Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Hindbærketone & Detox Kombipakke

Kombipakke | Støtte til udrensning & fedtforbrænding

Oversigt

På et eller andet tidspunkt har de fleste af os i en periode været på slankekur med det formål at få styret vægten - og alle der har det ønsker at få det bedste ud af det. Med dette i tankerne har vi samlet to fremragende produkter, der hver især er designet til at booste din krop. Til sammen sigter Intensive Colon Cleanse & Raspberry Ketone Pure efter at hjælpe dig med en målrettet indsats mod en problematisk fordøjelse og stædigt fedt.

  • Hjælpe med at kickstarte vægtkontrol
  • Colon Cleanse for dybdegående fysisk udrensning
  • Raspberry Ketone til bekæmpelse af overskydende fedt
  • Colon Cleanse bruger en fiberrig botanisk blanding
  • Ketoner er fremstillet med EU-godkendelse
  • Alle kapsler er veganske

Nogle gange virker det som om at det er lige meget hvor meget arbejder vi lægger i at styre vores vægt - vores kroppe vil bare ikke samarbejde med os! For at dig hjælpe med at genoplive dit indre velvære har vi samlet to af sine mest revolutionerende produkter. Det starter med ti-dages rensningsprogram og så fortsætter ketonerne i resten af perioden. Intensive Colon Cleanse & Raspberry Ketone Ren har et unikt samarbejde for at forbedre dine fremskridt hen imod din ønskede fysiske form.

Et dobbelt problem: Sløv fordøjelse og stædigt fedt

To særlige ting kan bidrage til et utilfredsstillende ydre udseende og specielt en større udseende krop. Den ene er oppustethed og tykkelse forbundet med dårlig kost, forstoppelse og dårlig fordøjelse - det har ikke alene en tendens til at resultere i et uattraktivt rundt udseende på maven, det kan også resultere i pinlig luft i maven og flatulens. På den anden side, i en verden hvor fedtholdige fødevarer bliver stadig vanskeligere at undgå kan vores kroppe ophobe dem og igen kan de æstetiske tegn være ret tydelige at se. Desuden kan denne udvikling have reelle sundhedsrisici, især hvis fedtet samles rundt om overkroppen. Samlet set er der mange grunde til at man kan ønske at tackle begge disse ting - og der er helt sikkert en høj efterspørgsel efter en produktkombination, der kan hjælpe.

Utrolige ketoner

Disse ekstrakter, især dem fra hindbær, blev først anvendt 1918 i kosmetiske produkter og blev hurtigt velkendt for deres duftgivende evner. Da den internationale opmærksomhed drejede sig over i mod superfood, kom hindbærketoner under øget opmærksomhed. Der er udført lovende forskning som forbinder hindbærketoner med kroppens oxidation af fedt og nedbrydningen af disse fedtstoffer. Kan nogen virkelig tillade sig til at tøve med at tage hul på trenden?

Fantastiske fibre

Kostfibre, eller det nogle mennesker vil betegne som grovfoder, har en bemærkelsesværdig egenskab. Vores kroppe absorberer eller fordøjer dem ikke rigtigt; de passerer simpelthen gennem vores kroppe, hvilket letter fremskridtet i hele systemet efterhånden som de gør det. De findes i to former: opløselige og uopløselige og begge kan være en hjælp til vores vægtstyring på forskellige måder; lige fra at absorbere uønskede forbindelser til at afværge sulten. Men vigtigst af alt spiller de en central rolle i forbedring af fordøjelsessystemet, hvilket bidrager til at mindske fornemmelsen og udseendet af tunge og oppustede maver.

Raspberry Ketone Pure & Intensive Colon Cleanse

Med denne unikke kombination af kapsler har maxmedix givet dig chancen for at nyde to af deres mest revolutionerende produkter. Raspberry Ketone Pure kapsler betyder, at du kan høste fordelene ved de kraftfulde, videnskabeligt udvundet hindbærketoner uden at blive fyldt af unødvendige ekstramateriale. Efter at have oplevet en enorm succes og have opnået et stort antal tilfredse kunder var der kun et opfølgningsspørgsmål. Hvilken kombination ved vi at vores kunder vil få gavn af?

I Intensive Colon Cleanse kapsler er brun ris og psyllium husk de mest betydningsfulde ingredienser og de blandes med en række andre ekstrakter, der alle stræber efter at forbedre dit fordøjelsessystem. Derefter kombineres 'gode' bakterier Lactobacillus Acidophilus og Bifidobacterium Infantis med Agave-ekstrakt Fructooligosaccharider, der antages at 'fodre' disse 'gode' bakterier. Ingefærrod har været forbundet med revitalisering af kroppen og er populær i brug over hele verden. Endelig er fire fantastiske mineraler inkluderet for at booste kroppen generelt, så hver eneste del af den fungerer optimalt.

Komplet ingrediensliste

Raspberry Ketone Pure - Naturlige Hindbærketoner (4%), Fyldstof (Rismel), Kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose)..

Intensive Colon Cleanse - Aktive ingredienser: Brune risfibre (Bran), Psyllium Husk, Æblepektin (Frugt), Acacie Gummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Ingefærrod, FOS (Fructooligosaccharides), Calcium (Som Calciumcitrat), Magnesium (Som Magnesiumcitrat), Selen (som Selenomethionin), Kalium (Som Kalium Aspartat).

Andre Ingredienser: Kapselskal - Gelatine. Ant-klumpningsmiddel - Cellulose, siliciumdioxid, vegetabilsk stearate.

Brug af kapslerne

For Intense Colon Cleanse, tag 2 kapsler tre gange om dagen ved måltider og drik ca. 250 ml vand. For Raspberry Ketone Pure, tag tre kapsler hver dag, også ved et måltid - de kan fordeles over hele dagen eller tages på en gang. Vi anbefaler, at du fortsætter med at bruge Raspberry Ketone Pure på langt sigt, men Intense Colon Cleanse er kun beregnet til ti-dages perioder ad gangen.

Anbefalinger

Alle MaxMedix-produkter er skabt med det formål at tilbyde kraftige, men samtidig blide kosttilskud. Men tag dig tid til at læse hele listen over ingredienser, bare i tilfælde af at de indeholder noget som du har en personlig allergi over for. Hvis du er blevet diagnosticeret med specifikke fordøjelsesrelaterede tilstande, tager medicin eller er under medicinsk behandling, eller hvis du er gravid eller ammer, skal du kontakte din læge inden du tager kapslerne.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har kun brugt Colon Cleanse i 10 dage. Det er for tidligt at vurdere produktet. Send mig venligst en forespørgsel om ca. en måned ang. dette og Ketone.. Venlig hilsen I. M. K.

I Inger M
Bekræftet køb

Jeg har før købt begge produkter da pakken ikke fandtes, og det var super godt

K Karl U. Nielsen
Bekræftet køb

Jeg ringede til kundeservice og fik en fantastisk service og rådgivning til hvad de mente jeg bør købe til mit problem. Vi endte med at blive enige om denne pakke, så min krop kunne blive udrenset og så jeg forhåbenligt kunne få tabt mig lidt og få et bedre fordøjelsessystem. Tak for det

J Janne Rasmussen, Svendborg
Bekræftet køb

Jeg elsker hindbær kapslerne!! Jeg startede med at tage rense kapslerne i 10 dage hvor jeg tog to kapsler 3 gange om dagen - virkede fint. Også valgte jeg at tage de andre kapsler og de er så lækre..

J John Th.
Bekræftet køb

10 dages kuren var virkelig god for mig! Skal helt klart prøve den igen

M Maria
Bekræftet køb

Fantastisk kombi!! De to produkter virker bare så godt sammen

N Nanna
Bekræftet køb

Tager normalt hindbærketoner og udrenser min krop helt ca hvert halve år. Bruger altid denne kombi :)

C Cecilia
Bekræftet køb

Fremragende tilskud! Er tilfreds med alle min køb fra weightworld og dette er ingen undtagelse!

E Emmanuel
Bekræftet køb

God service på hjemmesiden og super hurtig levering!

J Juliane
Bekræftet køb

Pakken kan virkelig anbefales til alle der føler sig oppustede eller har lyst til at rense sin krop

M Martin

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide