FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Hindbærketone & Detox Kombipakke

Kombipakke | Udrensningskur og fedtforbrænding

Oversigt

Fedtforbrænding og detox-kombipakken indeholder to kosttilskud: Rene Hindbærketoner og Intensive Tarmrensningstabletter til vægtkontrol og udrensning. Rene hindbærketone-kapslerne er et naturligt kosttilskud til stofskifte, energi og fedtforbrænding, mens Tarmrensningstabletter er en udrensningskur med ingredienser som loppefrøskaller, calcium og kostfibre til forstoppelse, oppustet mave, fordøjelse og luft i maven. Sammen kan de to kosttilskud give dig et skub i den rigtige retning i forbindelse med dit vægttab ved at give kroppen støtte til fordøjelsen og stædigt fedt.

  • Dobbeltpakke til udrensning og fedtforbrænding
  • Tarmrensning-tilskud med fibre til fordøjelse
  • Hindbærketoner til stædig fedt
  • Velegnet til veganere og vegetarer
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Tilfredshedsgaranti

Et dobbelt problem: Dårlig fordøjelse og stædigt fedt

Flere forskellige faktorer kan få vores kroppe til at se større ud, hvilket kan ramme os på selvtilliden. Den ene er oppustethed, forstoppelse og dårlig fordøjelse som følge af dårlig kost. Det har ikke kun en tendens til at føre til en større og uattraktiv, rund mave, det resulterer også ofte i pinlig luft i maven og flatulens. Og med den dårlige kost spiser man ofte fedtholdige fødevarer, der gør, at det kan være svært for kroppen at forbrænde den overskydende fedt og kalorier, hvilket kan føre til en fedtophobning og vægtstigning.

Denne udvikling er risikabel for helbredet, især hvis fedtet samles omkring de vigtige organer. Med det i tankerne vælger flere at tage naturlige alternativer i brug for at få hjælp til at tackle begge problemer, og især naturlige tarmrensnlingstabletter til oppustethed, luft i maven og forstoppelse er ideelle til udrensning, mens rene hindbærketoner er et kosttilskud til stofskifte, energi og fedtforbrænding.

Utrolige ketoner

Overvægt er et stadigt større problem verden over, og forskere er konstant på udkig efter en måde til at afhjælpe problemet - og deres blik er faldet på hindbærketoner! Ketonerne blev første gang opdaget i 1918, da de blev brugt i kosmetikprodukter på grund af deres aroma. Forskere har undersøgt hindbærketoner nærmere i kliniske studier, og har fokuseret på ketoneres supperfood-egenskaber. Lovende undersøgelser har blandt andet fundet en mulig sammenhæng mellem hindbærketoner og fedtoxidering samt nedbrydningen af kropsfedt.

Vigtige kostfibre

Kroppen absorberer eller fordøjer ikke kostfibre rigtigt; de passerer næsten uhindret gennem kroppen, hvilket er sundt for hele systemet - især fordøjelsen. Der er to typer kostfibre: opløselige og uopløselige, og begge typer kan give dig et skub i den rigtige retning i forbindelse med et vægttab, da fibre blandt andet kan absorbere uønskede forbindelser i kroppen og virke appetitnedsættende. Men kostfibres vigtigste egenskab er effekten på fordøjelsessystemet, da de kan hjælpe med en tung og oppustet mave, og derfor er Intensive Tarmrensningstabletterne propfyldt med kostfibre til at forkæle din mave.

En kombipakke til udrensning og fedtforbrænding

Tilskuddene i denne kombipakke er forskellige, men supplerer hinanden godt. Rene hindbærketoner indeholder fra naturens side ingredienser til stofskifte, oppustethed, appetitnedsættelse og fedtforbrænding, mens Intensive Tarmrensningstabletter er propfyldt med kostfibre, loppefrøskaller og calcium til forstoppelse, oppustet mave, fordøjelse og luft i maven. Kombipakken indeholder dermed kosttilskud med ingredienser til udrensning og fedtforbrænding til at forkæle din krop og give dig et skub i den rigtige retning i forbindelse med dit vægttab.

Brugsvejledning

Intensive Tarmrensningstabletter - Er udviklet som en 10-dages udrensningskur, og vi anbefaler derfor at tage 2 kapsler 3 gange dagligt med hovedmåltider i 10 sammenhængende dage. Drik et stort glas vand, når du tager tilskuddet.

Rene hindbærketoner - Vi anbefaler at tage 2 kapsler dagligt sammen med et stort glas vand, helst før et hovedmåltid.

Vi anbefaler at bruge intensive tarmrensningstabletterne som en 10-dages udrensningskur og derefter fortsætte med de rene hindbærketoner i minimum tre måneder for at få de bedste resultater.

Anbefalinger

Begge kosttilskud er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er diagnosticeret med fordøjelsesproblemer, tager medicin, er under medicinsk behandling, ammer eller er gravid, bør du kontakte egen læge før brug.

Ingrediensliste

Rene Hindbærketoner : Naturlige Hindbærketoner (4%), Fyldstof; Rismel, Kapselskal; Hydroxypropylmethylcellulose

Intensive Tarmrensningstabletter: Brune risfibre, Loppefrøskaller, Æblepektin, Acaciagummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobakterie, Ingefærrod, FOS (Fructo-oligosaccharider), Calcium (som calciumcitrat), Magnesium (som Magnesiumcitrat), Selen (som Selenomethionin), Kalium (som Kaliumaspartat), Kapselskal; Gelatine. Antiklumpende midler - Cellulose, Siliconedioxid, Vegetabilsk Stearate.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

10 dages kuren var virkelig god for mig! Skal helt klart prøve den igen

M Maria
Bekræftet køb

Fantastisk kombi!! De to produkter virker bare så godt sammen

N Nanna
Bekræftet køb

Tager normalt hindbærketoner og udrenser min krop helt ca hvert halve år. Bruger altid denne kombi :)

C Cecilia
Bekræftet køb

Fremragende tilskud! Er tilfreds med alle min køb fra weightworld og dette er ingen undtagelse!

E Emmanuel
Bekræftet køb

God service på hjemmesiden og super hurtig levering!

J Juliane
Bekræftet køb

Pakken kan virkelig anbefales til alle der føler sig oppustede eller har lyst til at rense sin krop

M Martin
Bekræftet køb

Jeg har før købt begge produkter da pakken ikke fandtes, og det var super godt

K Karl U. Nielsen
Bekræftet køb

Jeg ringede til kundeservice og fik en fantastisk service og rådgivning til hvad de mente jeg bør købe til mit problem. Vi endte med at blive enige om denne pakke, så min krop kunne blive udrenset og så jeg forhåbenligt kunne få tabt mig lidt og få et bedre fordøjelsessystem. Tak for det

J Janne Rasmussen, Svendborg
Bekræftet køb

Jeg elsker hindbær kapslerne!! Jeg startede med at tage rense kapslerne i 10 dage hvor jeg tog to kapsler 3 gange om dagen - virkede fint. Også valgte jeg at tage de andre kapsler og de er så lækre..

J John Th.
Bekræftet køb

Har kun brugt Colon Cleanse i 10 dage. Det er for tidligt at vurdere produktet. Send mig venligst en forespørgsel om ca. en måned ang. dette og Ketone.. Venlig hilsen I. M. K.

I Inger M

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber