Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Guarana Slankeplastre

60 plastre | Til stofskifte og energi
145 kr. 2.42 kr. / dag

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Comfort Points Køb nu og få 1 Comfort point ?

Største Fordele

  • Slankeplastre med superfoods til stofskifte og energi
  • Et praktisk alternativ til slankepiller og kosttilskud - diskrete at have på under tøjet
  • Beriget med guarana, blæretang, 5-HTP og grøn te
  • 60 plastre - nok til 60 dages forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er slankeplastre?

Et slankeplaster er et praktisk alternativ til almindelige kosttilskud og slankepiller, og du får på den måde en jævn tilførsel af de mange næringsstoffer, som der er i de superfoods, der er i slankeplastrene. Det er også derfor, at vi her hos WeightWorld har lavet de innovative Guarana-slankeplastrene, som med sine aktive ingredienser kan give dit vægttab og stofskifte et effektivt skub i den rigtige retning.

Slankeplastre er nemlig mere effektive end almindelige almindelige kosttilskud eller slankepiller, som først skal igennem dit fordøjelsessystem, før du får gavn af de mange mineraler, vitaminer og næringsstoffer. Med et slankeplaster nyder du i stedet mere effektivt alle fordelene ved de aktive ingredienser, der via transdermal overførsel føres direkte ind i huden og blodet. På den måde får du det optimale ud af de de mange superfoods i WeightWorlds Guarana-slankeplastre, som kan give dig en præcis og jævn dosis af guarana, grøn te, 5HTP og blæretang i løbet af dagen, uanset om du sover, arbejder eller sidder foran fjernsynet.

Hvilke fordele er der ved guarana-slankeplastre?

Foruden er at være et praktisk alternativ til slankepiller og almindelige superfood-kosttilskud, ligger hemmeligheden bag WeightWorlds Guarana-slankeplastre i de aktive ingredienser, som du via transdermal overførsel får tilført din krop. Slankeplastrene indeholder ingredienser som guarana, grøn te, 5HTP og blæretang, der alle er nøje udvalgt for at give dit stofskifte og energiniveau et naturligt boost, så du får de bedste forudsætninger for at komme i mål med dit vægttab.

Guarana og grøn te har et højt naturligt indhold af koffein, som kan bidrage til at booste dit stofskifte og energiniveau, som er essentielt under et vægttab. 5HTP er et biprodukt af en af kroppens vigtigste aminosyrer, tryptophan, som, når kroppen omdanner den, producerer serotonin, der er vigtigt til at håndtere appetit, humør og søvn, mens blæretang bidrager til at booste termogenesen (varmedannelsen) i cellerne og stofskiftet. På den måde får du med WeightWorlds Guarana-slankeplastre et innovativt slankeprodukt, der kan give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

Skal jeg vælge slankepiller eller slankeplaster?

Det er op til dine personlige præferencer. Hvis du har problemer med at sluge piller eller kosttilskud, kan slankeplastre være det perfekte valg.

Hvordan kan et slankeplaster hjælpe med vægttab?

De aktive ingredienser i WeightWorlds Guarana-slankeplastre er nøje udvalgt til at give dit stofskifte og energi et naturligt boost, hvilket er vigtigt under et vægttab.

Hvordan bruger jeg et slankeplaster?

Sørg for, at huden er ren og tør. Sæt et plaster direkte på huden (skal ikke være dækket af hår, ikke bruges på ansigtet, hals eller kønsorganer). Udskift plasteret hver 24. time. Bruger ikke mere end 1 plaster i en 24-timers periode.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du bruger slankeplastrene dagligt i en periode på minimum 3 måneder.

Hvor længe holder ét plaster?

Brug 1 plaster hver 24-time, dvs. at 1 plaster holder et døgn.

Kan jeg sove med et slankeplaster?

Ja, du kan sove med slankeplasteret på eller gå rundt med det hele dagen.

Er der bivirkninger ved WeightWorlds slankeplastre?

Guarana-slankeplastrene er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle bruge guarana-slankeplastre?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug.

Ofte købt sammen

Guarana Slankeplastre
Guarana Slankeplastre

60 Patch | Til stofskifte og energi

145 kr.

+
Hindbærketoner Plus
Hindbærketoner Plus

180 Kapsler | Superfood-tilskud til fedtforbrænding

225 kr.

1 Vare

145 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(179)
4 Stjerner
(42)
3 Stjerner
(19)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.95% baseret på 240 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Så fint syntes at der sker lidt .

I Irene C
Bekræftet køb

Har skiftet plaster hver dag i ca 1 måned nu. Jeg har ikke ændret mine daglige vaner. Men alligevel siger vægten at jeg har tabt mig 3,5 kg. Så umiddelbart virker plaster. Hvilket jeg er glad for. Da de førhen taget slanke piller øgede min vægt og virkede modsat det de skulle. Så fedt at disse plaster virker. For mig. 😁

E Ewan
Bekræftet køb

Det virker.

B Birthe J
Bekræftet køb

Det er virkelig godt produkt. Hilsen Birthe

B Birthe J
Bekræftet køb

Desværre virkningsløst produkt for mit vedkommende. Men det er praktisk med plaster fremfor piller. Håber produktet virker for andre.

T Tine S
Bekræftet køb

Super godt

M Mette V
Bekræftet køb

Hurtig levering.

J Jasmina
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig produktet er godt og fik dem hurtigt efter jeg havde købt dem.

B Bolette
Bekræftet køb

Virker fint.

J Josef
Bekræftet køb

Har fået mere energi så kan ikke brokke mig.

T Tiffany

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber