Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Populært produkt

Hindbærketoner Plus

180 Kapsler | Superfoodblanding til vægtkontrol

Oversigt

Det kan være svært at kontrollere vægten, hvilket hurtigt kan føre til en masse bekymringer, der dominerer vores liv. Raspberry Ketone Plus kapsler er en unik blanding af ekstrakter, hvor hver komponent har til formål at hjælpe dig med at bringe din krop tilbage i sin bedste form.

  • Naturligt tilskud til vægthåndtering
  • 1600 mg hindbær ketoner per dosis
  • Rig på vitaminer
  • 180 kapsler - til 3 måneders
  • Med æblecidereddike, grøn te og C-vitamin
  • Kapsler der er lette at tage

At befrie vores krop fra det fedt vi uundgåeligt ophober kan være en vanskelig og krævende opgave - og det kan synes lige så svært at finde et fyldestgørende, afbalanceret produkt til at hjælpe med den opgave! Men du behøver ikke lede længere, Raspberry Ketone Plus er svaret. En innovativ og stærkt fokuseret ekstrakt, der får stadig større opmærksomhed fra det videnskabelige miljø, danner grundlag for formlen så du ved at MaxMedix giver dig det bedste som verden har at byde på.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Laktosefri

Den svære opgave at forbrænde fedtstoffer

Vi er alle klar over den sundhedsmæssige betydning som vores kost har - især den rolle, som fedt kan spille for vores generelle trivsel! Selv om en begrænset mængde af dette anses for at være gavnlig for vores fysiske form, kan det være en stor udfordring at sikre at vi får den rigtige mængde. Hvis vores indtag er mere end vores stofskifte er i stand til at håndtere, så er der ingen måde hvorpå man kan skjule det - vores udseende bliver helt sikkert påvirket! Der må være mange mennesker rundt omkring som længes efter en enkel måde der kan hjælpe dem med at løse dette problem.

Utrolige ketoner

I en verden splittet mellem to modstridende problemer - vores usunde kostvaner og ønsket om et slankere udseende - giver det god mening at eksperterne gerne vil byde ind med en løsning. Hindbærketoner blev først opdaget i 1918 som en ingrediens i kosmetiske produkter og blev straks kendt for deres duftgivende egenskaber. Da den globale interesse for superfoods steg, begyndte de at få øget opmærksomhed fra eksperter på området. Opmuntrende undersøgelser har forbundet disse unikke ekstrakter med kroppens fedtoxidering. Yderligere undersøgelser har opdaget forbindelser med nedbrydning af fedt. Der må helt sikkert være et ønske om at komme forrest i køen og begynde at udnytte disse bemærkelsesværdige forbindelser!

Raspberry Ketone Plus

MaxMedix vidste, at det var på tide at introducere de utrolige hindbærketoner til verden - fordi, baseret på deres dybdegående kendskab til deres kundegruppe, der var en stor efterspørgsel efter en komplet sammensætning af supplerende superfoods med masser af vitaminer og mineraler. De tog de bedste hindbærketoner, udvundet på den mest effektive måde, og kombinerede dem med seks andre bemærkelsesværdige aktive ingredienser. Med disse veganske og vegetariske kapsler er de utrolige fordele ved denne unikke blanding kun et klik væk fra at blive en del af dit liv.

Apple Cider Vinegar
Æblecidereddike

Æblecidereddike er blevet anvendt i flere tusind år til at hjælpe mennesker. I dag er det kendt for sine egenskaber til at bidrage til vægthåndtering, hvor flere studier har påvist at det bidrager til at angribe fedt.

Green Tea Extract
Grøn Te Ekstrakt

Grøn te er mest brugt som en varm urtedrik og er virkelig en fantastisk ingrediens for vores krops velvære og sundhed! Den er kendt for dens koffeinindhold og menes at besidde kraftige energigivende egenskaber. Forskning tyder endog at den har en forbindelse til fedtoxidation og efterfølgende anvendelse til vægtstyring.

Vitamin C
C-Vitamin

Vitamin C er velkendt for sine mange fantastiske egenskaber! Men vidste du, at det har egenskaber der kan bidrage til vægthåndtering? Studier har påvist at mangel på C-vitamin kan sænke hastigheden for kroppens evne til at forbrænde fedt, og at individer med høje C-vitamin niveauer i deres diæt har tendens til lavere BMI!

Ingredienser

HIndbærketone (Rubus Idaeus) Ekstrakt, Æblecidereddike (Malus Pumila Mill) Pulver, Æblepektin, Grøn Te (Camellia Sinensis) Ekstrakt, Fucus (Fucus Vesiculosus), Mango (Mangifera Indica) Ekstrakt, Vandfri Koffein, C-Vitamin (Ascorbic Acid), Acai (Euterpe Oleracea) Pulver, Bindemiddel: Polygonum Cuspidatum ekstrakt, Kapselskal: Mikrokrystallinsk Cellulose, Anti-klumpnings middel: Magnesiumstearat (Vegetabilsk)

Brugen af kapslerne

Raspberry Ketone Plus giver dig en ekstraordinær blanding af superfoods, med en daglig dosis på 1600mg naturlig hindbærketon som grundstenen i formlen. Du skal bare tage to kapsler om dagen hver for sig, helst sammen med et stort glas vand og 30 minutter før et måltid, for at få gavn af alt hvad de har at tilbyde. For at få maksimal udbytte af disse veganske kapsler foreslår vi at du tager dem løbende og investerer i et længerevarende forbrug.

Mere information

Hvert produkt der stammer fra MaxMedix er fokuseret og stræber mod at tilbyde dig et overlegent kosttilskud til at forbedre din krop. Når det er sagt skal du sikre dig at du tager Raspberry Ketone Plus som en del af en afbalanceret og sund kost og livsstil. Hvis du tager medicin, er under medicinsk behandling, ammer eller er gravid bedes du konsultere din læge, før du tager tilskuddet.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(26)
4 Stjerner
(20)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.06% baseret på 50 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Tilfreds med produkt. Virker som det angives i beskrivelsen. Jeg har tabt mig 1kg om mdr. uden motion.

S S.P.
Bekræftet køb

Brug dem hver dag, 30' før måltider. Den virker lidt efter lidt. Der kommer resultat.

T Tuan H
Bekræftet køb

Jeg har brugt den nu i en måned, det er en god hjælp, men det er meget vigtigt at gå efter et kostplan for at se resultatet ellers er bare spild af penge (hvis du er den type der kan ikke holde et kostplan).

Y Yosuf
Bekræftet køb

Super produkt der virker jeg har fået så meget mere energi end før og har tabt 2 kg på 14 dage

s stine
Bekræftet køb

Absolute det bedste produkt jeg har købt i forbindelse med at blive mere sund

R Rebecca K
Bekræftet køb

Det virker og sætter gang i maven

C CASPER M
Bekræftet køb

Det har desværre ingen virkning på min vægt endnu.

J Jeanette B
Bekræftet køb

Virker godt

S Sasiprapa M
Bekræftet køb

Virker godt

K Kunde M
Bekræftet køb

Godt produkt - kan bestemt anbefale det til andre. vh else

E Else
Bekræftet køb

Super, ganske enkelt

K Katrine H.
Bekræftet køb

virker umiddelbart godt, men swvier dog noget kraftigt i maven. Må være andet i end beskrevet.

m michael
Bekræftet køb

Virker glimrende. mit problem er at mit blodsukker falder drastisk til 3, og bliver utilpas. Og det varer en uge efter ophør med at være lavt og behov for ekstra kcal indtag. Har andre oplevet lign

M Miss Diana
Bekræftet køb

Ganske udmærket - ved sund kost og regelmæssig træning/fitness, kan man tydelig se resultater efter 1 måned.

C Christina
Bekræftet køb

Synes det virker meget fin. Men det svier noget i maven, og mit blodsukker blev extremt lavt sådan jeg blev utilpas af det. Men virker fint hos bekendte.

m michael
Bekræftet køb

Super hurtig levering. Bestilte igår og fik det allerede her til formiddag. Meget overrasket! :) Glæder mig til at komme igang med det.

H Henriette, 38, Greve
Bekræftet køb

Har kun positive ting at sige om det her produkt. Har taget det i 3 måneder og har set store fremskidt i forbindelse med min træning. Levering er altid hurtig og service er god når man ringer og har spørgsmål. Tak for det.

B Bo, 32, Frederiksberg
Bekræftet køb

Hurtig levering.Spændt på at se om det virker

C Claus
Bekræftet køb

Indtil videre har det virket efter hensigten. Har taget det i ca 4 uger og er godt tilfreds. Har endda spist et enkelt stykke chokolade i ny og næ. ;) Men har generelt været meget vedholdende mht. mine portioner og motion.

D Dianna H, 37, Korsør
Bekræftet køb

Er glad for at jeg skulle slippe for alle de svindelfirmaer ved at handle her. Fik min pakke hurtigt og kunne komme hurtigt igang. Har set positive resultater og det samme har mine kollegaer. Vi sammenligner resultater hver uge. ;)

B Bente, København
Bekræftet køb

Nemt at handle, hurtig levering ..:-) har taget den i godt en uge og kan ikke endnu se resultater på vægttab, men heldigvis heller ikke negative bivirkninger, som jeg er glad for alligevel...

G Geri
Bekræftet køb

Har kun positive ting at sige. Fik mine bestilte vare enorm hurtigt og er startet idag og glæder mig til at se resultaterne :) kan klart anbefale, at handle på denne hjemmeside.

N Natascha
Bekræftet køb

Super god service, weightworld har gjort mig yderst tilfreds, og handler gerne der igen. Ville klart anbefale at handle på hjemmesiden, enkelt og professionelt.

P Pajtim
Bekræftet køb

DE VIRKER!!! Jeg har smidt næsten 25kg på 7mdr, med ketone og ketone pure.Med fedtfattig kost, masser af grøntsager og kylling, og kun let motion virker de for mig.

L Lena
Bekræftet køb

Jeg er ekstremt overrasket over hvor hurtigt dette produkt virkede på mig.Efter to dage kunne jeg mærke en enorm forskel, og min sukkertrang/sliksult er blevet minimal. Jeg får samtidigt ekstra energi og føler mig let i kroppen efter jeg har spist. OBS! Husk at spise sundt og dyrke motion selvom du indtager produktet. Det er ikke en mirakel-kur, kun et supplement til et sundt vægttab :)

H Helene
Bekræftet køb

Jeg er glad for produktet og det virker - rigtig god service - varen kommer hurtigt.Inge Rasmussen

I Inge
Bekræftet køb

Godt produkt - kan bestemt anbefale det til andre. vh else

E Else
Bekræftet køb

Super, ganske enkelt

K Katrine H.
Bekræftet køb

virker umiddelbart godt, men swvier dog noget kraftigt i maven. Må være andet i end beskrevet.

M Michael
Bekræftet køb

Virker glimrende. mit problem er at mit blodsukker falder drastisk til 3, og bliver utilpas. Og det varer en uge efter ophør med at være lavt og behov for ekstra kcal indtag. Har andre oplevet lign

M Miss Diana
Bekræftet køb

Ganske udmærket - ved sund kost og regelmæssig træning/fitness, kan man tydelig se resultater efter 1 måned.

C Christina
Bekræftet køb

Synes det virker meget fin. Men det svier noget i maven, men jeg bliver fortsat ved fordi jeg vil vere mere sundt

A Abdel
Bekræftet køb

Super hurtig levering. Bestilte igår og fik det allerede her til formiddag. Meget overrasket! :) Glæder mig til at komme igang med det.

H Henriette, 38, Greve
Bekræftet køb

Har kun positive ting at sige om det her produkt. Har taget det i 3 måneder og har set store fremskidt i forbindelse med min træning. Levering er altid hurtig og service er god når man ringer og har spørgsmål. Tak for det.

B Bo, 32, Frederiksberg
Bekræftet køb

Hurtig levering.Spændt på at se om det virker

C Claus
Bekræftet køb

Indtil videre har det virket efter hensigten. Har taget det i ca 4 uger og er godt tilfreds. Har endda spist et enkelt stykke chokolade i ny og næ. ;) Men har generelt været meget vedholdende mht. mine portioner og motion.

D Dianna H, 37, Korsør
Bekræftet køb

Er glad for at jeg skulle slippe for alle de svindelfirmaer ved at handle her. Fik min pakke hurtigt og kunne komme hurtigt igang. Har set positive resultater og det samme har mine kollegaer. Vi sammenligner resultater hver uge. ;)

B Bente, København
Bekræftet køb

Nemt at handle, hurtig levering ..:-) har taget den i godt en uge og kan ikke endnu se resultater på vægttab, men heldigvis heller ikke negative bivirkninger, som jeg er glad for alligevel...

G Geri
Bekræftet køb

Har kun positive ting at sige. Fik mine bestilte vare enorm hurtigt og er startet idag og glæder mig til at se resultaterne :) kan klart anbefale, at handle på denne hjemmeside.

N Natascha
Bekræftet køb

Super god service, weightworld har gjort mig yderst tilfreds, og handler gerne der igen. Ville klart anbefale at handle på hjemmesiden, enkelt og professionelt.

P Pajtim
Bekræftet køb

DE VIRKER!!! Jeg har smidt næsten 25kg på 7mdr, med ketone og ketone pure.Med fedtfattig kost, masser af grøntsager og kylling, og kun let motion virker de for mig.

L Lena
Bekræftet køb

Jeg er ekstremt overrasket over hvor hurtigt dette produkt virkede på mig.Efter to dage kunne jeg mærke en enorm forskel, og min sukkertrang/sliksult er blevet minimal. Jeg får samtidigt ekstra energi og føler mig let i kroppen efter jeg har spist. OBS! Husk at spise sundt og dyrke motion selvom du indtager produktet. Det er ikke en mirakel-kur, kun et supplement til et sundt vægttab :)

H Helene
Bekræftet køb

Jeg har altid været skrup sulten, men hindbær keton plus har hjulpet. jeg er ikke kronisk sulten mere.

B Birte
Bekræftet køb

Også det her superfood har jeg haft gode oplevelser med (udover grøn kaffe). Har især hjulpet mig med at holde min sult i skak, så jeg ikke har spist mere end jeg skulle

M Mette
Bekræftet køb

Rigtig fint produkt som hjalp mig med at fuldføre den bedste slankekur jeg nogensinde har oplevet. Appetitreduktionen bidrager virkelig med nogle flere kilo til vægttabet

J Jacob
Bekræftet køb

Nem at bruge, og jeg foretrækker den rene som har mere ketone i.

A Ahmed
Bekræftet køb

Jeg foretrækker denne version, da den har ekstra ingredienser i den

S Susa
Bekræftet køb

jeg ønskede et hindbær keton tilskud, og dette har også andre ingredienser, så jeg føler, at det fungerer endnu mere.

H Hope
Bekræftet køb

God kvalitet ift hvad du får. Jeg kan godt lide at der er rabat på køb af flere

T Tori
Bekræftet køb

Produkt ser godt ud og smag er okay, heller ikke slemt at sluge

D Dan

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide