FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Grøn kaffe fakta og svar på de 5 mest almindelige spørgsmål

Grøn kaffe er en mirakel ingrediens, der er populær grundet sine mange sundhedsfordele for kroppen. Selvom mange personer elsker denne superfood er der mange, der ikke ved så meget om den. For at hjælpe dig med at lære mere om grønne kaffebønner, har vi lavet en liste med interessante grøn kaffe fakta samt svaret på de 5 mest almindelige spørgsmål.

Interessant information om grønne kaffebønner

Da grøn kaffe er sådan en fantastisk superfood, er der nogle ting, du bør vide om det først! For at hjælpe dig med at få en bedre forståelse for de grønne kaffebønner, er her nogle interessante fakta til dig:

Alt du skal vide om grøn kaffe
 • Grøn kaffe er de uristede kaffebønner
 • Den aktive ingrediens i grøn kaffe kaldes Klorogensyre
 • Grøn kaffe indeholder koffein men mindre end de ristede bønner
 • De er rige på gavnlige antioxidanter
 • Grøn kaffe er mest populært som kosttilskud
 • Top 3 lande der producerer grøn kaffe er Brasilien, Columbia og Etiopien
 • Grøn kaffe kan hjælpe med vægttab og metabolisme
 • Grøn kaffe kan hjælpe med blodsukkerniveau
 • Grøn kaffe kan hjælpe med kolesterol
 • Du kan bruge de grønne kaffebønner som en drik

5 mest almindelige spørgsmål om grøn kaffe

Når det kommer til grøn kaffe, er der mange spørgsmål, der går igen, da mange gerne vil vide mere. Uanset om det er for at hjælpe dig med at vælge om det er det rette for dig, eller om du har brug for hjælp til at vælge det rette grøn kaffe kosttilskud til din krop, har vi her samlet de 5 mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet omkring grønne kaffebønner ekstrakt.

 1. Hvad er grøn kaffe?

  Grøn kaffe anses for at være en kraftfuld superfood og er den uristede form for kaffebønner. Kaffebønner er naturligt grønne, når de bliver dyrket, men når de bliver ristet, bliver de brune og indeholder mere koffein, men de mister de fleste af deres næringsstoffer og den aktive ingrediens klorogensyre. Af denne grund er de grønne kaffebønner perfekte til dem, der leder efter et boost til deres helbred og velbefindende, og selvom der er fordele ved ristede kaffebønner, anses grønne kaffebønner for at være meget bedre for dig.

 2. Kan du bruge grøn kaffe i forbindelse med vægttab, og hvordan virker det?

  Fakta om grøn kaffe

  En af de mest populære anvendelsesmetoder for grøn kaffe er som et vægttabs-supplement! Grønne kaffebønner indeholder klorogensyre. Det er hovedbestanddelen, der kan hjælpe med vægtkontrol, da det kan hjælpe med at booste metabolismen. Som resultat kan din krop bedre forbrænde glukosen fra den mad, du spiser og bruge det som energi i stedet for at lagre det som fedt. Det siges også, at det kan hjælpe med at forbedre funktionen af det fedtforbrændende hormon adiponectin for at hjælpe mod allerede eksisterende fedt. Derudover indeholder grønne kaffebønner koffein. Selvom de indeholder mindre end de ristede kaffebønner, kan de stadig give dig energi og give dig motivation til dine træninger og hjælpe med generelt vægttab.

 3. Hvad er fordelene ved grøn kaffe?

  Grunden til, at grøn kaffe anses for at være en superfood er dens høje næringsindhold og fantastiske fordele for vores helbred. Nogle af de vigtigste sundhedsfordele ved grønne kaffebønner ekstrakt er fx:

  Hvad er grønne kaffebønner?
  • Vægttab
  • Booste metabolismen
  • Sænke kolesterol
  • Balancere blodsukkerniveauet
  • Støtte hjertets helbred
  • Beskytte kroppen indefra
  • Tilbyde anti-aging egenskaber
  • Give naturlig energi
  • Booste fokus og humør
 4. Hvad siger studier om grøn kaffe?

  Et randomiseret, kontrolleret studie overvågede 30 overvægtige individer gennem 12 uger (1). De blev inddelt i to grupper, hvor en gruppe indtog normal instant kaffe, mens den anden gruppe indtog instant kaffe beriget med 200 mg Grøn Kaffebønne Ekstrakt. De ændrede ikke deres kost eller motionsvaner, og efter de 12 uger havde gruppen, der indtog grøn kaffebønne ekstrakt, tabt sig 11,9 pund (5,4 kg), og deres fedtprocent gik ned med 3,6 %. Gruppen der indtog normal instant kaffe havde til gengæld kun tabt sig 3,7 pund (1,7 kg), og deres fedtprocent faldt kun med 0,7 %.

 5. Er grøn kaffe sikkert, og er der nogle bivirkninger?

  Da grøn kaffe tilskud er naturlige og lavet af grønne kaffebønner, er de sikre at tage uden nogle kendte eller rapporterede bivirkninger. Der kan forekomme normale bivirkninger i forbindelse med koffein som fx kvalme, hovedpine, øget hjerterytme, søvnløshed og dårlig mave.

  Grøn kaffe anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder. Det vigtigste at huske på for at være sikker, når du vælger et tilskud med grøn kaffe er at vælge et, der er naturligt, der ikke indeholder nogle kemikalier, fyldstoffer eller bindemidler og stammer fra en troværdig producent.

Oversigt

Du bør nu vide mere om hvor fantastisk grøn kaffe er, og hvorfor det bør være den nyeste tilføjelse til din kost. Den mest almindelige anvendelsesmetode er i forbindelse med vægttab, og der er adskillige studier, der viser positive resultater! Der er også mange andre gode sundhedsfordele ved grøn kaffebønne ekstrakt, og det er en god måde at pleje din krop på med lethed.

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18035001

Andre interessante artikler