FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Kollagen

Anti-aging med collagen: Sådan reducerer du rynker

Collagen som tilskud er på det seneste nærmest eksploderet i popularitet. Og det er faktisk ikke uden grund, især hvis du gerne vil holde din hud ungdommelig og reducere rynker, da collagen kan hjælpe med netop det.

Dog kan det blive lidt af en uoverskuelig opgave at finde de rigtige skønhedsprodukter, collagen-tilskud eller for den sags skyld fødevarer, som kan give din produktion af collagen et boost.

For der er mange collagen-tilskud på markedet, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, om du skal vælge collagen-piller, collagenpulver eller flydende kollagen. Og skal du vælge marine collagen, bovine collagen eller vegansk collagen?

Bare tanken om de forskellige collagen-tilskud og produkter kan næsten gøre en forpustet og forvirret.

Men fortvivl ej. Vi er dykket ned i det populære fænomen for at give dig det fulde overblik over de mange muligheder, så du får lettere ved at vælge de produkter og tilskud med collagen, som passer netop dig.

Hvad er collagen?

Collagen udgør cirka en tredjedel af alle proteiner i kroppen, og er faktisk en af de vigtigste byggesten, da collagen bidrager til at vedligeholde led, muskler og knogler.

Men du kender nok bedst collagen i et skønhedsperspektiv, hvor collagen i dag bliver brugt til især hudpleje, da det vigtige protein bidrager til at reducere rynker samt holde huden elastisk og erstatte døde hudceller, hvilket kan bidrage til en ungdommelig og smuk hud.

Problemet med collagen er dog, at din krops naturlige produktion af proteinet falder med alderen, og det er en af grundene til, at du får rynker, fine linje, hængende hud og andre aldringstegn.

Som ung producerer din krop nemlig en overflod af collagen, og en tommelfingerregel er, at din krop, efter du er blevet 25 år, forbruger mere collagen, end den er i stand til at producere hvilket altså fører til stive led, aldrende hud, rynker og fine linjer.

Derfor kan du med fordel tage et dagligt tilskud Marine Kollagenpulver, da det kan bidrage til at reducere rynker og holde huden ung og smuk. Køb Marine Kollagenpulver med ferskensmag ved at klikke på dette link.

Collagen kan hjælpe med at reducere fine linjer og rynker.

Kan collagen fjerne rynker?

Collagen kan ikke hjælpe med at fjerne rynker, men studier påviser, at collagen indtaget i de rette mængder kan forbedre hudens struktur og bidrage til at udglatte fine linjer og rynker.

Det betyder med andre ord, at daglig indtagelse af Marine Kollagenpulver eller Rent Marine Collagen-kapsler fra WeightWorld kan hæmme visse aldringstegn som linjer og rynker.

Det er dog ikke et mirakelmiddel, og kan ikke fjerne rynker helt. Collagen-tilskud kan i stedet bidrage til at mindske dannelsen af nye linjer og rynker i ansigtet.

Et collagentilskud øger nemlig densiteten af din huds naturlige produktion af collagen samt hudens fugtbalance, og dagligt indtag af collagen-tilskud kan bidrage til at øge celledelingen og dermed danne nye celler, der giver en mere fast, elastisk og stram hud med færre rynker.

Så hvis du gerne vil have hjælp til at bekæmpe rynker og andre aldringstegn, kan du med fordel tage enten Marine Kollagenpulver med ferskensmag, som du kan købe ved at klikke på dette link, eller Rent Marine Collagen-kapsler, som du kan købe ved at klikke på dette link.

Skal jeg vælge collagenpulver eller collagen-tabletter?

Hvorvidt du skal vælge enten collagenpulver, collagen-piller eller flydende collagen afhænger helt af dine personlige præferencer. Da det ikke er formen men i stedet hvilken form for collagen (enten bovine, marine eller vegansk collagen) samt den daglige dosis, der afgør, hvor effektivt collagen-tilskuddet er.

Hvis du ikke kan lide at sluge tabletter, kan collagenpulver eller flydende collagen være det perfekte alternativ. Du kan købe kollagenpulver med ferskensmag ved at klikke her eller flydende collagen ved at klikke her.

Fordelene ved collagenpulver og flydende collagen er, at de ofte kommer med smag, og kan blandes op i smoothies, er lette at tage og er et rigtig godt alternativ, hvis du har problemer med at sluge kapsler eller piller.

Dog vælger de fleste at tage collagen-tilskud i kapselform, da man her får mere værdi for pengene. Men bare fordi, at collagen-piller er lidt billigere end flydende collagen og collagenpulver, betyder det ikke, at tilskuddet er mindre effektivt.

Nej, collagen-piller hjælper også med at reducere rynker, opstramme huden og hjælpe med fine linjer. Derfor er collagen-piller også ekstremt populært, især rent marine collagen-kapsler, som du kan købe ved at klikke på dette link.

Skal du vælge kollagenpulver, collagen-piller eller flydende collagen?

Skal jeg vælge bovine, vegansk eller marine collagen?

Med de mange collagen-tilskud på markedet kan det godt være svært at vælge. Skal det være bovine, marine eller vegansk collagen?

Kort sagt er den største forskel på vegansk, bovine og marine collagen, at marine collagen er lavet af fisk, bovine collagen er lavet af kvæg og vegansk collagen er en unik sammensætning af næringsstoffer, som bidrager til at give din naturlige collagenproduktion et boost.

Så hvad du skal vælge, afhænger af dine personlige behov og præferencer samt hvilken type collagen, som du og din krop har brug for.

Vegansk collagen indeholder ikke en bestemt type collagen, men bidrager generelt til at stimulere din collagenproduktion på grund af et højt indhold af især C-vitamin, hyaluronsyre, resveratrol, og zink, og er et godt alternativ til veganere, der gerne vil undgå animalske produkter.

Marine collagen har en tendens til at indeholde hydrolyseret collagen type 1 og 3, som er ideelt til at pleje din hud, sener og blodkar, hvilket er ideelt til at reducere rynker og fine linjer. Køb rent Marine Collagen-kapsler ved at klikke på dette link.

Bovine collagen fra en kvægkilde, som eksempelvis collagenpulver med chokoladesmag, indeholder ofte de tre vigtigste collagentyper - altså 1, 2 og 3 - og er dermed et mere alsidigt collagan-tilskud til at pleje både hud, led og knogler.

Flere fødevarer indeholder collagen, og du kan booste din collagenproduktion ved at spise fed fisk, kød og grøntsager.

Hvilke fødevarer indeholder mest collagen?

Hvis du helst undgår tabletter eller pulvertilskud, og i stedet foretrækker at spise dig til den samme effekt, er det også en mulighed.

For forskning tyder nemlig på, at du kan øge din naturlige collagenproduktion via kosten i jagten på den glattere og synligt yngre hud.

Det kan du gøre ved at spise kød og fisk, da de har et højt naturligt indhold af collagen. Her taler vi altså om hele dyret med både hud, hår og skål. Det betyder med andre ord, at en god oksekødssuppe eller en bouillabaisse, hvor ben, skæl og det hele har fået lov til at simre med i gryden, er en fantastisk måde til at booste din collagenproduktion.

Derudover er der flere andre fødevarer, som du kan spise for at få ekstra collagen i kroppen:

  • Kød: Okse, kylling og gris, er en rig kilde til collagen.
  • Fede fisk: Fisk indeholder collagen samt lysin, der bidrager til at booste produktionen af collagen.
  • Bær: Brombær, jordbær og kirsebær indeholder lycopen, som stimulerer din krops naturlige collagenproduktion.
  • Grøntsager: Særligt røde grøntsager som rød peberfrugt og rødbeder er perfekte, hvis du gerne vil spise dig til ekstra collagen.
  • Svovlholdige fødevarer: Løg, selleri, hvidløg, agurk og bananer har et højt indhold af svovl, der kan bidrage til at stimulere din naturlige produktion af collagen.
  • Fødevarer med lysin: Lysin bidrager til at stimulere din naturlige produktion af collagen. Så sørg for at spise masser af æg, ost, kartofler og nødder.

Andre interessante artikler