Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Økologisk Gurkemeje med sort peber & ingefær

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og huden
 • Køb 1 139 kr.
 • Køb 2 264 kr. 278 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 375 kr. 417 kr. Du sparer 10%

Største Fordele

 • Gurkemeje-piller med curcumin til hud og led
 • Rig på antioxidanter
 • Som set i programmet '12 Uger i Helvede'
 • Tag 2 dagligt - nok til 3 måneders forbrug
 • 100% Tilfredshedsgaranti

Økologisk Gurkemeje kapsler med sort peber og ingefær er et naturligt kosttilskud, der er specielt formuleret til at hjælpe dig med at pleje din krop, hud og led naturligt.

Tag blot 2 kapsler dagligt for at nyde godt af en høj dosis på hele 1520 mg gurkemeje, ingefær og sort peber. Tilskuddet er rigt på antioxidanter og curcumin, og kan tages som et alternativ til ingefærshots med gurkemeje, der ofte har en stærk smag.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Økologisk

Man siger ofte, at ingefær er ‘roden til alt godt’, og det er ikke uden grund. Superfooden er nemlig rig på antioxidanter, der bidrager til at bekæmpe de skadelige virkninger som følge af frie radikaler.

Derudover har gurkemeje også et højt indhold af curcumin, der virker antiinflammatorisk, hvilket ingefær også gør. Derfor er et kosttilskud med både gurkemeje og ingefær ideelt, hvis du har problemer med smertefulde og stive led, og/eller vil pleje din hud og mave naturligt.

Hvilke fordele er der ved WeightWorlds gurkemeje-kapsler?

WeightWorlds Gurkemeje-piller er et 100% økologisk kosttilskud beriget med økologisk sort peberekstrakt (piperin) samt økologisk ingefær til at forbedre absorberingen af curcumin.

Piperin bruges til at øge absorberingen af tilskuddet, så du får mest muligt ud af de vigtigste ingredienser og kan forkæle din krop bedst muligt. Gurkemeje-pillerne er specielt formuleret til at støtte din krops generelle velvære, men især hud, led og mave.

Hvad er hovedingredienserne?

Indeholder gurkemeje-kapslerne antioxidanter?

Ja, gurkemeje er en superfood med et højt indhold af antioxidanter, som bidrager til at bekæmpe frie radikaler,

Er der curcumin i kosttilskuddet?

Ja, gurkemeje indeholder fra naturens side et højt naturligt indhold af curcumin, der virker antiinflammatorisk, hvilket er ideelt til stive og smertefulde led.

Hvorfor indeholder gurkemeje og ingefær-kapslerne sort peber?

Kosttilskuddet er beriget med sort peber (piperin), da det er med til at forbedre og optimere effekten af de antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber, som både ingefær og gurkemeje har.

Hvilken styrke har gurkemeje og ingefær-tilskuddet?

Den daglige dosis indeholder 1440mg gurkemeje, 60mg ingefær og 20mg sort peber.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Én bøtte indeholder 180 kapsler, og du har dermed nok 3 måneders forbrug

Hvornår kan man forvente at se resultater?

Det afhænger lidt fra person til person, da der er tale om naturlige ingredienser, men generelt bør du kunne mærke en effekt efter 3-4 ugers brug. I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi dig, at du bruger tilskuddet dagligt i mindst 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage gurkemeje-piller?

Alle voksne, uanset alder eller livssituation, kan have have gavn af at tage et kosttilskud med gurkemeje og ingefær. Tilskuddet er dog især ideelt, hvis du har smertefulde og stive led, og gerne vil have en mere aktiv hverdag eller pleje din hud naturligt på grund af de aktive ingrediensers evne til at bekæmpe frie radikaler og antiinflammatoriske egenskaber.

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke velegnet til børn og unge.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(217)
4 Stjerner
(45)
3 Stjerner
(16)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

94.12% baseret på 278 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har købt varen, for at bevare mit gode helbred. Jeg er 77 år, men går efter, at blive 120, produktet håber kan hjælpe Mig på vej dertil. Villy Munksgaard

v villy
Bekræftet køb

Har lige noget andet ingefær shot som jeg skal drikke først inden jeg begynder på dem her

W Walther L
Bekræftet køb

Meget billig i forhold til andre mærker.

A Alla N
Bekræftet køb

Fantastisk produkt. Hurtig levering. Nem og overskuelig hjemmeside.

T T.H
Bekræftet køb

Lækkert produkt

K Kim R
Bekræftet køb

Har virket super godt for mig. Har psoriasis gigt hvor mine gener er blevet meget afdæmpet efter 8 dage, har fået meget mere bevægelighed i min finger, de kramper ikke i samme gad som før.

R Robert R
Bekræftet køb

Nemt og hurtig lev.

C Christian B
Bekræftet køb

Håber det vil gøre min hverdag med smerter nemmere

J Jannie H
Bekræftet køb

Dette skulle alle prøve, læs om egenskaberne, min kone siger jeg er meget mere aktiv og i godt humør👍

L Lars S
Bekræftet køb

virker fint men kunne godt lave en lidt bedre smag de smager meget af gurkemaje væmmelig.

c carsten

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide