Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Hindbær Keton

Hindbærketone er en superfood, der er baseret på hindbær. Dette naturlige tilskud er særligt kendt for at kunne regulere proteinet adiponectin, som din krop bruger til at kontrollere stofskiftet. Hindbær keton-ekstrakt kan derfor hjælpe dig med at nedbryde fedtet i cellerne og dermed give dig mulighed for at forbrænde mere fedt. Det er derfor ikke underligt, at hindbærketon ofte anvendes som et vægttabstilskud. Ønsker du et boost til dit vægttab til enten fedtforbrænding eller hjælpe med stofskiftet, så er dette den ideelle løsning, så du lettere kan nå i mål med dit vægttab og nyde godt af et boost til motivationen og selvtilliden med hindbærketon.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er hindbær keton ekstrakt?

Dette er ikke bare et ekstrakt fra hindbær, som det måske kunne lyde som om. Hindbær keton er den forbindelse, som giver hindbærret dets karakteristiske røde farve. De seneste par år, er det blevet kendt at hindbær keton ekstrakt har adskillige sundhedsfordele og det er derfor blevet utrolig populært som kosttilskud – både alene og som ingrediens i multivitamin tilskud. Dette ekstrakt er blevet nævnt som værende et superfood, hvilket betyder at dets næringsværdi langt overstiger det gennemsnitlige bær eller frugt.

Hvad kan det gøre for mig?

Der er som sagt adskillige sundhedsfremmende fordele ved at tage hindbær keton ekstrakt som en del af din daglige kost. Det er især populært blandt folk der ønsker at tabe sig og opbygge muskler, da det har en positiv effekt på fedtforbrændingen og kan hjælpe med at øge stofskiftet. Derudover virker det energigivende og appetitnedsættende, så du kan skære ned på portionsstørrelserne og få hjælp til at undgå de usunde snacks imellem måltiderne. Den øgede energi, kan motivere dig til at træne i længere tid og presse dig selv lidt ekstra, så du får endnu mere ud af din træning. Med en dertil øget fedtforbrænding har du en win-win situation.

Hindbær keton ekstrakt bruges også af mange som en form for udrensning, da det siges at kunne udrense kroppen for skadelige toksiner og affaldsstoffer. Ved at gøre dette, kan du bl.a. styrke dit immunforsvar og øge din koncentration og energiniveau, så du kan præstere bedre i dagligdagen.

Hvor hurtigt kan man mærke en forskel?

Effekten af hindbær keton ekstrakt og hvor hurtigt den indtræffer, vil altid variere fra person til person. De fleste tager det som et tilskud til deres slankekur og det skal derfor understreges at det er vigtigt at sørge for at dyrke regelmæssig motion og følge en sund og varieret kost, for at opnå flotte resultater. Mange brugere oplever ret hurtigt øget energi og motivation, men forskellen skal mærkes under og efter træning, hvor fedtforbrændingen er i top og kiloene vil rasle hurtigere af end uden brug af hindbær keton ekstrakt.

Nogle vælger at tage det bare som et dagligt vitamintilskud, da det naturligt er fyldt med gavnlige vitaminer og mineraler, som kan booste dit immunforsvar og give dig mere styrke til at overkomme hverdagen.

Er der nogle bivirkninger ved at tage hindbær keton ekstrakt?

Da det er en 100 % naturlig ingrediens, er det ikke på nogen måde skadeligt at tage og du bør derfor ikke opleve negative bivirkninger. Vi anbefaler dog at du forhører dig hos din læge, hvis du i forvejen tager nogen form for medicin eller lider af en kronisk sygdom, for at sikre dig at det ikke kan have en krydseffekt. Vælger du at tage et produkt som indeholder andet end hindbær keton ekstrakt, bør du læse alle ingredienserne igennem, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet.

Hvor kan jeg købe det?

Hindbær keton ekstrakt kan fås hos enkelte helsekostbutikker samt på internettet. Vi vil dog advare dig imod falske hjemmesider, som tjener penge på at snyde deres kunder. Vær ekstra opmærksom ved engelsksprogede hjemmesider eller sider med dårligt formuleret dansk. Er du i tvivl om produktet eller firmaet, så ring til deres kundeservice og stil alle de spørgsmål du måtte have.

Her hos WeightWorld sælger vi et produkt indeholdende hindbær keton ekstrakt:

Hindbær Keton Plus

Med Plus får du en kombination af nogle af de mest populære naturlige ingredienser indenfor helse og vægttab. Du får i Hindbær Keton Plus også fordelene fra bl.a. grøn te, garcinia, grøn kaffe og cayenne.

Produktet er utrolig populære blandt vores kunder og vi har fået meget positiv feedback. Du kan læse nogle af kundeanmeldelserne på de forskellige produktsider.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.