WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Hørfrø Olie Softgels

1000 mg 90 Softgels | Naturligt kosttilskud med omega-olie

Hørfrøolie er beriget med essentielle fedtsyrer som omega 3, hvilket et godt for håret, huden og øjnene - for at nævne få eksempler. Vores koldpresset hørfrøolie piller er fyldt med 1000mg af omega 3 i hver dosis. Denne ingrediensliste er et sundt alternativ til almindeligt fiskeolie, der hermed indeholder de nødvendige olier som kroppen har brug for. Dette kosttilsud hjælper kroppen med at vedligeholde et ungt udseende udenpå, og et balanceret kolesterolniveau og hormoner indeni samt at bidrage til en sund hjerne.

  • Bidrager til sund hjerne, hjerte, hår & hud
  • 1000mg hørfrøolie per dosis
  • Med bæredygtigt omega 3
  • Godt for hormonerne
  • 3 månedsforbrug i hver bøtte
  • Glutenfri
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Certificeret høj kvalitet
  • IKKE TESTET PÅ DYR
18.83
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvorfor behøver vi Omega Oile?

Omega olier som 3, 6 og 9 er blandt de mest naturlige ingredienser der styrker kroppen, som vi kan indtage. De giver fordele for både krop og sind, og vores kroppe er naturligvis ikke i stand til at skabe dem selvstændigt som andre naturlige olier. Det er derfor, at olietilskud er blevet stadig vigtigere i stræben efter at opnå en virkelig sund kost.

Hvorfor tage olie med hørfrø?

Kolesterol

Hørfrøolie er en utrolig rig kilde til Omega 3, som indeholder EPA og DHA, begge disse aktive kemiske midler bidrager til at kontrollere blodniveauet, som har indflydelse på opbygningen af kolesterol i blodet. Kolesterol er foruden at være en faktor, der spiller ind i virkninger af kost, er også et element i din krop, når du har til formål at beskytte dit kardiovaskulære helbred, da for meget kolesterol kan føre til forhøjet blodtryk og andre relaterede komplikationer.

Balance

Som umættet fedtsyre kan hørfrøolie bruges til produktion af hormoner i kroppen. Hormoner fortsætter med at styre en lang række forskellige kropsfunktioner, herunder fedtoxidering og andre vigtige daglige kropslige processer, så hvis det lykkes godt kan det hjælpe med at skabe grundlaget for at føle sig mere behagelig, genopfrisket og klar til at klare livets udfordringer.

Hjernefunktionen

Flaxseed Oil er en rig kilde til Omega-3, som indeholder DHA, og DHA er kendt for at bidrage til psykologisk funktion, hvilket gør hørfrøolie lovende og virksomt for både krop og sind. Dette er især vigtigt for folk, der ikke er en fan af fisk, for indtil for nylig blev fiskeolier betragtet som den mest levedygtige mulighed for folk at supplere med det formål at hjælpe deres hjernefunktion. Hørfrøolie har afgørende fisket fiskeolie ud af vandet som nu er en fiskfri kilde til virksomme omega olier.

Hørfrøolie omega fedtsyrer sundt immunforsvar

Ingredienser

Organisk hørfrøolie, bløde kapsler (gelatin, glycerine, vand, karamelfarve)

Vejledning

For at tage kapslerne med hørfrøolie bør du helt enkelt tage 1 kapsel 2-3 gange om dagen helst sammen med et måltid hver gang, efter dit eget behov. Vi anbefaler ikke at overforbruge det daglige indtag af 2-3 tabletter om dagen.

Gode råd

Flaxsee Oil Softgels er lavet med gelatin, hvilket gør den uegnet for veganere og vegetarer. Dette kosttilskud er beregnet til indtagelse sammen med en afbalanceret kost og træning for de bedste resultater og bør ikke indtages som en erstatning for et måltid. Altid tjek ingredienserne hvis du har en form for allergi.

Læs mere
Hørfrø Olie Softgels 1000 mg 90 Softgels | Naturligt kosttilskud med omega-olie

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super fine vare

S Steen T
Bekræftet køb

Så fedt!

J Jonas
Bekræftet køb

Super fedt service :)

M Marianna
Bekræftet køb

Meget let at tage og virker godt for mig indtil videre.

D Dani
Bekræftet køb

Min hud ser bedre ud, og er mindre tør

A Asnita
Bekræftet køb

Elsker at mit hår og min hud føles bedre og blødere

I Iva
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter