Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Gurkemeje Gummies

90 stk | Til ledene og huden
175 kr. 1.94 kr. / dag

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Gurkemeje vingummier til led og hud med hele 2000 mg gurkemejeekstrakt
  • Lækkert alternativ til gurkemejepiller med smag af citron
  • Beriget med ingefær - virker antiinflammatorisk
  • Rige på antioxidanter
  • Spis 1 vingummi dagligt - nok til 3 måneder
  • Tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMO Free

Vingummi-vitaminer - et velsmagende alternativ til piller

Mange har problemer med at sluge almindelige vitaminpiller eller kosttilskud med essentielle mineraler, og får derfor ikke dækket deres daglige behov for vigtige næringsstoffer. Med det i tankerne har vi her hos WeightWorld udviklet en række velsmagende vingummi-vitaminer, så du på en velsmagende og praktisk måde kan få dækket dine vitamin- og mineralbehov.

En af disse vitamin-vingummier er vores Gurkemeje Vingummier, som giver dig en høj dosis 2000 mg gurkemeje, 100 mg ingefær og 1000mcg sort peber per daglige dosis. Vingummierne har en lækker citronsmag, indeholder kun 8 kalorier og 1,5 gram sukker per vingummi, og er dermed et perfekt alternativ almindelige vingummier, hvis du gerne vil have taget toppen af din sukkertrang. Derudover får du som sagt også en høj dosis af det af både gurkemeje og ingefær, der begge har antiinflammatoriske egenskaber.

Fordele ved gurmemeje, ingefær og sort peber

Der er flere fordele ved at tage et kosttilskud med gurkemeje, sort peber og ingefær, og her nedenfor har vi listet de egenskaber, som et tilskud rigt på antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber kan bidrage til:

Antioxidant

Det er ikke uden grund, at gurkemeje kaldes en superfood. For den lille knoldrod indeholder nemlig det aktive stof curcumin, som ifølge videnskabelige undersøgelser har antioxidante egenskaber. Antioxidanter bidrager til at forebygge skader påført kroppen fra frie radikaler, der er årsag til flere sygdomme og har en betydning for aldringsprocessen.

Sund hud

Gurkemeje og ingefær har grundet deres høje indhold af antioxidanter begge antibakterielle egenskaber. Videnskabelige studier indikerer, at antioxidanterne målrettet går efter affaldsstoffer og andre skadelige stoffer i kroppen, før de kan nå at angribe kroppens celler. Gurkemeje og ingefær kan tages forebyggende, men kan også bruges som et alternativ, hvis du allerede har fået hudproblemer.

Ledsundhed

Flere videnskabelige studier indikerer, at antioxidanter i gurkemeje også kan bidrage til at have en positiv effektåpa dine led. Grundet curcumins (det aktive stof i gurkemeje) egenskaber kan den lille knoldrod give kroppen de nødvendige byggesten til at støtte dit bevægeapparat ved at vedligeholde led og knogler samt leddenes fleksibilitet, hvilket især er vigtigt, når du bliver ældre. For jo ældre du bliver, desto mere nedbrydes ledkapslerne. Derfor kan du med fordel forkæle dine stive og smertefulde led med et gurkemejetilskud.

Sort peber til absorbering

Sort peber indeholder det aktive stof piberin, der kan hæmme de afgiftende enzymer, der nedbryder aktive ingredienser i gurkemeje og ingefær hurtigere. Derfor har vi valgt at tilføje sort peber i vores Gurkemeje-vingummier for at forbedre absorberingen og effekten af de aktive ingredienser.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du spiser 1 gurkemeje-vingummi dagligt. Skal spises og tygges som en almindelig vingummi, ikke sluges. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Skal tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder for at få den optimale effekt.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er velegnet til veganere og vegetarer. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Gurkemejerodekstrakt (95% curcuminoider), Ingefærekstrakt, Sort peberekstrakt, Sukker, Glukosesirup, Dextrose, Geleringsmiddel (pektin), Surhedsregulerende middel (citronsyre og natriumcitrat), Glaseringsmiddel, (vegetabilsk olie [indeholder carnaubavoks]), naturlig citronsmag, ?-caroten (farve).

Ofte købt sammen

Gurkemeje Vingummier
Gurkemeje Vingummier

2100 mg 90 Gummies | Vitamin-vingummier til hud & led

175 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

175 kr.

+
Multivitamin Vingummier
Multivitamin Vingummier

120 Gummies | Vitaminpiller som vingummier

205 kr.

1 Vare

175 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(96)
4 Stjerner
(23)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.75% baseret på 121 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Købte dem til en teenager der døjer med agne, efter et par måneders forbrug kan vi se en vild forskel ❤️

L Lotte H
Bekræftet køb

Formlen som en vingummi er super godt fundet på

I Inge-Lise R
Bekræftet køb

Kan sige at de virker så godt, at jeg deler den op i halve, ellers bliver det for voldsomt for mig. Jeg er meget sensitiv.

J Jethe J
Bekræftet køb

Smager godt og hjælper med mere energi og andre ting.

L Lotte H
Bekræftet køb

De smager rigtig godt og det er dejligt nemt, hvis man ikke er god til at sluge piller/kapsler. Smager som vingummi.

W Winnie
Bekræftet køb

Er godt tilfreds 😜😜

H Heidi B
Bekræftet køb

Nemt, effekticvt

L Lone
Bekræftet køb

prøvede deres vingummi i stedet for piller , SUPER god ide ,og så smager de godt

P Per
Bekræftet køb

Virkelig en behagelig smag.

S Søren
Bekræftet køb

Køber dem igen, er rigtig gode.

K Kirsten N

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber