Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Hvad er Green Magic? Ingredienser, fordele & virkninger

Er det en trylledrik? Er det naturligt? Hvad gør det? Der er så mange spørgsmål omkring denne fantastiske superfood blanding, Green Magic, så for at hjælpe dig med at lære mere om dette vidundermiddel, har vi lavet denne nemme guide, der er fuld af al den information, du har brug for at vide om Green Magic!

Hvad er Green Magic?

Green Magic er en unik blanding af 16 af de bedste superfoods for at udvikle et kraftfuldt naturligt tilskud. Det er tilgængeligt både i pulverform og som tabletter, og denne premium superfood blanding giver dig nogle af de allerbedste ingredienser som fx chlorella, spirulina, royal jelly og hvedegræs - alt sammen samlet på ét sted.

Green Magic Ingredienser

Hvad er der så i Green Magic? Det er et af de mest almindelige spørgsmål, der bliver stillet om superfood blandingen, og det er hemmeligheden bag at forstå præcis hvor fantastisk, Green Magic virkelig er. Hver ingrediens er nøje udvalgt grundet dens unikke evner til at booste din sundhed, lige fra detox til næring til energi. Her er de 16 superfood ingredienser, der kan findes i hvert eneste Green Magic tilskud.

De 16 kraftfulde superfood ingredienser i Green Magic

Hawaiian Spirulina
Nedbrudt cellevæg Chlorella
Royal Jelly
Co-Enzym (Co-Q10)
Lactobacillus Acidophilus
Bifidus Bakterier
Sojalecithin
Riskerne Membran
Kamut Hvedegræs Juice
Æblefibre
Hvedegræs Juice
Jerusalem Artiskok Pulver
Hvedespirer
Islandsk Tang
Nova Scotia Tang
Æblepektin

5 vigtigste fordele ved Green Magic

Takket være den karakteristiske blanding af 16 af de bedste og mest kraftfulde superfoods på markedet, har Green Magic så mange gode fordele for kroppen. For at hjælpe dig med at få en idé om, hvad det kan gøre for dig, har vi her samlet de 5 vigtigste fordele ved Green Magic.

 1. Detox

  Green Magic formularen er den ideelle metode til at give din krop en naturlig udrensning. Takket ved de udrensende ingredienser som fx chlorella, spirulina og hvedegræs juice, som alle er rige på rensende chlorofyl, kan det finde og skylle toksiner ud af kroppen. Det kan hjælpe dig med at føle dig lettere og mindre oppustet. Detoxing af kroppen gør den også i stand til at slippe af med de urenheder, der kan ophobe sig i dit system, så ved at fjerne dem, kan din krop bedre optage essentielle næringsstoffer fra den mad, du spiser.

 2. Energi

  Da Green Magic superfood blandingen er rig på en lang række gavnlige vitaminer og mineraler, kan det være en fantastisk løsning på at give kroppen naturlig energi. Ved hjælp af ingredienser som Islandsk Tang, Byggræs Juice og Spirulina, kan den hjælpe med at øge den psykiske og mentale funktion og give bedre fokus & motivation samt reducere træthed & udmattelse, så du kan få den energi, du har brug for i løbet af dagen.

 3. Fordøjelse

  Green Magic kan også gavne kroppen gennem at støtte fordøjelsessystemet. Ingredienser som fx æblefibre, hvedespirer og riskerne membraner er alle rige på kostfibre, der hjælper med at holde din fordøjelse i gang og regelmæssig. Green Magic formularen indeholder også probiotikaerne Lactobacillus Acidophilus og Bifidus bakterier. Disse hjælper med at booste mængden af gode bakterier i tarmen for at opretholde en sund og balanceret tarmflora.

 4. Beskyttelse

  Vitaminer og mineralerne, der findes i Green Magic er også ansvarlige for tilskuddets beskyttende kræfter. Royal jelly, Co-Enzym Q10 og Spirulina i formularen er spækket med egenskaber, der kan beskytte kroppen. Dette inkluderer antioxidanter, der er kendt for at kunne forsvare kroppen mod frie radikaler, der kan forårsage oxidativ stress og skade på celle niveau.

 5. Vægttab

  Sidst, men ikke mindst, er en af vores top 5 fordele ved Green Magic for vægttab. Alle næringsstofferne i Green Magic formularen gør det fantastisk til at støtte kroppen, og når det sker, er det nemmere at være sund og opnå vægttab. Ingredienser som fx Jerusalem Artiskok Pulver giver også et vægttabsboost, da det er naturligt rigt på inulin, der hænger sammen med vægttab.

Sådan bruges Green Magic

Green Magic kommer som et naturligt kosttilskud, så det er tilgængeligt både som tabletter og i pulverform. Vælg din foretrukne type og tag det som anbefalet på daglig basis. Green Magic tabletterne er ideelle, hvis du vil have en hurtig og nem metode til at få alle fordelene ved denne superfood blanding, mens Green Magic pulveret er perfekt, hvis du har lyst til at prøve noget nyt og tilføje det til din smoothie eller shake. Uanset hvad du vælger, vil du få alle fordelene fra disse 16 fantastiske superfoods nemt og bekvemt!

Oversigt

Green Magic er uden tvivl et vidunderligt superfood tilskud, og det er den bedste metode til at booste din krop indefra. Og da det indeholder 16 fantastiske ingredienser samlet i ét sted, kan du spare både tid og penge - det er en win-win situation!

Del med