Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Hørfrøolie Kapsler

1000 mg 90 Bløde Kapsler | Til hjerne, hjerte, hår & hud

Oversigt

Pas på din hjerne, dit hjerte, hår og din hud helt naturligt med WeightWorld’s Hørfrøolie kapsler. Vores naturligt koldpressede hørfrøolie kapsler indeholder 550mg Omega 3, 167mg Omega 6 og 170mg Omega 9, i en 1000mg organisk hørfrøolie dosis. Denne formel er et bæredygtigt og smagsløst alternativ til fiskeolie, som indeholder de essentielle olier din krop har brug for. Oplev en ungdommelige glød og balance i kroppen indefra med disse bløde kapsler!

  • Bidrager til sund hjerne, hjerte, hår & hud
  • 1000mg hørfrøolie per dosis
  • Med bæredygtigt omega 3, 6 og 9
  • Praktisk alternativ til fisk
  • 3 måneders forbrug i hver bøtte
  • Glutenfri
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Laktosefri
  • GMO Free

Hvorfor behøver vi Omega Oile?

Omega olier som 3, 6 og 9 er blandt de mest naturlige ingredienser der styrker kroppen, som vi kan indtage. De giver fordele for både krop og sind, men vores kroppe er ikke i stand til at skabe dem selvstændigt som andre naturlige olier. Det er derfor, at olietilskud er blevet stadig vigtigere i stræben efter at opnå en virkelig sund kost, der booster dit velvære.

Hvorfor tage olie med hørfrø?

Kolesterol

Hørfrøolie er en utrolig rig kilde til Omega 3, som indeholder EPA og DHA. Begge disse aktive kemiske midler bidrager til at vedligeholde kontrolleringen af triglyceridniveauet i blodniveauet, hvilket har indflydelse på opbygningen af kolesterol i blodet. Kolesterol er foruden at være en faktor, der spiller ind i virkninger af kost, er også et element i din krop, når du har til formål at beskytte dit kardiovaskulære helbred, da for meget kolesterol kan føre til forhøjet blodtryk og andre relaterede komplikationer.

Balance

Økologisk hørfrøolie kan anvendes til at skabe bedre balance. Nyd et naturligt boost fra dette tilskud til at håndtere en række kropsfunktioner og vigtige dag-til-dag processer, som kan hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel, forfrisket og klar til at tackle livets udfordringer.

Hjernefunktionen

Flaxseed Oil er en rig kilde til Omega-3, som indeholder DHA, og DHA er kendt for at bidrage til psykologisk funktion, hvilket gør hørfrøolie lovende og virksomt for både krop og sind. Dette er især vigtigt for folk, der ikke er en fan af fisk, for indtil for nylig blev fiskeolier betragtet som den mest levedygtige mulighed for folk at supplere med det formål at hjælpe deres hjernefunktion. Hørfrøolie har afgørende fisket fiskeolie ud af vandet som nu er en fiskefri kilde til virksomme omega olier.

Hørfrøolie Kapsler - Naturligt Kosttilskud med Hørfrø og Omega-olie - 90 Kapsler

Ingredienser

Organisk hørfrøolie, bløde kapsler (gelatin, glycerine, vand, karamelfarve)

Vejledning

Tag 1 hørfrøolie kapsel om dagen sammen med et måltid. Vi anbefaler at tage kapslen på samme tid af dagen for at skabe konsistent og få mest muligt ud af tilskuddet.

Gode råd

Flaxsee Oil Softgels er lavet med gelatin, hvilket gør den uegnet for veganere og vegetarer. Dette kosttilskud er beregnet til indtagelse sammen med en afbalanceret kost og træning for de bedste resultater og bør ikke indtages som en erstatning for et måltid. Altid tjek ingredienserne hvis du har en form for allergi.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super fine vare

S Steen T
Bekræftet køb

Overraskende gode😀 Dejligt at man kun skal tage en kapsel om dagen❤

M Marian A
Bekræftet køb

Så fedt!

J Jonas
Bekræftet køb

Super fedt service :)

M Marianna
Bekræftet køb

Meget let at tage og virker godt for mig indtil videre.

D Dani
Bekræftet køb

Mit hår og hud ser så meget sundere ud med dette. Jeg er glad for, at jeg besluttede at købe det, men jeg synes, det er dyrt.

D Daria
Bekræftet køb

Min hud ser bedre ud, og er mindre tør

A Asnita
Bekræftet køb

Super, men ville foretrække at den var vegan

A Andi
Bekræftet køb

Elsker at mit hår og min hud føles bedre og blødere

I Iva
Bekræftet køb

For mig som veganer er det her den perfekte løsning på at få mine Omega 3 hver dag uden smagen af fisk.

S Sofie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide