Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Populært produkt

Hindbærketoner Plus

180 Kapsler | Superfoodblanding til vægtkontrol

Oversigt

Det kan være svært at kontrollere vægten, hvilket hurtigt kan føre til en masse bekymringer, der dominerer vores liv. Raspberry Ketone Plus kapsler er en unik blanding af ekstrakter, hvor hver komponent har til formål at hjælpe dig med at bringe din krop tilbage i sin bedste form.

  • Naturligt tilskud til vægthåndtering
  • 1000 mg hindbær ketoner per dosis
  • Rig på vitaminer
  • 180 kapsler - til 3 måneders
  • Med æblecidereddike, grøn te og C-vitamin
  • Kapsler der er lette at tage

At befrie vores krop fra det fedt vi uundgåeligt ophober kan være en vanskelig og krævende opgave - og det kan synes lige så svært at finde et fyldestgørende, afbalanceret produkt til at hjælpe med den opgave! Men du behøver ikke lede længere, Raspberry Ketone Plus er svaret. En innovativ og stærkt fokuseret ekstrakt, der får stadig større opmærksomhed fra det videnskabelige miljø, danner grundlag for formlen så du ved at MaxMedix giver dig det bedste som verden har at byde på.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Laktosefri

Den svære opgave at forbrænde fedtstoffer

Vi er alle klar over den sundhedsmæssige betydning som vores kost har - især den rolle, som fedt kan spille for vores generelle trivsel! Selv om en begrænset mængde af dette anses for at være gavnlig for vores fysiske form, kan det være en stor udfordring at sikre at vi får den rigtige mængde. Hvis vores indtag er mere end vores stofskifte er i stand til at håndtere, så er der ingen måde hvorpå man kan skjule det - vores udseende bliver helt sikkert påvirket! Der må være mange mennesker rundt omkring som længes efter en enkel måde der kan hjælpe dem med at løse dette problem.

Utrolige ketoner

I en verden splittet mellem to modstridende problemer - vores usunde kostvaner og ønsket om et slankere udseende - giver det god mening at eksperterne gerne vil byde ind med en løsning. Hindbærketoner blev først opdaget i 1918 som en ingrediens i kosmetiske produkter og blev straks kendt for deres duftgivende egenskaber. Da den globale interesse for superfoods steg, begyndte de at få øget opmærksomhed fra eksperter på området. Opmuntrende undersøgelser har forbundet disse unikke ekstrakter med kroppens fedtoxidering. Yderligere undersøgelser har opdaget forbindelser med nedbrydning af fedt. Der må helt sikkert være et ønske om at komme forrest i køen og begynde at udnytte disse bemærkelsesværdige forbindelser!

Raspberry Ketone Plus

MaxMedix vidste, at det var på tide at introducere de utrolige hindbærketoner til verden - fordi, baseret på deres dybdegående kendskab til deres kundegruppe, der var en stor efterspørgsel efter en komplet sammensætning af supplerende superfoods med masser af vitaminer og mineraler. De tog de bedste hindbærketoner, udvundet på den mest effektive måde, og kombinerede dem med seks andre bemærkelsesværdige aktive ingredienser. Med disse veganske og vegetariske kapsler er de utrolige fordele ved denne unikke blanding kun et klik væk fra at blive en del af dit liv.

Ingredienser

HIndbærketone (Rubus Idaeus) Ekstrakt, Æblecidereddike (Malus Pumila Mill) Pulver, Æblepektin, Grøn Te (Camellia Sinensis) Ekstrakt, Fucus (Fucus Vesiculosus), Mango (Mangifera Indica) Ekstrakt, Vandfri Koffein, C-Vitamin (Ascorbic Acid), Acai (Euterpe Oleracea) Pulver, Bindemiddel: Polygonum Cuspidatum ekstrakt, Kapselskal: Mikrokrystallinsk Cellulose, Anti-klumpnings middel: Magnesiumstearat (Vegetabilsk)

Brugen af kapslerne

Raspberry Ketone Plus giver dig en ekstraordinær blanding af superfoods, med en daglig dosis på 1000mg naturlig hindbærketon som grundstenen i formlen. Du skal bare tage to kapsler om dagen hver for sig, helst sammen med et stort glas vand og 30 minutter før et måltid, for at få gavn af alt hvad de har at tilbyde. For at få maksimal udbytte af disse veganske kapsler foreslår vi at du tager dem løbende og investerer i et længerevarende forbrug.

Mere information

Hvert produkt der stammer fra MaxMedix er fokuseret og stræber mod at tilbyde dig et overlegent kosttilskud til at forbedre din krop. Når det er sagt skal du sikre dig at du tager Raspberry Ketone Plus som en del af en afbalanceret og sund kost og livsstil. Hvis du tager medicin, er under medicinsk behandling, ammer eller er gravid bedes du konsultere din læge, før du tager tilskuddet.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(31)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.46% baseret på 58 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Tilfreds med produkt. Virker som det angives i beskrivelsen. Jeg har tabt mig 1kg om mdr. uden motion.

S S.P.
Bekræftet køb

Brug dem hver dag, 30' før måltider. Den virker lidt efter lidt. Der kommer resultat.

T Tuan H
Bekræftet køb

Jeg har brugt den nu i en måned, det er en god hjælp, men det er meget vigtigt at gå efter et kostplan for at se resultatet ellers er bare spild af penge (hvis du er den type der kan ikke holde et kostplan).

Y Yosuf
Bekræftet køb

Super produkt der virker jeg har fået så meget mere energi end før og har tabt 2 kg på 14 dage

s stine
Bekræftet køb

Absolute det bedste produkt jeg har købt i forbindelse med at blive mere sund

R Rebecca K
Bekræftet køb

Det virker og sætter gang i maven

C CASPER M
Bekræftet køb

Det har desværre ingen virkning på min vægt endnu.

J Jeanette B
Bekræftet køb

Virker godt

S Sasiprapa M
Bekræftet køb

Virker godt

K Kunde M
Bekræftet køb

Godt produkt - kan bestemt anbefale det til andre. vh else

E Else

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide