose bliver senere hen til fedt, så det er vigtigt at stoppe det ved kilden. Når de to ovenstående faktorer rammer hinanden, danner de en forbindelse, der kan forbrænde og blokere fedtet. Du tænker måske, at det så kan være lige så godt at drikke en kop kaffe, men den kaffe, som du drikker, er forskellig fra Green Coffee Pure, fordi det er brændt. Når kaffebønnerne ristes, går chlorogensyren tabt, hvilket betyder, at du mister den mest essentielle ingrediens.

Hvad er chlorogensyre?

Chlorogensyre er et organisk stof, som du kan finde i bambus og kaffebønner. Når man indtager madvarer med sukker, går sukkeret i leveren, hvor det bliver omdannet til fedt. Når det omdannes til fedt, sætter det sig som fedtdepoter, hvilket gør, at vi tager på, hvis vi ikke får forbrændt fedtet i løbet af dagen. Den måde, som chlorogensyre virker på, er, at det går ind i leveren og er med til at forhindre, at sukkeret bliver omdannet til fedt. I stedet for at fedtet ophober sig, er syren med til at forbrænde fedtet i stedet.

Hvornår kan jeg begynde at se resultater med brug af grøn kaffe pure?

Raw Green Coffee Beans Pure

Som med ethvert naturligt vægttabssupplement vil den tid, som det tager før, at man kan begynde at se resultaterne med Green Coffee Pure variere fra person til person. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind angående, hvilket resultat du opnår med dit vægttab. Nogle af disse faktorer kan være: Antal af kilo du vil tabe, hvilken kost du spiser, og hvor meget motion du dyrker. Vi anbefaler minimum tre måneders forbrug for de bedste resultater. Kroppen bliver mere modtagelig over for næringsstofferne med tiden, hvorved den tilvænnes det daglige indtag. Derfor bliver resultaterne kun bedre med tiden, hvilket især er gældende i perioden efter 3 måneders forbrug.

Selvom du tager vægttabssupplementer anbefaler vi, at du spiser en sund og varieret kost samt dyrker regelmæssig motion.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage-garanti.

Hvordan skal jeg anvende Grøn Kaffe Pure?

Du skal blot tage én kapsel af Green Coffee Pure op til tre gange om dagen - gerne i forbindelse med et måltid og et stort glas vand. Du kan altid starte med at tage 1-2 kapsler om dagen for at se virkningen, og derefter kan du vurdere, om du vil øge mængden til tre kapsler om dagen. Du må ikke overstige tre kapsler om dagen.

Sikkert og naturligt

Vi anbefaler, at du tjekker alle ingredienser i Grøn Kaffe Pure før brug for at sikre, at du ikke er allergisk over for indholdet. Da Green Coffee Pure er lavet af naturlige ingredienser fra kaffebønnen, bør du ikke opleve nogle uønskede bivirkninger.

Hvis du er gravid eller ammer, bør du konsultere din læge, før du går i gang med Green Coffee Pure. Hvis du lider af højt blodtryk, sukkersyge eller har en hjertesygdom, bør du kontakte din læge før brug. Hvis du er under lægeligt tilsyn, bør du tjekke med din læge, før du tager dette vægtabssupplement. Vægttabstilskuddet er ikke egnet for personer under 18 år eller for personer, der lider af en spiseforstyrrelse.

Ingredienser i Green Coffee Pure:

 • Grøn kaffebønne ekstrakt, maltodextrin, siliciumdioxid.
 • Kapselskal: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (vegetarisk)
 • Produktinformation per kapsel:
 • Grøn kaffeekstrakt 50:1 (140 mg.)
 • Svarende til 7000 mg. hele bønner, hvilket giver 50 % chlorogensyre (70 mg.)
Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (91.58% baseret på 38 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.11% baseret på 948 )

 • * Modtog pakken dagen efter jeg bestilte. Glæder mig til at komme igang. :)
 • * er lige gået i gang, og har brug for at vide, om det virkelig har en effekt. så jeg har kastet mig ud i det, og venter spændt.
 • * Gratis levering og pakken kom efter en uge. Virkning, kan ikke sige noget, har taget tab. kun i 3 dage.
 • * Jeg synes det er et super produkt. Har mærkbart mere energi. Tak for god service og hurtig levering. :)
 • * Vil anbefale Green Coffee til alle. Det har virket rigtig godt for mig.
 • * Effektiv og ingen bivirkninger Har handlet flere gange forskellige slags- Goji bær, Cambojia- både pure og plus, green coffee og sidst - T5. De virker. Ingen bivirkninger. Og hvis man også droppe dårlige spisevaner og blive lidt mere motiveret til et aktivt liv, så bedre varer til formålet, findes ikke.
 • * Jeg har sværget til Green Coffee i snart et år nu. Har købt det her hos Weighworld siden jeg begyndte og får altid god service og hurtig levering. Produktet i sig selv er super. Har meget mere energi og har opnået hvad jeg ville. Kan bestemt anbefales.
 • * Rigtig godt tilskud. Virker for mig.
 • * Jeg synes det er et super produkt. Har mærkbart mere energi. Tak for god service og hurtig levering. :)
 • * Vil anbefale Green Coffee til alle. Det har virket rigtig godt for mig.
 • * Pakken kom til tiden (meget hurtigt), så det var jeg rigtig glad for. Nu har jeg taget 2 kapsler i små 14 dage og synes det har haft en rigtig god effekt indtil videre. Har tabt mig det jeg ville, men jeg har også dyrket motion næsten hver dag og skåret ned på kulhydrater. Et enkelt stykke kage i ny og næ. :) Jeg vil helt klart fortsætte og giver en opdatering senere i forløbet.
 • * Først, vil jeg sige at jeg er rigtig glad for at der findes et firma med rent mel i posen, som sælger green coffee. Har selvfølgelig hørt om alle de mennesker der er blevet snydt af amerikanske firmaer. Tak Weightworld, jeg elsker at handle hos jer! Produktet virker også efter hensigten, så jeg er bare fuldt ud tilfreds.
 • * Fantastisk at i endelig har fået gratis levering! Jeg har købt hos jer i 5 måneder, hvilket jo nok siger sig selv at det så går godt med green coffee. Jeg er næsten der hvor jeg gerne vil være nu.
 • * Gratis levering og pakken kom efter en uge. Virkning, kan ikke sige noget, har taget tab. kun i 3 dage.
 • * En helt igennem god oplevelse. Hjemmesiden er overskuelig, og varen kom i løbet af få dage. Ved endnu ikke, om produktet virker, men er hel sikker på, at jeg handler der igen.
 • * Pakken kom som ventet efter en uge.Det er endnu fort tidligt at sige noget om virkningen, men jeg er optimistisk.
 • * Effektiv og ingen bivirkninger Har handlet flere gange forskellige slags- Goji bær, Cambojia- både pure og plus, green coffee og sidst - T5. De virker. Ingen bivirkninger. Og hvis man også droppe dårlige spisevaner og blive lidt mere motiveret til et aktivt liv, så bedre varer til formålet, findes ikke.
 • * Jeg synes det virker!
 • * Jeg har brugt grøn kaffe i 4 uger og er positiv overrasket
 • * Let at bestille, hurtig og korrekt levering. God oplevelse at nethandle.
 • * Jeg har brugt grøn kaffe i 4 uger og er positiv overrasket
 • * Pakken kom til tiden (meget hurtigt), så det var jeg rigtig glad for. Nu har jeg taget 2 kapsler i små 14 dage og synes det har haft en rigtig god effekt indtil videre. Har tabt mig det jeg ville, men jeg har også dyrket motion næsten hver dag og skåret ned på kulhydrater. Et enkelt stykke kage i ny og næ. :) Jeg vil helt klart fortsætte og giver en opdatering senere i forløbet.
 • * Det virker, men det går ikke så stærkt som jeg havde håbet på.
 • * Jeg har sværget til Green Coffee i snart et år nu. Har købt det her hos Weighworld siden jeg begyndte og får altid god service og hurtig levering. Produktet i sig selv er super. Har meget mere energi og har opnået hvad jeg ville. Kan bestemt anbefales.
 • * Rigtig godt tilskud. Virker for mig.
 • * Har modtaget pakken til tiden (meget hurtigt), alt i den skønneste orden! Har taget 2 kapsler dagligt i små 10 dage nu. Er dog lidt usikker over effekten endnu...Jo, har tabt mig det jeg ville (2 kg), men jeg har samtidigt reduceret indtagelse af kulhydrater, i den første uge stort set nul søde sager, brød, pasta m.m., herefter lidt kage ind imellem. Til gengæld har jeg fået mere energi...men igen, ved ikke om dette skyldes kapslerne eller er det bare indbildning :) Jeg fortsætter, der er kapsler til 45 dage. Kommer senere med ny redegørelse! Kun 3 stjerner fordi jeg først skal få mere "erfaring"!
 • * Pakken kom som ventet efter en uge.Det er endnu fort tidligt at sige noget om virkningen, men jeg er optimistisk.
 • * Jeg er faktisk blevet en stor fan af det her grøn kaffe, som hjælper mig til at holde vægten nede
 • * Har modtaget pakken til tiden (meget hurtigt), alt i den skønneste orden! Har taget 2 kapsler dagligt i små 10 dage nu. Er dog lidt usikker over effekten endnu...Jo, har tabt mig det jeg ville (2 kg), men jeg har samtidigt reduceret indtagelse af kulhydrater, i den første uge stort set nul søde sager, brød, pasta m.m., herefter lidt kage ind imellem. Til gengæld har jeg fået mere energi...men igen, ved ikke om dette skyldes kapslerne eller er det bare indbildning :) Jeg fortsætter, der er kapsler til 45 dage. Kommer senere med ny redegørelse! Kun 3 stjerner fordi jeg først skal få mere "erfaring"!
 • * Først, vil jeg sige at jeg er rigtig glad for at der findes et firma med rent mel i posen, som sælger green coffee. Har selvfølgelig hørt om alle de mennesker der er blevet snydt af amerikanske firmaer. Tak Weightworld, jeg elsker at handle hos jer! Produktet virker også efter hensigten, så jeg er bare fuldt ud tilfreds.
 • * Jeg synes det virker!
 • * En helt igennem god oplevelse. Hjemmesiden er overskuelig, og varen kom i løbet af få dage. Ved endnu ikke, om produktet virker, men er hel sikker på, at jeg handler der igen.
 • * Har nu efterhånden købt 14 bøtter af det og i de første to måneders tid hvor jeg prøvede det var jeg lidt skeptisk. Dog er det faktisk sandt det med at kroppen skal vænnes til det. Jeg har nemlig tabt mig 15-20 kg alt i alt de sidste 8 måneder og jeg har stadig nogle bøtter på lager :)
 • * Let at bestille, hurtig og korrekt levering. God oplevelse at nethandle.
 • * Modtog pakken dagen efter jeg bestilte. Glæder mig til at komme igang. :)
 • * Fantastisk at i endelig har fået gratis levering! Jeg har købt hos jer i 5 måneder, hvilket jo nok siger sig selv at det så går godt med green coffee. Jeg er næsten der hvor jeg gerne vil være nu.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev